25

Анонимен

преди 2 седмици

До Fifi- я отвори РУО София, Варна, Бургас и виж колко учители се търсят- къде ги учителите?

24

Пешо червото

преди 2 седмици

Няма и сестри и лекари и болници,има само соколи,вълци и Шишовци.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Питам и отговор не искам!Кога ще пенсионирате Такева и Кастрева и директори,които отдавна са за пенсия?Или за тях възрастта няма значение,нали са наши хора.С памперси ли трябва да са,за да ги пенсионирате?Пенсионирахте добрите и отговорните учители по тези трудни дисциплини ,сега ги търсите и ще им плащате и пенсия и заплата!Умни управници та дрънка!!

22

Урсула фон файзер

преди 2 седмици

Не може увеличение на заплатите . Бъдете евроатлантици. Тези 700 милиона за вашето увеличение ще бъде изпратено за киевския фашистки режим.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Много хора не разбират, че има някои конкретни региони в които закрие ли се училището, се преместват цели семейства и така цели общини и цели региони се обезлюдяват скоростно за отрицателно време. После настъпва разруха, паяжини, ръжда, гнилoч, вехтория, прах и мръсoтия. А в магазините някоя баба събира сено и само овчици блеят по 2-3 макс.

20

Анонимен

преди 2 седмици

5- е хайди де- полицаите гербаджии, родителите гербаджии, пенсионерите гербаджии, учителите гербаджии...увлече се!

19

8 до 10

преди 2 седмици

Нямам линк. Аз случайно попаднах на един запис от предаване от 2019 година на чужда телевизия, където го цитираха. Хубаво е да се прегледа какви документи са приемани в ООН по темата. Пиша съвсем сериозно, също: каква е била позицията на България, кой персонално е участвал изготвянето и гласуването на документите. От рязко влошаване на нивото на образованието се оплакваме не само в България.

18

Hex

преди 2 седмици

Нямало желаещи... ами да дават по 5К заплата и ще има.

17

До 1

преди 2 седмици

Една от многото причини хората вече да не искат деца. Образованието става все лошо и все по недостъпно. За да осигуриш качествено образование на детето си трябва да наемаш частни учители и плащаш десетки хиляди всяка година. И пак няма гаранция защото те така или иначе децата се унижават със телефоните, игрите и социалните мрежи. Просто всичко е някакъв кошмар. Явно сме умрели и се намираме в ада. Друго обяснение нямам.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Както загинаха селата, по същият начин лека полека загиват градовете, а с това и държавата

15

Fifi

преди 2 седмици

Има учители, ама директорите си вземат своите приятелки пенсионери, по- удобно, пък дали ще преподават добре, кой го интересува, пък и ще си затварят очите, стига да не излиза информация навън

14

Анонимен

преди 2 седмици

Преди децата да излязат в лятна ваканция ми се наложи да ползвам градски автобус от спирка срещу голяма гимназия- тъкмо ги бяха пуснали и те идваха към спирката- викаха, крещяха, смееха се- всичко би било хубаво ако не беше с няколко идеи по силно и пресилено- как ги издържат учителите им в клас?!

13

Има депутати ....

преди 2 седмици

....ама депутати има...

12

Анонимен

преди 2 седмици

Bcичко има. В България някой като ви каже "няма", да си знаете, че има. "Няма кадри в туризма, ще внасяме от Шри Ланка" - взимат от там и 3 седмици по-късно никой не знае тези от Шри Ланка къде са. А на добри професионалисти българи им се отказва работа. Така е и с другите сектори.

11

2500?

преди 2 седмици

ОГ ГРОБИЩАТА ЛИ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ?

10

Анонимен

преди 2 седмици

Има ИИ.Първото училище с изкуствен интелект заменящ изцяло даскалите започва тази есен в Англия.А след 10 години ще е по целия свят.Както стана с интернет!

9

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 8, може ли линк към текста? Много искам да го покажа на една конференция.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Един процедурен въпрос: тази муммиия кога ще се пенсионира?

7

Анонимен

преди 2 седмици

През 2008 (или 2006, не помня точно) ООН е приела програма за развитие на личността и образованието до 2030 година във връзка с така наречената устойчива икономика. В материалите към това решение е записано, че хората с по-високо образование употребяват повече природни ресурси, което не е добре. Затова е важно населението да се преструкурира, да има по-малко образовани хора. Важен факт, който никога не е бил във фокуса на нашите медии.

6

Анонимен

преди 2 седмици

По-добре е да не се връщат. Тяхната изостаналост и безразличие към децата ще ти затрие. Това се случи с моето дете. Янка Такева до кога?