80

Анонимен

преди 4 дни

Съжаления не топлят никой!Аз съжалявам,че те изхвърлиха от БСП,сега няма да гласувам за тях особено за Мая

79

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 дни

АБЕ ЗАЩО ВСИЧКИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛУЗЪРИ МРАЗЯТ РАДЕВ?

78

Анонимен

преди 4 дни

И двамата - Нинова от село Крушовица и Коремнопретъркалящият се измамник ,от село Славяново Радев, са еднакво вредни ,за България ..От комунисти ,абсолютно нищо полезно и добро ,не може ,да се получи ...

77

Анонимен

преди 4 дни

Тая що не си ....майката

76

Анонимен

преди 4 дни

Демокрацията, трябваше да е власт на народа, но пдообно на комунизма, макар да ѝ отне мааалко повече време, се превърна във власт на институциите и парламента. Сменяш партии, сменяш хора, но едни и същи муцуни са по съдилища, едни и същи са по администрации, едни и същи обвързаности важат за новите и старите. Затова мразят и "популизма". Нали - някой, който иска да следва мнението на "популацията". Все едно, властта не идва от хората, ами ... някак си хората пречат.

75

Анонимен

преди 4 дни

Ау, милата другарка, и тя приседнала на Делю хайдутин!

74

Анонимен

преди 4 дни

"Преди много години (1923-25) проф.А.Цанков разбуни държавата, провокира Септемврийското въстание и изкла сума ти народ." На достатъчно години съм, да познавам хората, котио участваха в тези въстания. Нека ти кажа - нито Виденовата зима, нито финансовата криза, нито режима на тока и на водата се доближават до абсолютната мизерия, на която са били обречени милиони българи тогава.

73

ChatGPT

преди 4 дни

Коментарът Ви не е уместен. Нинова не отрича подпреката си към Радев, а изказва съжаление, за подкрепата си в него, на президентсктите избори.

72

Анонимен

преди 4 дни

За пореден път стрина Корни демонстрира че от ***, особено от дунавските села, политик не става. Преди много години (1923-25) проф.А.Цанков разбуни държавата, провокира Септемврийското въстание и изкла сума ти народ. От 2021г.. Нинова смъкна електората на червените от 900 хил. на под 200 хил. и пак иска вече 4 месеци власт, но Гуци, Зафиров и Вигенин я изгониха от БКП-БСП и не й дават да припари. Сега пък президентът й е виновен, че не е лидер,нещо повече - не е член на БСП - обединена.

71

Анонимен

преди 4 дни

Борисов ,както обикновено направи ченгеджийски номер и прати неизбираемата Цачева ,срещу Радев ..Борисов подари на Путин 3 милиарда долара ,за ненужният ни Турски поток ..Този човек има натрупани много тежки грехове ,към България !!!

70

Ест. че съжалява.

преди 4 дни

Номинира Радев, защото се надяваше, че ще ти слугува и ще е нещо, като Плевнелиев за Борисов, ама не уцели. Точно, защото хората го виждаха като някой, дето няма да клекне пред първата пачка с пари, заради това го избраха, ама ти не прозря това и си помисли, че ще ти е като кученце. Искаше марионетка, ама не си подбра слаботоково безгръбначно ...

69

Митев

преди 4 дни

А кой се кълнеше в него и го поддържаше на изборите? Май те е хванала деменция, г-жо ( другарке ) Нинова?!

68

Хейт

преди 4 дни

Даже няма да си направя труда да изчета глупостите на тази изперкала жена.

67

Г-жа Импексова вече

преди 4 дни

е направо непоносима станала! Като тези златистите мухи, където кажат на едни неща и след това искат да кацнат върху закуската ти и се опитват да ти развалят деня! За такива само палка за мухи е истинското отношение!

66

Учуден

преди 4 дни

А! Че Нинова нали подаде оставка?

65

Нинова

преди 4 дни

Продавала оръжие на Украйна,а Главчо(ГЕРБ)го подарява.Има разлика,нали?

64

Анонимен

преди 4 дни

Нинова не казва най важното. Кой и го е предложил Радев да стане президент . И как Борисов и Доган са се навили също да го направят Радев президент.

63

Анонимен

преди 4 дни

Демократични устои - тома хубаво ли е? Звучи добре, ама статистически, утвърждаването на "демократичните устои" води до все по-калпав елит, на който му е по изгодно да има империализъм по света, че да си живурка под чаръра на великите и "единно решаващите". Вижте дефиницията за империализъм.

62

Извинявайте

преди 4 дни

Може и да съм пропуснал запетая! Еххх, целия ми живот бил напразно! Още някой филолог няма ли тук?

61

Анонимен

преди 4 дни

Радев - Фатмаков е вреден ,за 80 % от българите .Необяснимо е защо САЩ го поддържат много ..Имат си сигурно основание ,за това .