54

Анонимен

преди 6 часа

Не станат ли 5000 евро , нищо не е....

53

Няма се плашиш

преди 6 часа

Нали се разбрахме, че до 3500/кв м няма страшно,

52

Анонимен

преди 6 часа

18 годишни цикли .прочетете

51

Анонимен

преди 6 часа

Броя сделки е с 15% над този от преди пандемията. А кредитите са с 25% нагоре. Всеки месец се теглят в София 200 милиона ипотечни кредити. Тоест всеки ден се купуват имоти в София поне за 7 милиона.

50

Анонимен

преди 6 часа

Докато сме с колективния запад , так ще е . Банките са техни и им трябват клиенти за 30 години напред.

49

Петър

преди 6 часа

Кой групак копува в Ко Ч ин ата апатаменти ?Аз в Хихон ,Испаниясъм си купил ,за по малко пари,взимам повече пари от средната за София и в магазините всичко е по евтино буахахаха

48

Евило

преди 6 часа

Хората контролират пазара.Това, че някой иска,не значи,че друг ще му го даде.Човек с пари и акъл,няма да купи апартамент,та ако ще да е позлатен.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ!!! ВСИЧКО Е ,,ВЪЗДУШНА ТРЕВОГА"!!!

47

Киро

преди 6 часа

Няма балон. Има нужди на главоломното нарастване на населението, както и високата раждаемост(семейства с 4-5 деца), което обуславя отърсването на по-големи жилища. Няма никаква връзка с прането на пари, заради опасения от преминаване в евро:)

46

Анонимен

преди 6 часа

Какви гербави ви гонят бе ... От 4 години боко не е премиер. От както дойде промяната инфлацията е в космоса. При имотите да не говорим. Над 80% поскъпване от пандемията и промяната ПП . Във Варна като си имат кмет от промяната цените съвсем се чалнаха. Заплатите във Варна на половина на софийските обаче наемите и цените на имотите като в София

45

майна

преди 7 часа

В Пловдив е същото безумие, даже и по-лошо заради скапания градски транспорт. Повръща ни се вече от гербави управници.

44

Анонимен

преди 7 часа

Каква минимална заплата ви гони бе. Това да не ти е семки, че всеки да може да си купи собствен дом. Дори в богатите страни половината са наематели, защото със минимална заплата и за палатка не стига.

43

Анонимен

преди 7 часа

В София няма достатъчно жилища дори за сегашното население. Според последните данни на евростат в България младежите остават до към 30 години в бащиния апартамент. Найс, а ааа. Ако започнат да го напускат както в скандинавските страни на 18 ще се види , че има дори недостиг на жилища. Никога в София не е имало достатъчно жилища за мнозинството. Да , има хора с по два, три апартамента, но повечето и при соца са живеели нагъчкани с баба и дядо в кухнята, мама и тате в хола.

42

прогнозата

преди 7 часа

Сега растат цените на апартаментите, скоро ще расте броя на метналите се от балконите на тези апартаменти. Запомнете прогнозата, тя вече започва да се сбъдва, просто потърсете в нета.

41

Анонимен

преди 7 часа

Мафията си влага мръсните пари в имоти в столиците, зарастат За обикновените хора тези цени са непосилни, но за мафията са джобни. Тъй че...

40

Анонимен

преди 7 часа

При минимална заплата от 400 евро, дали 2 700 евро един квадратен метър е балон? Как мислите?

39

Анонимен

преди 7 часа

Нещо не бяхте писали от една седмица за повишението на цените на имотите.Смешни сте

38

Анонимен

преди 7 часа

Цените растат в синхрон с паричното предлагане, балона от парично предлагане прави "балон" и при имотите.

37

Анонимен

преди 7 часа

Така е на много места. Да не мислите примерно, че в столицата на Франция или на Англия са им достъпни имотите... Една проста сметка според официалната статистика. При 3К лева заплата в София , квадрата е около 5 хиляди лева. При 5 хиляди евро заплати в Париж, квадрата е 10 хиляди евро. Тоест им трябват две брутни заплати за квадрат. Същото ако го приложим тук, трябва квадрата да стане около 6 хиляди лева в София при тези заплати.

36

Анонимен

преди 7 часа

В софия има жилища за 10 млн души, какво търсене, какво предлагане ви гони. Абсолютен балон, и колкото повече се надува толкова повече ще се бесят след това тия с кредитите, особено инвеститорите...

35

Анонимен

преди 7 часа

Има едно основно изречение което хейтъритее се правят , че не виждат, а то е най важното.Търсенето , когато е по голямо от предлагането цените растат и то видимо. Ако предлагането е голямо , а никой не търси, тогава пък същите ще пишат, за какво ми е да купувам, като никой не го прави и пак няма да купят, дори и двойно да паднат цените.