47

Хейт

преди 1 месец

От атлантическия клуб казаха, че България е надвишила допустимия лимит от медали и няма да получи повече. Освен това казаха, че на етнически българи медали в бъдеще няма да се дават. Само ако са натурализирани или със смесен етнически произход.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше социализма, нямаше да има никакъв спорт в България. И като доказателство може да видите колко медала сме спечелили преди да дойде социализма в България. Нали знаете, че олимпийски игри има от 1896-та година. За 50 години от 1896 - 1945 България печели 0 медала. Идва социализма, идва бай Тошо и почваме да печелим по 20 - 30 медала и да сме в топ 10 на света.

45

Помнещ

преди 1 месец

До Анонимен 47 "Световното в САЩ станахме 4-ти по футбол точно защото имаахме засилка от комунизма" Пъли глупости. Стнахме 4ти, защото всичките ни по-кадърни футболисти отидоха да играят в западни отбори и се обиграха там, и защото имахме късмет (дузпите с Мексико). Началото на кампанията ни там беше трагичен. Нигерийците ни размазаха с 3:0

44

Анонимен

преди 1 месец

Стефка вземаше допинг. Същото и със щангите. Лично човек от НСИ ми го е казвал, той го е виждал как ги надруусват преди състезания.

43

Анонимен

преди 1 месец

до 47 Е, единия ни златен медалист е наполовина българин. Не можеш да отречеш...

42

Анонимен

преди 1 месец

Световното в САЩ станахме 4-ти по футбол точно защото имаахме засилка от комунизма, макар Бай Тошо да беше паднал от власт. През соца имаше детско юношески школи, спортни училища, високи нормативи, които да се покрият. Днес е леш! 3 златни медала, на 3-*** спортиста, които са българи само по паспорт, но не и по произход. Жалка история.

41

Анонимен

преди 1 месец

до 45 Курск вече е Украйна? И като се събуди целия си изпотен, пръстите ти в контакта а краката ти в легена с вода. Нали, кравар?

40

Анонимен

преди 1 месец

На Карлос майка му е българка, а баща му ливанец, израства в България въпреки че е роден във Франция

39

Анонимен

преди 1 месец

до 43 1988-*** бяхме ли в социализма на Бай Тошо? Бяхме! Имахме ли 10 златни и общо 35 медала на олимпиадата в Сеул? Имахме! Ти какво се опита да кажеш, пубер жааалък? Аре у лево, пубер с жълто на устата.

38

Анонимен

преди 1 месец

Индия захранва целия свят, най-вече "развития Запад" с лекарства, образова годишно стотици хиляди онеженери в електрониката, неин апарат кацна на Луната..... , а на олимпиади се представят символично. Виетнам са 100 милиона, там има великолепни математици, лекари - и тях олимпиадите не ги вълнуват особено...Може би са наясно с неща, които не се говорят публично. Например урежданията вселдствие на допинг,...

37

Анонимен

преди 1 месец

Мен пък Карлос Насар по ме кефи като име от Георги Кадурин примерно актьора. И кво прайм ся кой е по европеец, ДНК тест нещо ли кво?

36

до 41

преди 1 месец

Аве чиче през 88 соца вече е бил заминал и на доизживяване, кво точно се опита да кажеш пак?

35

Анонимен

преди 1 месец

Реално погледнато ние имаме само един български медалист на тази олимпиада. Сребърният медалист Боряна Калейн която е чиста българка. ФАКТ. Но се радвам много и за натурализирания дагестанец на който казват че е българския Хабиб Нурмагомедов и най-вече се радвам за 20 годишния Карлос който продължава да счупва световните си рекорди като все едно е детска игра.

34

Анонимен

преди 1 месец

При бай Тошо имахме 10 златни медала в Сеул 1988. Повече от всичките ни медали на тази олимпиада. И говорим само за златата. Иначе общо имахме 35 медала! Сребра и бронзове. А сега се радваме на 7 медала общо, от които 3 златни.

33

Анонимен

преди 1 месец

Точно пък българите дето турците са им направили фамилиите на едни от най смешните в света - Барабонкoв, Костенурков, Дюстабанов и подобни да говорят за имена е нелепо. Насар е 1000 пъти по класна фамилия.

32

Анонимен

преди 1 месец

Съсипаха я тая държава! При Бай Тошо имахме повече медали.

31

Анонимен

преди 1 месец

Никаква слава не носят! Всеки се е заврял в собствената си паница, всички държави пишат основно за собствените си състезатели. Толкова много спортове, включително брейк, няма как и при най-добро желание да се осведоми човек. Токова много дисциплини! Накрая всичко се губи и всеки за себе си! Защо в България сега никой не пише за дисциплиата "плуване в свибодни води, за скално катерене, за софтфутбол !!!!!!?????

30

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, развейте европейското знаме със звездите и кръглата месечина по средата! Слава Месечина! Да живее европейска Чалгария!

29

Факт

преди 1 месец

Турция няма НИТО един зладен медал, а дават милиарди за спорт. Имаме повече златни медали от Полша, Швейцария, Австрия, Чехия, Гърция, Аржентина, включително всички бивши югорепублики. Изравнени сме по медали дори с Бразилия. Хейтърите нека се скрият в дупките си, от където те не са и излизали никога!

28

ТЪПУТИНАСТ

преди 1 месец

А НИЕ ХВАНАХМЕ НА ОЛИМПИАДАТА ВЪВ ФРАНЦИЯ ОТ 3-ТЕ ПРЪСТА СРЕДНИЯ1