59

Сълза и смях

преди 1 месец

Благоевград е комунистически град бил винаги.Нормално е да са най-бедни там..и то при положение и че е и студентски град?!Комунизма НЕ прощава

58

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

интересно как не ги виждам тия доходи по касите в ХиперМаркетите, а като пенция ми се случва да пазарувам по всяко време на денонощието, в случай че някой каже, че тези с парите са на работа, кога аз пазарувам!

57

Анонимен

преди 1 месец

До Йо: Веднага след т.нар. Руско-турска война, в София и околността са бутнати 17 минарета. Толкова за кореняк софиянците.

56

Анонимен

преди 1 месец

Имаше един се хвалеше че получава по 4 к на час

55

Анонимен

преди 1 месец

Такива новини са ми много забавни щото супер много дразнят неудачниците. Глей са как ще изпишат 5 тома книги, в които обясняват колко онеправдни са те горките ,как всъщност успелите хора са бедни и нищо не разбират и куп други ши3офрении, дето само те си разбират

54

Пълни глупости

преди 1 месец

Пак ще приемаме еврото явно хахааа стъкмистика трябва

53

Сашо

преди 1 месец

Колко удобно-средната е вързана за депутатската, а като се вдигне депутатската се вдига и средната...

52

Анонимен

преди 1 месец

Никой не работи за 3200 в София, освен продавачка или лелка в администрацията. Ако махнем ниските заплати в администрацията и сивия сектор, то СРЗ в София е поне 7500лв.. Поне около себе си не познавам човек да работи за по-малко. А да не говорим, че с тази пандемия вече всеки работи от всяка точка на света каквото и за когото си поиска. Стига вече коментари на вечни аутсайдери слугинаж на запад, които там на година правят, колкото нормален човек у нас на няколко седмици.

51

Йо

преди 1 месец

Стига сте ги писали тези статии! Сега пак ще се втурнат да пълнят тубата с бензин на 25 годишните си каляски и да се местят в София! Вече няма място от провинциалисти, а идват и с манталитета си, освен със старите си трошки, които правят задръствания.

50

5000 лева заплата

преди 1 месец

Дреме ми

49

запознат

преди 1 месец

Много пари, ама не могат да си платят парното, че се налага цяла България да плаща на шопите парното. Тоя цирк няма да продължи още много дълго да знаете от мен.

48

До 41

преди 1 месец

Браво, аз пък имам 250 дни отпуск, като сложим празниците и че тази година има 251 работни дни, значи трябва да отида на работа за 1 ден. Дали да не взема болничен? Освен 250 дни отпуска, заплата 1 милион на ден, и щяли да ми я увеличат на 1 милион на час. Бачкайте здраво не се услушвайте, тук съм да ви дам акъл как се работи.

47

факт

преди 1 месец

е заради такива статии София се напълни с миекащи !

46

Анонимен

преди 1 месец

та да изясним, на депутатите и цялата администрация + резидента си вдигнаха заплатите, а какво свършиха за народа е въпроса?... освен заробване като това с боташ (подарък от гълъб и радев), рекет на гражданите (вземат се автомобили и се разсипват животи заради растение, което е легално в цял свят), загуба на пари по програми и плана за възстановяване, та заслужили ли са?

45

Анонимен

преди 1 месец

тъй, тъй и как в София се вдигна, а в държавата не?...хах

44

До 42

преди 1 месец

В този сайт има специалисти, които ги изкарват тези 1300 лева за 2-3 часа, един написа, че изкарва по 4000 лева на ден, друг 3500 на ДЕН, 15 и 17 коментар, нищо, че са от един и същ индивид. Те ще ви посъветват всичките, но няма да имате капацитета да ги разберете, защото само те се разбират. хахаха

43

Анонимен

преди 1 месец

Когато четем как средното възнаграждение се било вдигнало, това значи, че дупетатите се готвят да си повишат заплатите на база на стъкмистиката.

42

Анонимен

преди 1 месец

НИКОЙ НЕ ПОЛУЧАВА СРЕДНА ЗАПЛАТА ТАКОВА НЯМА В ЖИВОТА ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ПОСТОЯННО

41

Неразбрал

преди 1 месец

Къде, бе? Къде са тия средни заплати?

40

Анонимен

преди 1 месец

Заплата в София 1300 лв., с висше образование от СУ, квартира ли да плащам, да живея ли