19

Анонимен

преди 1 месец

Дано поне да си е купил колата сам а не поредния дето мама и тати му купили спортна кола

18

Анонимен

преди 1 месец

Единствено конфискуване на автомобила може да накара вождовете на МПСта да се замислят преди следващото нарушение на правилата.

17

Анонимен

преди 1 месец

Не пречи на никого. Максималната скорост по пътищата е и минимална за да не се образуват задръствания и нерви на по-свободолюбивите и по-смелите. Пострадалите сами са си виновни, да не са карали автомобил, като не могат да се пазят, а да са ползвали масов транспорт.

16

Евала

преди 1 месец

е б а си пича. Няма 6-5 цепи мрака.

15

От физикът

преди 1 месец

При 36км/ч се изминават 10м/с, при 72км/ч са вече 20м/с при 144км/ч са 40м/с при 230 изчислете сами! При време за реакция от 0,7-1 секунда се прелитат около 100м без да се има възможност за реакция! Не знам каква тортонетка е карал, но нормалните имат при такава скорост около 100-120 м спирачен път, който се добавя (събира) към реакцията и сумата е вече доста над 200 м. Понеже файтонджията не е трениран човек (не знам къде в България може да се тренира бързо каране) значи е летец! В Нюрбургринг

14

До 3

преди 1 месец

Ако и ти не беше *** нямаше да напишеш тази глупост ! Самата дума "българин" е определение за просsт човек в света ! Няма закони в България това е отговорът защо има такива шосейни *** ! За убийство на пътя при умишлено неспазване на ЗДП се дава условна по непредпазливост така ще е !

13

Анонимен

преди 1 месец

Ами като го е страх да кара в дълъг тунел и иска по бързо да го премине🤬

12

Ми той е страшен

преди 1 месец

И като го показа на всички? Някой ще му каже евала? Когато сивото вещество ти е обло, без гънки и си мислиш, че ще се издигнеш в обществото и в очите на другите с разни клипчета. Възхищаваме се на онези, които гасят пожари и даряват каквото могат, не на такива "готини" типове.

11

230 нищо не е

преди 1 месец

Бате Боко също ни реже с 200

10

Анонимен

преди 1 месец

+Отемане на книжка. Явно и доказано не може да мине психо тест.

9

Анонимен

преди 1 месец

Разрешителен режим за притежание на кола над 200кс. 6 месеца арест за видео в интернет.

8

Реалист

преди 1 месец

Давам му на момента 10 години и следващ такъв няма да посмее! Но сега като получи глоба от 500лв другият път пак ще го направи, а може и глоба да не получи.

7

Ами то ...

преди 1 месец

Нормани хора в тази държава останаха ли ?

6

61

преди 1 месец

Този защо още не е с конфискувана кола и в раирана униформа?

5

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

4

Анонимен

преди 1 месец

Ами така ще като има хубави пътища. Виж ако пътя беше целия на дупки и кръпки никой няма да посмее да кара с такава скорост. На българите не трябва да се правят хубави и гладки пътища, че ще се затрият по тях.

3

Вижте статистиката

преди 1 месец

На КАТ- 90% от катастрофите с вреди и такива ***, друга част заради използване на телефон постоянно, и само един процент заради употреба на алкохол и наркотици, Но в същото време България е на първо място най-много осъдени за каране след алкохол и наркотици заради фалшивите тестове за дрога и те продължават да ви облъчват и да ви взимат колите, а на този колата ще я вземат ли Не няма да я вземат той ще убие ли човек да Ще убие човек а вие тъпо племе ли сте да такова сте!

2

Анонимен

преди 1 месец

Аабе има един филм - Дарвиновите награди. Там едни искаха пак да правят високи скорости с кола по пътищата и си сложиха ракетен двигател на колата. Резултата беше уникален. Съветвам всички наши джигити да пробват - ЗАСЛУЖАВА СИ. Развивате скорост от 900 км/ч може и да минете през тунела с нея. Направете го моля ви, но ако може да няма други коли около вас. Уникален адреналин, точно като за ш..ини селяни като Вас

1

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 1 месец

само ?