7

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Трябва да е ясно, че голяма част от източногерманците са наследници на преселници от СССР и избягали в СССР преди ВСВ. В Западна Германия истинските хитлеристи остават на власт и след загубата на ВСВ. Истинските крайнодесни всъщност са в Западна Германия. На изток мнозинството са наследници на германци със соц. ком. убеждения! Това е все едно да обединим България и Сърбия. Все сме едно, ама не баш!

6

В Източна Германия

преди 2 седмици

Правят и там неква Сглобка ( партии които взаимно се мразят и обещавали на електората да се изчегъртат взаимно) само и само да има Американско мнозинство!!

5

Къв е тоя санитарен

преди 2 седмици

Кордон, ква е тая демокрация?На Печелещата партия с 33% почти АзГ не и разрешават за управлява, щото била дясна!!Следващата партия уж консервативните Християндемократи готови да се коалират с крайно леви комунисти два пъти, игнорирайки волята на избирателите си и тези на АзГ ( 50% от гласувалите) само за да изключат АЗГ!

4

Бухахахахахаха!

преди 2 седмици

Автор на пасквила - нЕкой си Филю от Психардиън!Копи-пейстЪр с ГуглЯ - Кукунелката Снайпера.Цена 100 гривни /час.Цена на съчинението - 300 гривни... :) :) :)

3

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Тая Сара я сложиха да отнема гласове от Алтернатива за Германия. Учат се от България :)

2

Анонимен

преди 2 седмици

Време е Пак да се вдигне Берлинската стена! На времето в ГДР си беше чудесно место за живеене! Нямаше мигранти и терор над немското население.А сегааа..-:(

1

Анонимен

преди 2 седмици

За да разберете колко "крайнодясна" е АзГз, попитайте я хубав ли е бил комунизъма в ГДР и дали иска да върне руски военни бази отново там! И ще ви стане ясно колко е крайно "дясна".