33

Далай Лама

преди 8 часа

А далаверата едва сега започва ! Когато след Нова година вдигнат жената на тока 5-6 пъти и бензина стане с двойна цена , тогава ще вием на умряло , но няма кой да ни отърве от желязната прегръдка на мистър Кеш, Про100 Киро и меката китка Кокорчо ! Сами се нагъзихме ! Честита промяна , сънародници !

32

Анонимен

преди 8 часа

Прясното мляко е приготвено от вносни сухи млека, млекопроизводство в България почти няма. Едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е престояло в хладилника.

31

селска чест

преди 8 часа

Мляко имаше в изобилие и най важното бе че беше ИСТИНСКО.Но това беше при бай ви Тошо .Сега ядете ментета пълни с консерванти.

30

Анонимен

преди 8 часа

И как от 6 литра стигнахте до 15 лева ? 6 x 70 стотинки = 15 лева ?

29

Анонимен

преди 8 часа

Т.е. от утре да плащаме на каса 1/4 от обявената цена?

28

Deep Zone

преди 8 часа

Да се посмеем на купуващия отдолу за 1.70-1.80,, за тая цена купуваш сухо мляко, бъкано с консерванти :) Със сигурност няма грам истинско мляко вътре. Аз гледам да избягвам млечни продукти, те са сравнително вредни за възрастен организъм, но чат-пат си купувам йогурт за 5 лв (500 гр.) от фермерски магазин, поне не ми става зле от него.

27

Анонимен

преди 8 часа

При изкупна цена *** млякото 50-90ст излиза че суровината за кило сирене е не повече от 6лв!? Крайна цена 10-12лв би трябвало да е. Има ми сирене 12лв само от истинско мляко? Кога по дяволите ще забранят имитациите?

26

Русия

преди 8 часа

А 20 годишното месо от Запада?

25

МДААА . . .

преди 8 часа

Е те това е комунизъм за работодателите ! ! Постигнали са комунизма и живеят в него .

24

Анонимен

преди 8 часа

Млечни не ям от години вече,камо ли пък българско - ай мерси.

23

Кирил Петков

преди 8 часа

Най-добрият Министър Прецедател на България, Асен Василев - най-добрият Финансов и Икономически Министър! Резултатът - България - Богата Държава, с най-Скъпите храни в Света!!

22

Анонимен

преди 8 часа

Дано стигне 1000% надценка да нямат за мляко гнусните комунистически майки, гнусна ***, дано ядат хляб и картофи цял живот!

21

Анонимен

преди 8 часа

да им приседне дано алчни крадци

20

Фед Красивия

преди 8 часа

И тая послъгва малко: "Тя обясни, че за производството на 1 кг сирене отиват не по-малко от 6 литра мляко. Така той излиза излиза между 13 и 15 лева, като това не включва разходите за труд, за електроенергия, транспорт и т.н."Ако е 90 стинки дори изкупната ,значи 5,40 на ИЗКУПНА цена излиза.Ама не включвало труд и транспорт и ток.Тогава какво включва между 5,40 и 15 лв бе драга,ако не е транспорт,труд и ток?Даже за субсидия не говорим отделно,и че на производствена трябва да е по-евтино!!

19

Млекар Милионер

преди 8 часа

Стига сте ревали роби да сте инвестирали навремето в селско стопанство и да сте бачкали яко. Ся съм си харесал едно ролс ройсче че много колеги изкачат и скоро си го взимам.

18

ТО

преди 8 часа

ПЪК Е ЕДНО МЛЯКО,СИЛНО КАЗАНО-ПЪЛНА ПОМИЯ

17

Мнение

преди 8 часа

Аз купувам Наборъ - най-евтиното мляко! Олимпус го харесвам повече, но при нас е скъпо, над 3 лв./л.

16

ТКЗС

преди 8 часа

Пак идиотщини.Животновъдството е закрито в България.Умишлено.Къде има крави и овце вече ,тук там.Сухо мляко се внася отвън и ние мислим че ядем истинско млеко.

15

Реалист

преди 8 часа

До 16. Продължаваме Промяната никога НЕ са имали мнозинство в Парламента, за да ни управляват!Те управляваха няма и 8 месеца, под саботажа на ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане, затова НЕ можаха да направят много неща!!След това ПП-ДБ уж управлява още 8 месеца, под саботажа на същата клика ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане!!!Сега ви управлява ГЕРБерската марионетка Главчев!

14

Анонимен

преди 8 часа

Аз купувам само по 1.70 - 1.80 тези Олимпус дето купиха Верея са с млякото 3.50.