13

Анонимен

преди 1 месец

А как в минал телефонния разговор на Зеленски с Трънп, как е минал телефонния разговор на Зеленски с Трънп. Знае ли някой тук как е минал телефонния разговор на Зеленски с Трънп?

12

:)

преди 1 месец

Готино. Родила му е 5 дяца. Ми и на нея и се живурка. Няма да крепи расото на нейния я.

11

Стимулиращи условия

преди 1 месец

Външният министър на Полша Сикорски пред полската RMF 24: "Ние като европейски страни трябва да помогнем на Украйна. В страните от ЕС има стотици хиляди потенциални новобранци които са длъжни да защитават родината си. Ситуацията в Украйна не е лека, е ЕС водим дискусия за възможност да създадем на украинците в ЕС условия които да ги стимулират да изпълнят дълга си за защита на родината.

10

Анонимен

преди 1 месец

За високопоставени (и не само) лица в Русия е въпрос на престиж да имат любовник/любовница. В обществото това се приема като нещо нормално и изневерите са широко разпространено явление. Това не е някаква нова тенденция, нещо като народопсихология е.

9

Анонимен

преди 1 месец

Камала Харис започва политическата си кариера на 23 години като любовница на 60 годнишния женен чернокож кмет на Сан Франциско.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ама че гнусни клюки, това да не е ПИК, че се разпространяват сплетни за личния живот на хората? Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората! Елинор Рузвелт. Явно тук са останали миши умове.

7

Анонимен

преди 1 месец

А Тръмп що вика на Зеленски по телефона, Тръмп какво вика на Зеленски? Какво каза Тръмп по Fox New, какво каза Тръмп?

6

Анонимен

преди 1 месец

"Твърди се". Мерси.

5

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

4

Ама моля ви се

преди 1 месец

Какви семейни ценности при руснаците? Разбирам да не се знаем, да излъжат някой западняк, че са консервативни, вярващи и всичко, което днешната им пропаганда ги описва. Ама ние сме ги виждали и у нас, и по морето и там сме ходили да работим навремето. Всеки българин ги знае що за стока са по тази част. Малко алкохол и хайде на сутринта не знае кой я е опрашил. Женени, неженени, за тях това е от малко значение, да не кажа никакво.

3

Анонимен

преди 1 месец

ми колхозникът на женицата на фронта, помазаните от Кремъл са си по домовете и тя какво да прави, като природата си иска своето

2

Анонимен

преди 1 месец

Тия афери само в Русия ги има. По останалия свят не са чували за тях и изобщо не вършат такива неща. Аман от политкоректни жълтини.........

1

Муахаха

преди 1 месец

тоя Милиардер не можа ли да си намери нещо по-добро от тоя Носла - такъв Клюн Отдавна не бях виждал извън Израел!