127

Българи в Берлин

преди 2 седмици

Водете ни и нас българите в Германия също нацисти! Гласувахме за Алтернатива за Германия!Трябва живи да ни изгорят!

126

Германка

преди 2 седмици

Тук всеки който не иска да го набодат с нож нелегални имигранти него или детето му е Хитлер!Аз съм Хитлер!

125

Българин

преди 2 седмици

Не на шувенизма!!!

124

Леле Боже

преди 2 седмици

Каква истерия е обзела евроатлантическата клоакка! Само защото американските партии загубиха изборите в Източна Германия и хората гласуват за АЗГ от инстинкт за самосъхранение!Всеки който не иска нилегален мигрант да го взриви и набоде с нож, е Хитлер???

123

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахха путягата уж денацифицирал Украйна, а се оказва, че спонсорирал нацитата в Европа. Само че тия са менте нацита. Истинските нацита навремето са трепали болшевиките.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Ей голям рев сред либерастите!

121

В Германия

преди 2 седмици

Всеки, който е против политиката на Правителството се води Хитлер!Медиите днес публикуват снимки на лидера на АзГ в Тюрингия с две вдигнати ръце и изрязват лявата вдигната ръка , за да ни покажат какви Нацисти са АЗГ !

120

да

преди 2 седмици

наситиха се на украински просяци, а преди ги викаха.....прав е путин че ги избива! един ден ще му благодарят!

119

Анонимен

преди 2 седмици

Това някаква шега ли е? Ако Хитлер беше жив, тези от АзГ сега щяха да гният по концлагерите. Тези са менте националисти като нашите изрожденци, замислени и финансирани от Москва. Интересно ми е оная карикатура от Максуда КК какво мисли за хитлеристките поздрави на съмишлениците му от АзГ, при положение че се пише борец против фашизма и беше против демонтажа на ПСА. Очевидно е, че става въпрос не за общи ценности, такива липсват, а за обща алчност

118

Западна Германия

преди 2 седмици

Е от 80 години окупирана от САЩ територия, Източна Германия от 30 години!В Германия има само една антиамериканска, суверенна партия АзГ. Представяте ли си каква мъка е за Галя от Ембъсито в Берлин? Не може АзГ да управлява в Германия, не може САЩ да загуби Територията Германия с най-голямата военна база на САЩ в Европа Рамщайн и най-голямата иконовика в Европа!

117

Алтернатива За Герма

преди 2 седмици

Иска Да пусне пак Северен Поток, да търгува с Русия и да сложи край на войната в Украйна! Администрацията на Байдън не може да допукне това!! Германия и Русия да кооперират в МИР????!!! Нее! Геополитическия ад за САЩ!

116

Анонимен

преди 2 седмици

И кое точно е нацизъм? Че са против вкарването на шибонговци от г3а на географията. Проемането на Американската философия за колонизация на света чрез по-нови тактики, води до едно и също - крах на империите.Древният Рим е владеел половината свят и благодарение на оялите се с пари и власт сенатори, са се разпаднали. Същото се наблюдава и със Запада, които опоскаха Източния блок и сега се надяват и на Русия, но се свърши вече. Няма бачкатори! Всеки иска да е парий!

115

Анонимен

преди 2 седмици

Тази новина е лъжа... Тези партии искат да запазят държавите си цели и нямат нищо общо със нацизма. Популистите са във Европейската Комисия които начело със гущерката Вон фер "***" изпълняват заповедите на глобалния финанс за Сатанистки ред. Именно тези партии затова ще спечелят колкото и да се наричат нацисти от подкупени *** работещи в подкупени медии. Самосъхранение на нациите.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Изтока ще се окаже (пак) пи мъдър от запада, който все още сляпо вярва на медиите, обявили АзГ за крайно дясна и то само защото имат ясна и твърда политика за скакалците (особенно тези които висят на соц. систвема). Обаче оставаа незабелвзано искането им за "откъсването от зависимистта от САЩ" и другите им трезви политики. Ще жънат още успехи

113

християнин

преди 2 седмици

От години говоря,че с безумието си да докорат мюсюлманите в Европа,ще стане проблем.За съжаление либерасткото мислене се оказа тежко дафектно.От години акзвах,че този проблем "ще роди новия хитлер",като реакция на тежкото безумие.Докарахте арабите,и те запчнаха да избиват по улици и магазини невинни християни,убиват християнски свещенници,изнасилват европейки пред очите ни,и либерастите казват-няма проблем.Затова се повява такава партия.Не се правете на ударени.Защо я нямаше преди 30 г.

112

Някой си

преди 2 седмици

Ами нормално мисля са нещата в Германия! Нормалните германци Образуваха ГДР! Тези Радикалните, Нищо Не са Забравили от Времето на Райха! И все пак в Германия няма да има 100% Подкрепа който и да дойде на власт! Тоест,на Никого няма да му стигнат гласовете за Нищо!-:) Това е положението почти 35 години след 1989 г до днес!!Да не се заблуждаваме.Същото е и в България днес!!!

111

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия много отдавна няма демокрация, това което имаме днес в Западна Европа е крайно лява либерална диктатура. След като имаме брутална цензура и не можеш свободно да изразиш мнение по хиляди теми, тогава за каква демокрация говорим въобще? Къде е плурализма? Отиваме към еднопартийно тоталитарно управление - това е жалката истина за Европа днес.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Берлин - София - Токио

109

Анонимен

преди 2 седмици

Хайл Хитлер! Велик човек!

108

Факт

преди 2 седмици

Началото на края на психично болните немски де били