53

хаха

преди 2 седмици

Сега и наш Костя може да вдигне процентите. В Москва са му дали зелена светлина. Даже Бойко и каза че Възраждане са на ход и Костадинов сега е силният човек.

52

Колко много

преди 2 седмици

Приказки и очерняне на хората че видиш ли не искали да гласуват за зелените и либералите,и който неиска да дава пари за зелени глупости и арабски емигранти (солинген) е веднага наречен фа,***,ст е поздравявам ви с песента Willkomen liebe morder и не не написана от путин, а от германец.

51

До 52

преди 2 седмици

И кое ги прави нацисти,че не искат да хранят някакви нагли арабели ли?

50

Истината!!!

преди 2 седмици

До 39 . Германски халифат. В Бургас в парка хората се изхождат в храстите, защото ГЕРБерския кмет Димитър Николов се стисща да постави няколко химически тоалетни в парка, както е във Варна!!!! Така че, ние не сме си оправили нашата къщичка, ама коментираме и съдим другите!

49

Антисемит

преди 2 седмици

Защо ли хората преди да кажат нещо или веднага след това трябва да подчертаят дебело "аз не съм нацист/антисемит/расист"??!! Хора, Аз съм нормален човек, и виждайки накъде въвлякоха света шепа евреи съм и нацист, и антисемит, и расист на 184%!!

48

Анонимен

преди 2 седмици

Тва, че тия сел яни са си избрали фашисти не е много учудващо - когато си про З и в хубава страна да живееш рано или късно ще те настигне простотията ти.

47

До Зозо

преди 2 седмици

И от кога пък е работа на украинския нагъл Вилидж Пийпъл в България кой , какво е спечелил,а?

46

6i6i Fan 69

преди 2 седмици

Не знам за Шолц, но Шиши има моят глас със сигурност!

45

Реалист

преди 2 седмици

Работих в Германия 8 години и ми взимаха 40% от заплатата за данъци да издържат безработните мързеливи германци! Гледах предаване по немска тв, в което пияни безработни германци се търкаляха по земята на един апартамент с шишета бири, и я питат германката, защо не приемаш работата, която трудовата борса ти предлага, а стоиш на социални помощи и тя вика:" Ааа това е много трудна и психически натоварваща работа, не мога..."! Ставаше въпрос за гледачка на възрастни хора с деменция...

44

Анонимен

преди 2 седмици

Външните тоалетни са топ. На село си направихме и баня с бойлер на дърва. В България още си ги ползваме и се строят такива. По селата няма и канализация. Ама като спре токът хвърлям 2 цепеници и след 1 час имам топла къща и топла вода. А тия дето са само на ток и климатици студуват.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Щом не са гласували за Шолц , вервам им .

42

Kreti

преди 2 седмици

В старите сгради на Виена има една тоалетна на етаж, така че спрете с мантрите кое е руско и кое не с тоалетните. Че за няколко цента ставате жалки.

41

Сашо

преди 2 седмици

Когато жалкото лявото създаде хаос и безпорядък хората търсят спасение ня крайно дясно - навремето така се е появил и Хитлер.Историята се повтаря отново.Когато госпожа Урсула и компания се интересуват само от америнаските комисиони и кончетата, пука им за емигрантска криза, висока престъпност и срив на държавата.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Само с насили се спазват законите , ''ДЕМОКРАЦИЯТА'' В ЕВРОПА , СЕ ИЗДЪНИ !

39

Анонимен

преди 2 седмици

не бе, не са нацисти хаха Нацисти с грим и по-малко оръжия са.

38

Германски халифат

преди 2 седмици

Споко,на нас тоалетни не ни трябват.Ние можем и в храстите...

37

Зозо

преди 2 седмици

Уааааахахааа, пък в БГ копейките спечелиха един селски кмет на изборите :))))))))))))))

36

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Ние сме от 2007 година в ЕС и все надолу дърпаме след 2009-та. Германия е основател на ЕС, а тия с външите нужници са влезли в ЕС 17 години преди нас. И пак нямат нужници. Добре, че в Бългаия бай-Тошо ни построи вътрешни кеннефи, че ако чакаме на ЕС, най-много с някоя "ваксина" да ни подсигирят.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Луда работа, нацистите пак са на власт. Явно са почнали да сипват нещо във водата на немците, че са изчаткали до край. Кофти сезон.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Според мен първо трябва да се изгонят от ЕС всички либерални неомарксисти и чак после да връщаме широките г.ащи по родните места.