11

Анонимен

преди 1 седмица

Руският елит явно е доста благодарен на учените, които са разработили хиперзвуковите им ракети. Смятайте колко благодарно ще се отнесат с всички русофили в България, ако случайно ни окупират отново. А в България има не малко хора надяващи се, че Русия ще промени начина им на живот. Да, може да го промени, но дали промяната няма да е затвор за някой русофил, само защото е написал два, а не двайсет коментара в подкрепа на Путин? Пишете повече моля :)

10

ъцз

преди 1 седмица

баси статията... :D а Сноудън по какви обвинения го издирват?

9

Анонимен

преди 1 седмица

Всяка държава наказва изтичането на секретна информация или амнезирахте Сноуден ? По вашата логика Сноден е свободен да си изнася каквото си иска. Защо режимът на САЩ го преследва ?

8

Анонимен

преди 1 седмица

Нелитуу добави нова статия в рубриката "Излагации от блатная". Тия повече ме забавляват отколкото сеирите на копейките с техните *** и чуждестранни агенти. Некак си ми е аутентик от блатная докато копейките са фалшиви и само копират.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Ей така, от скука. На принципа "онче-бонче" Путин е изтеглил имена от списъка с държавни служители за да си разнообрази деня.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо не разбрах. "Споделянето" на секретна информация се преследва и наказва навсякъде по света. Осава пък информацията за хиперзвуковите ракети да не е секретна. Мен ми е чудно как ги знаят всичките учени, работещи по секретни програми. Амнезирахте ли Сноудън бе душеприказчици ? Според вашата логика има право да се изрази свободно нали ? Защо го преследва американския режим ?

5

Анонимен

преди 1 седмица

Ей така от скука. Путин един ден се е чудил какво му се прави и след пресяване на списъка с държавни служители, на принципа онче-бонче, е лепнал обвинения в държавна измяна на няколко души за да си разнообрази деня.

4

Бидон с деменция

преди 1 седмица

пак ли англо-американска пропаганда? аман. поражението на украйна е неизбежно, колкото и да се пънат днесарите бе ге

3

Анонимен

преди 1 седмица

3a cъщoтo, зa koeтo u CAЩ cвouтe...

2

Анонимен

преди 1 седмица

Защото не могат да изобретят чушкопек!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно защото така иска. ... Сега ще хвърля поглед на пропагандата.