161

Аспарух

преди 2 месеца

И ние нямахме работа във Византия но си намерихме каквото ни беше изгодно и сега ни учат в историята като велики личности макар , че реално бяхме варвари завоеватели а потомците ми ханове.

160

русофил

преди 2 месеца

Аз съм лудницата с жълт картон ще смачкаме нато, азия,африка,украйна,марс,луната,слънцето,галактиката,европа,северна америка,южна америка,китай,индия,вселената, антаркида, всичко което се движи ще воюваме и ще победим до последния човек, хайде да ходя да скачам през прозореца.

159

Анонимен

преди 2 месеца

Какво става вие ми се свят в цирка в зоната на здрача ли съм?

158

Малко логика трябва

преди 2 месеца

Дори елементарно да се помисли с каква скорост загиват войници няма никакъв начин да се продължава с деситилетия и да има хора.

157

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

На Путтин му Го Туурриха Като на Слона......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

156

До 166

преди 2 месеца

Минаваш да си пробуташ украинската простотия,ама тук не става

155

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО каква работа има в Украйна? Украйна член ли е на НАТО? Русия нападала ли е някога страна от НАТО? И какво е това НАТO, няма такова нещо като НАТО. Има САЩ и въоръжените сили на САЩ, а другото в Европа е само целофан за опаковка. И САЩ нямат интерес да се харчат в Украйна заради интересите на Блекрок в Украйна.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Ми не внуците на нашите болшевики са кметове и в парламента по цял ден се пънат какви са атлантици. Дядовците на същите избиваха свободомислещите по време на комунизма. Извратени ценности, то ги няма всъщост. Да има бело и чалга само, те са вече антикомунисти. Това само в бананова държава като тая може се случи

153

Анонимен

преди 2 месеца

От къде толкова народ в Украйна за да продължат десетилетия? Те сега вече изнемогват и обират хората от улицата, пък какво ще е след още 2-3 години военни действия, бабичките ли ще мобилизират? Или мислят след някое и друго време да се включи и Европа официално?!

152

До 159

преди 2 месеца

Ами скачай бе уркофили ,що ни занимаваш с твоите простотии може да ти дадем барут да си сложиш в ушите и да се удариш в някоя стена и да се гръмнеш

151

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна трябва да плати 20 милиарда по външния си дълг, ако не плати ще изпадне във фалит, дефолт. В Украинската Рада вече предложиха закон за мораториум по плащанията на дълга.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Това означава , че всяко 10 годишно момченце , след 10 години ще го пратят на фронта .За мен това е неприемливо и трябва да реагираме .

149

Анонимен

преди 2 месеца

Докато САЩ не я изтиска изцяло финансово, до тогава "Европа" ще се пъне да "воюва" с този, дето нито я заплашва, нито воюва с нея.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Европейците отиваме на азиатските острови на почивка , а кой ще се бие за интересите на Урсулица не знам. Сигурно някой от мигрантите , които в момента подпалват Ирландия.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Европа се готви за дълга борбъ, ама наште болшевики немоем ги изрита от диваните! Те помагат на путинака само през кампютъра!

146

Анонимен

преди 2 месеца

Да, бе съюзниците ти, като ви се води война си я водете, Европа не е започвала война, само дето се подлъга, щото такива я управляват, да ви тръгне по гайдата. Още един двама Орбановци и сами ще си чакате края на войната колкото искате десетилетия. Наглеци! Сами си вадете горещите кестени, не с чужди ръце!

145

Русофил

преди 2 месеца

Без войната не виждам смисъл да живея! Ще скоча от 6 етаж!

144

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски на срещата европейските лидери в Англия: "Орбан предаде ЕС. Ако някой от Европа се опитва да реши проблема зад гърба ни, и пътува до столицата на войната за да разговаря и може би да обещава нещо което е срещу нашите общи интереси или интересите на Украйна, тогава какво правим ние с такъв човек? ЕС може да разрешава промлените си и без този човек". След избрирането на Урсула се чувства силен и нарежда на ЕС какво да прави.

143

До 152

преди 2 месеца

Ами дребния зелен я сърба и крещи Слава Урине

142

Анонимен

преди 2 месеца

Тук преобладават робите!