244

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще победи и ще смаже фашизма. Това беше ясно от ден първи. Жалко за загиналите украинчета хвърлени в месомелачката на войната. Българите са масово русофили. По мои наблюдения 70 - 80 % някъде от българите са русофили, като повечето хора са прикрити русофили. Играят го уж неутрални, обаче са си русофили.

243

Анонимен

преди 1 месец

Виктоя Нолан беше казала "F*CK the EU" преди 10 години. Ами да - сега каза съото и за Украйна. Дъртия вероятно е с два инфаркта и ако иобщо е жив, вече няма да го чуеме, "гееенералите" дето започнаха войните се пенсионираха, Борис Джонсън, деот подкукуроса зеленски, да започва да се бие, вече не смее да се покаже никъде ... И какво? Ще има ли псраведливост за Източна Европа?

242

Анонимен

преди 1 месец

Пука им на САЩ за Украйна и най вече за бедните украинци,вкараха ги в такъв филм от който няма измъкване,всъщност и те носят огромна вина за своята съдба,ако бяха взели чепките на наркомана ренегат и гравитиращата клика около него съдбата им нямаше да е такава!

241

Абе

преди 1 месец

За хорицата дет им изгоряха къщите докато пожарната гаси фотоволтиците на разни дупе0000та , не ви пука , ама за украИна в период. Не ми пука за нито един украинец , те си го избраха и ние трябва да им оправяме мизерията. Кога за последно сте видели руснаци с пушки в България ? За колко време мислитеб, че ще акустират на нашето черноморие ? Нато за това време няма да може да подпише и един документ за да вдигне самолет. Кво си мислите , че самальота натовски се пали като кола ...

240

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак бачкотещите бедни бачкери русофили бленуват за Сармат... Разберете, бедняци, най-мощната ICBM може да унищожи само половината от остров Манхатън. Болни русофилски мечти са как нещо си кой знае какво може да се случи. Най-важното е, че руската смешка има стотици цели, а НАТО- една единствена- руския бедняк.

239

Анонимен

преди 1 месец

На Зеленски се дава Оскар за играта на президент на Украйна.

238

troll

преди 1 месец

Разбира се, в най-бедната страна в ЕС преобладава русофилството и чуждопок*лоничеството. Колкото е по-гл*пав и беден един народ, толкова повече русофили-чуждопокл*ници се намират без достойнство, търсещи си руския ботуш да ги контролира и да им заповядва :) липсва им да трябва някой да им РАЗРЕШИ с открит лист да отидат на гости на баба си в нечий граничен град :) както и им липсва да ги стрелят с автомат по границата, за да не избягат от затвора концлагер НРБ

237

Анонимен

преди 1 месец

БОЛШЕВИШКА РУСИЯ Е ВРЕДНА ЗА СВОБОДНИЯ СВЯТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И КИТАЙ ЩЕ И ВИДИ СМЕТКАТА..!

236

Анонимен

преди 1 месец

Как е, бачкотещи бачкери функционално неграмотни русофили? Бачкотите ли из западните фирми, берете ли малините в тоя прогнил запад, миете ли чиниите, въртите ли гевреците на тировете, бедняци бачкотещи бачкери? По какъв начин ще промени изходът на войната жалкото ви слугинско съществуване, какъвто и да е този изход? Ще станете ли по-кадърни, ще печелите ли като нормални хора или на запад на година ще ринете дъното за седмичната заплата на програмист евроатлантик у нас? Аутсайдери до живот сте.

235

Анонимен

преди 1 месец

нема лошо нека се бият бившите съветски другари, че току виж тръгнали да правят СССР-2 и пак да тръгнат да ни асвабаждават, докато се бия всичко е ток

234

Анонимен

преди 1 месец

Украйна (1991-2024 г.) Тридесет и три години стигат. Времето е раше.

233

САЩ само да НЕ Удари

преди 1 месец

Сармата, че след Него е Само Тишина!

232

оскубано пиле мараба

преди 1 месец

До Ястреб Османлията най-простите са...щото не българите живеят в укаински хотели на украинска издръжка,а обратното...Ха кажи пак кой е по-глупав?

231

Анонимен

преди 1 месец

Споко бре,има още двадесетина милиона украински прошляka които трябва да станат курбан за наглосаксонските интереси и всичко ще приключи!

230

aZ-ът

преди 1 месец

Украинската п...плач вън от България. Нагли , гадни , шумни , нахални , все едно сме им длъжни. Децата им са по отвратителни и от родителите си.

229

Анонимен

преди 1 месец

Путин да я възстановява Украйна. Ще спестим пари, еврофондовете ще спасим от Украйна. Земеделието ще спасим от Украйна. Спасяваме Европейската комисия и Европейския съвет от украинските талибани. Спасяваме места в Европарламента. Спасяваме Европа от конфликта Полша-Украйна. Путин ни прави голяма услуга.

228

До ами да

преди 1 месец

Руснаците живи умрели се тая . Ама заради укрите ядем паламарката. Нито в нато нито в ЕС . Обаче яко кинта им се дава да мрът . Тази държава вече я няма !

227

Анонимен

преди 1 месец

НОВИНИ от ФРОНТА или от Телеграм?

226

Анонимен

преди 1 месец

Украйна очевидно не губи, а най-омевидното е че тази глупашка статия е поръчата и платена от бандитите в Кремъл.

225

Анонимен

преди 1 месец

Реално пак САЩ печелят от цялата работа, дори Украйна да загуби територия. Американците са дали много пари, но за тях взимането на невъзвращаеми дълг не е проблем. Руснаците са загубили половин милион мъже и стотици хиляди са избягали. Това ще се отрази в дългосрочен план на страната им.