117

Мечока

преди 9 часа

Кое му е изолирано на Вова?Прави каквото си иска в Русия и в Украйна.Зад гърба му е най голямата световна икономика Китай която го снабдява със всичко необходимо.Приемат го като цар в Индия и Емирствата.Цяла Африка и Южна Америка са му фенове.

116

Анонимен

преди 9 часа

От Гутериш,какво зависи?

115

баба мара

преди 9 часа

всички заедно да се държат и да смачкат световното зло англосакса те са убии-ции крад-ци по генезис всички злини от векове са тръгвали от техните интриги

114

Анонимен

преди 9 часа

Путин е доктор на икономическите науки от 1999г.Затова се отказа от най-развитите пазари!

113

Анонимен

преди 9 часа

Мдаааа, толкова е изолиран, че чак Гутериш отиде на крака до Казан за да присъства на на събранието на БРИКС2024. Та и Макрон беше изявил желание, ама леко отказаха да му пратят покана. Голема изолация, няма що.

112

Христо Христов

преди 9 часа

Миналото е на ЕС, бъдещето е на БРИКС. Факт.

111

до redordead

преди 9 часа

Че теб пък кой те кара на напускаш Европа и Западния свят? Много насериозно се взе.

110

Христо Христов

преди 9 часа

"ЕС е минало" - изказване на шефа на Европейската комисия Юнкер.

109

Анонимен

преди 9 часа

Какви бриксове какви 5лв, направете един референдум ако искате да разберете къде иска българина. 85% искат в ЕС, 10% не са сигурни и 5% копейкаджий, ТОВА Е!

108

redordead

преди 9 часа

Ю. Корея, държава без почти никакви полезни изкопаеми има по-високо БВП от Русия - държавата с най-много полезни изкопаеми и държавата, която претендира да е световен водач. Иначе, вижте кои държави са в БРИКС - който иска да ходи да живее в Иран или Бразилия - никой не ви спира - ние ще си останем в Европа и Западният свят

107

Анонимен

преди 9 часа

Путин Победителя, изби сумарно над милион души за има няма 2 години, страхотна победа, паметна победа, всички сме във възторг, честито копейкаджии, пожелавам ви да живеете в руский мир.

106

Анонимен

преди 9 часа

Ще му накривите капата на Путин, на него не му пука, нито ще го хванете нито ще му направите нещо. А той ще си направи всичко което си иска, както винаги впрочем са правили в Русия. А Европа пак ще остане ошушкана. Като последните 2 пъти

105

Войводата

преди 9 часа

1. ЗА НЕЯ 2. След точно 10 г война победих ЦРУ. 3. Това, което беше най трудно нито веднъж, в която и страна съм те не спазиха нито един закон. Биеха се като дивия запад със съдействието на местните служби 4. Аз обаче трябваше да спазвам всички закони з то техните бойци имаха камери и бръмбари по тях 5. Смятам ги за пълни парцали

104

Анонимен

преди 9 часа

Мечтата ми е да пътувам с влак,на покрива!

103

Шолц

преди 9 часа

Статията и западните журналисти се опитват да убедят милия и либерален евроатлантик, че БРИКС пращи от вътрешни разногласия и всеки момент ще се разпадне. Добра пропаганда, но нереална.

102

redordead

преди 9 часа

Емо, купувак брикосве и рубли, там е истината! Даже, направо отиди в Москва да ги купуваш, ще спестиш от доставка!

101

Луна25

преди 9 часа

Индия отдавна изпревари Русия!

100

Анонимен

преди 9 часа

Путин е в ролята на крава!

99

емо

преди 9 часа

Путин е глобален политически лидер, за разлика от байдън и някои други безмозъчни западни политици, а БРИКС, както правилно казва Костадинов, е бъдещето на многополюсен и изграден на равнопоставеност свят. ние, както винаги, сме на грешната страна.

98

Анонимен

преди 9 часа

В БРИКС има ли заплати?