300

Сата НАТО

преди 1 месец

Така и ще си умрат по фургони и палатки. Селата им руската авиация че ги изравни със земята.

299

Анонимен

преди 1 месец

Войната ще свърши с тежко поражение и загуба на много територии за Украйна. Голяма част от тудоспособното мъжко население е избито. Страната има огромни дългове. Още 5 милиона украинци си дигат чукалата и бягат от страната. Ще започнат безредици и бунтове срещу властта.

298

Анонимен

преди 1 месец

ee, украинците освобождават украино говорящите райони на русия и прочистват от фашисти. научиха се от съседа си, повтарят каквото са видели. просто украинците си нямат арабски главорези, че да пуснат и те, както руснаците полваха чеченци. щеше съвсем да е копи пейст и забавна картинката.

297

Малък Праз

преди 1 месец

Хохлите увеличиха линията на фронта. Сигурно щото им беше малко :D :D :D

296

Ганди

преди 1 месец

Мдаааа, а тяхното е разходка в паркааааа, ти да видиш...

295

Анонимен

преди 1 месец

Малко статистика: На Русия бяха нужни между 70 хил и 100 хил жертви, за да превземе 390 кв км в Авдеевка за една година. На украйнците им трябваха 5 дни, за да вземат 470 кв км в Курск без значителни загуби и продължават. И между другото днес е първия ден от началото на войната, в който Украйна има повече танкове от Русия.

294

Анонимен

преди 1 месец

Интересно ми е, когато Украйна я намлатят и капитулира, тия украинци, които останат живи и се върнат от фронта, какво ще си кажат - къде е ЕС, къде е НАТО, какво стана сега, защо ручахме жабетата, защо един милион измряха на фронта? Къде е сега ЕС и НАТО, къде да дантелените прашки?

293

Анонимен

преди 1 месец

Е сега , какви са тези обиди - терористична атака. Може да е просто специална военна операция.

292

Анонимен

преди 1 месец

Украинците, които според Герасимов и бг копейките вече са избити в момента са в покрайнините на Рилск и почти не срещат съпротива. Нова порция руски подкрепления са на концерт. Руските телеграм канали са залети от кадри от горяща руска техника и предали се солдати.

291

Анонимен

преди 1 месец

Какъв беше смисълът да нахлуват Курска област? Даже и западните специалисти се учудват. Едва след 2 дни САЩ заявиха че Украйна "имала право да се защитава", но нищо не знаели. Истинските мотиви и коварните планове на киевската лудница, дори и да съществуват, нямат никакво значение, защото краят за украинските терористи ще бъде само един и той ще бъде жесток.

290

Анонимен

преди 1 месец

Пиянките в Кремъл нали казаха, че веднага вадят ядреното ако някой нахлуе и има заплаха за териториалната цялост на Русия?! Що стана сега, що било терористична атака, напълниха гащите не ли е така?!

289

Анонимен

преди 1 месец

Характерно е, че победоносните видеоклипове в "Тик-Ток" от бойци на ВСУи от руска територия в Курка област са коренно различни от реалната ситуация от "другата страна": в 23 населени места в Сумска област (граничеща с Курска област на Русия) спешна задължителна евакуация от населението беше обявено вчера. Кучето знае чие месо е яло и какъв ще бъде отговорът.

288

Анонимен

преди 1 месец

Италианските вестници са възмутени от украинците използвали италианско оръжие при нахлуването в Курск. Обезпокоени са, че това ги прави съучастници.

287

Анонимен

преди 1 месец

Каква опасност представляваше Курска област за Украйна, където има само някакъв граничен гарнизон. С какво стреляха от там по Украйна, какви военни обекти има там - летища, складове, командни пунктове?

286

Анонимен

преди 1 месец

"Рашките ако воюват срещу някой по-числен противник" - че нали нямаше по силни от украинските терминатори? Ква стана тя...

285

Анонимен

преди 1 месец

Казваха, че са 1000, оказа се, че са над 10 000. И че голяма част от тях не са украинци. Ако бяха украинци нямаше да напреднат и на 5 километра. Видя се какво могат по време на миналогодишната контраофанзива.

284

Анонимен

преди 1 месец

Украинците започват да действат на малки групи. Опитват дълбоки пробиви. В общия случай ги отркиват с термокамери на дроновете и ги оправят бързо. По последни новини в пробива са участвали доста френски "наемници", част от които вече лежат неподвижно по цпециализираните руски камиони, понеже украинците не са имали време да ги евакуират. Руснаците са започнали да нанасят удари по полевите болници на украинската армия в приграничните региони, за да няма надежда за ранените чуждестранни наемници.

283

Анонимен

преди 1 месец

1000 украинци съсипаха руснаците за 5 дни. Рашките ако воюват срещу някой по-числен противник ще го закъсат яко. Ясно е,че ще изтласкат украинците и после за наказание ще избомбят десерки жилищни сгради в Украйна,но да не си укрепиш границата срещу страна с която воюваш е пълна пародия. Чак *** не смее да се покаже и да коментира.

282

Анонимен

преди 1 месец

Украйна евакуира 27 милиона от 45 възможни. И дума не може да става за сравнение.

281

До 352

преди 1 месец

Чак да се чуди човек толкова ли нямат пари на тая психиатрия ограда да сложат