38

ГладМизерияБолести

преди 1 месец

145 милиона по 365 по 3.5 години са 172,462,500,000 кинта. Дефинитивно наркоманът лъже.Стотици милярди $$ този комичен шмъркач получи от НАТОвските държявни бюдджети като оръжия,боеприпаси,военна специялизирана подготовка, храни,хуманитарна помощ,месечна рзкладка за всеки емигрант в ЕУ и разбира се енергийни суровини.Резултатът:Елударьюнтръткавата закупи диямантени "цацки" за 1 500 000$,100 хиляди УКР солдати загинали и 4 х 100 000 осъкатени,изкормени за вътрешни органи продедени за имплантанти.

37

61

преди 1 месец

"кой ще плати на кредиторите на Украйна? За понасяне на отговорност няма да питам. Чисто финансов ми е въпроса." ... Мммм, нали всеки кредит си върви с риск, който определя нивото на лихвения процент и съответната застраховка!? Студената вода, която ще пият също върви като безплатен бонус за кредиторите.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 36. Светът не е разделен по твоя детски начин.

35

Fena

преди 1 месец

Мони, чуваш ли? Тия грешни парички дето ги взимаш от НАТО, немедлено да ги дадеш на Зеленски! А на тия дето се бъзиkaт с тока, да им кажем: Кучето като лапало голяяямия кокал му ставало хубаво, ама нали не е много умно, не мислело после как ще излиза.

34

Анонимен

преди 1 месец

Бийте чукундурите от САЩ!

33

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Като нямате пари къде се бутате да членувате в клубовете на богатите?

32

Фют

преди 1 месец

А Путин е подписал указ от 1 септември узаконяват копаенето на криптовалута. Абе,чебурашки, криптовалутата не е ли изобретение на лошия запад:)))))))))))

31

Анонимен

преди 1 месец

Да бяхте стояли мирно и кротко. Не са ви виновни руснаците, че струпвате войска и оръжие до тяхната граница.

30

Анонимен

преди 1 месец

Не на вас на тези дето ви ги дават

29

ППДБ

преди 1 месец

Да подкрепим братска Украйна с по една брутнна заплата от всеки безвъзмездно, за да победи агресора

28

Анонимен

преди 1 месец

За парите разбрахме. Сега да кажат колко хора им струва на ден!

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26. От 2014 до 2022 колко години са ?

26

Анонимен

преди 1 месец

Че кой ва кара да воювате с Русия ?

25

мак

преди 1 месец

Помислих си, че пак искат помощ.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Ванката - Какви 8 години ве *** , запознай се че тогава се изхвърляй .

23

Анонимен

преди 1 месец

В превод това означава: Дайте ни още пари.

22

КРАЙ

преди 1 месец

ТРЪМП ЩЕ ПРЕДЛОЖИ 500 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЛЕНД-ЛИЙЗ ЗА УКРАЙНА! Майк Помпео в своя статия в "Уолстрийт джърнал" разкри някои аспекти от бъдещата политика на Тръмп към руско-украинската война. Помпео е бивш конгресмен, бивш шеф на ЦРУ и държавен секретар по време на управлението на президента Тръмп. Основния исеншъл на статията: 500 млрд. долара ленд-лийз за Украйна и премахване на всякакви "червени линии" при употребата на американско оръжие срещу руската агресия. Мирни преговори, след като Кремъл загуби илюзията си, че ще победи в тази война.

21

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

20

Ванката

преди 1 месец

Осем години руснаците ви предупреждаваха да спрете с терора над мирни жители.Със запада зад гърба продължавахте даже и се смеехте .Сега защо не ви е смешно украинци,защо не се смеете вече?

19

Аз

преди 1 месец

прочетох грешно, или Марченко се оплаква, че 135 милиона $ на ден са недостатъчни!?! Това по каквито и да е сметки е над 4 милиарда на месец. Пък НАТО ще ги залъгва с джобни :) Не ги е срам, атлантиците :)