30

Анонимен

преди 3 седмици

България ако от утре стане държава без наркотици,до три месеца се е сринал имотният пазар и ще има бум на лошите кредити сред ушевите.

29

Пфф

преди 3 седмици

Тя тази е ромка. Защо изобщо ни занимавате с нея? Да си рекламира на децата от нейният цвят.

28

До Алекс

преди 3 седмици

Снощи в Пловдив един друг си направи реклама като усука БМВ в един стълб. Онзи ден един полицай си направи реклама когато детето му го гръмна. Друг си направи реклама като се разби с парашут върху паркирана кола. Направила си е ама дръжки на чушки.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Изобщо да не се оправдава на медиите. Медиите не са бюро жалби. Утре да запрята ръкавите, че ще изпише 2 кофи мастило при прокурора. Ако не беше се направила на хитра можеше да замажат положението, но сега след обществения натиск ще си плати.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Диончето е много секси! Да кажа и аз като Баш Майстора: Дионче, ако четеш, ей тъй, пиле, само да ми стоиш на обекта и да ми радваш окото, нищо друго да не правиш, по един надник ще ти плащам!

25

Алекс

преди 3 седмици

Тази Диона съвсем не е глупава.Направи си добра реклама.

24

Анонимен

преди 3 седмици

До Бидона - Чеченеца е с ново видео. Показва как се товари пералня в ръчна количка. Каза "днес няма да ползваме мускули, днес ще ползваме с акъл". Честно. Натовари пералничката в ръчната количка и каза, че няма да я хвърля директно, че ще го глобят, ами е повикал някакви момчета да я отнесат.

23

Пфф

преди 3 седмици

Много българи са дълбоко комплексирани и по този начин си вдигат самочувствието и си мислят, че са голяма работа. България винаги и била изключително бедна държава, без интелигенция и частна инициатива. Със социалните мрежи, започват да се сравняват с хора от САЩ, където 60% от населението са милионери. Като видят, че не могат да са като тях, защото с 5 - 10 хиляди заплата няма как да караш кола за 200 хиляди, и да имаш къща за 3 милиона, почват наркотици, алкохол, качват се на таралясника

22

до 28

преди 3 седмици

Тоз пък, я ходи се прегледай. Ами шпакловчиците дето по цял ден вдишват прахообразни вещества, сигурно са без лица и без носове и перфорирани?

21

Юлия

преди 3 седмици

Това очевидно е постановка на Путин и омразните руснаци. Момичето не е виновно.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Лекарите им казаха, че не съществува добавка или лекарство, което се шмърка поради невъзможността лигавицата в носа да се запази от прахообразните вещества. След определи дози лигавицата в носа пресъхва, образуват се кървящи рани, настъпва некроза и носната преграда се нарушава. Това затруднява дишането, което ще застраши като цяло функциониране на тялото. Перфорацията на носа е много болезнена, настъпват и лицеви изменения. С една дума се обезобразяват. По- скоро тази е жертва на мозъка си.

19

Анонимен

преди 3 седмици

За какво му е на тинейджър да се прави на наркоман? Не бъди позьор! Стани истински наркоман!

18

Емил

преди 3 седмици

Копейки какво да направим като жените ви са дебели, грозни и космати, защо трябва да хейтите момичето?

17

Аман

преди 3 седмици

В нормална държава тази отдавна щеше са е в някой затвор. Нали я бяха спряло пияна ли дрогирана ли каква беше? Нещо дело, присъда? Пък за тази реклама затвор и пожизнено спиране на всякакви публични изяви.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Макаши в женски вариант.Реклама на смъркане...тея всъвсем откачиха.Може да рекламират друго,но всички наркомани като видят рекламата отиват за доза,а не да си купят това,което тя рекламира.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Явно така се бори с физическата и психическата абстиненция, като прави линии с карта. Не е лесно да си mъъп. Бивши наркомани и бивши ченгета няма. При малко разклащане или при труден момент ще посегне отново.

14

Анонимен

преди 3 седмици

По добре наркоман отколкото пияница.

13

Какво е Диона?

преди 3 седмици

какво означава, кои са родните й, баба й как се е казвала? Настоявам редактора да ни осветли по тези въпроси.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Някаква посредствена женица с посредстве опит да понатрупа точки от нелепа рекламка.

11

Мусайбе

преди 3 седмици

Една краставица в аспуха метлата и да почва да мете улиците един месец поправителен труд. Ако иска може да си попява докато мете, нали е певачка.