61

Анонимен

преди 2 месеца

Пуделът жив ли е още? Да не са го премахнали като свидетел?

60

Йордан

преди 2 месеца

Петков и другите от ППДБ ни управляват вече 3 години и половина, и все някой друг им е виновен. Време е да си носят отговорността и да влязат в затвора.

59

Сержант

преди 2 месеца

Като човек, участвал в потушаването на много пожари потвърждавам , че цари пълен хаос. Струпва се техника и личен състав, но наистина след това е хаос. Всеки вика ' еб.. съ... Му . ***.. м. Та' като изгори ще спре. Това съм го чувал многократно и то от пожарникари. Не твърдя, че всички са така. Има едни 20%, които се блъскат, а тарикатите само си викат ' тези са големи буда...ли' и те така. Много хора са на държавна заплата, но ги боли мура за държавата.

58

Под всички

преди 2 месеца

Статии за пожарите ,коментарите са едни и същи-липса на организация и техника.Половината партии искат оставката на Калинк.ата Стоянов.Но щом Киро каже нещо,веднага се появяват троловете и пишат всичко друго ,но не и истината.Какво общо имат Канада и Кена с пожарите?Но вие си пишете.

57

Хмм

преди 2 месеца

Пожарите са нищожно бедствие в сравнение на тези, които един психично болен британски агент и един кокорещ се крадец докараха на тази държава. Тепърва ще плащаме за щетите, които тези създания нанесоха на енергетиката и националната сигурност.

56

Шундьо от Посолство

преди 2 месеца

В една нормална държава, това лице щеше да е в затвора за държавна измяна!

55

Малее

преди 2 месеца

тоя некадърник седнал акъл да дава! Ходи си продавай вкисналия сок от моркови и не се мешай у държавните дела, че всичко съсипваш, Кире!

54

Питам се

преди 2 месеца

Защо бащата на нацията Бойко го няма никакъв? Нито един коментар,нито един! Легнал е като калкан на дъното,докато войната Пеевски-Доган поутихне ли?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Оффф, и тоя тесен специалист се изока по темата, понеже в Харвард подготвят специално за противопожарна защита и много ги знае нещата. Сега го очаквам да иде за 1 час да се снима как държи един маркуч или лопата, та да видим колко голям огнеборец е. ***, това не ти е парапета на Ленчето.

52

До 51

преди 2 месеца

Карловските села се наводниха при служебното правителство на Гълъб.Даже Деса президеншата ходи да разчиства терена.

51

Рамзес II-ри

преди 2 месеца

Тоя още ли си води своето оскотяло съществуване?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Поръчката към правилния изпълнител..и след това + няколко анекса и кат при бай Сали 20 милиона в същи под миндера със 30 000 патрона за 67 оръжия за самоотбрана..Ей така няма грижи- случват се нещата..Сега платил 10 000лв "гаранция" - срещу 20 000 000 откраднати пари и си бара у ЯИ това е само от една "обществена" поръчка..за ученически автобусиА помислите и се сетете що се случват нещата у нас през "обществена поръчка"...Алоу в интернет ги има данните на фирмите производители и цени..

49

Това

преди 2 месеца

*** да се скрие някъде, а не да бръщолеви небивалици по медиите!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Канадеца е луд,по Ленчето

47

...

преди 2 месеца

А по твое време като се наводниха карловските села, всичко беше перфектно.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Разликата Кире е само в това от какво оглупявате , едните от алчност , при теб от друго , но алчността пак си е на лице , съхранила се е , устойчива бе .

45

абв

преди 2 месеца

До Анонимен пред всяка секция има окачени чаршафи-списъци с кандидати. тъй ли не се припознахте в някого, който познавате, и за който знаете, че е читав човек? Без значение от коя партия е? Затова има префернциално гласуване, след като не сме достигнали още до персоналното, а не партийното. Оправдания за мързеливците, които не си мръдват задниците от дивана/бюрото, и пръстите от клавиатурата. Бунтари, ама на приказки и то само по форумите. действия-никакви.

44

Прасчо

преди 2 месеца

Шиши трябваше да организира гасенето.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Точно така. Липса н организация и опит. Кирчовците проспаха Последните 3 години и никаква подготовка за действие бедствена ситуация. Правителството на Главчев също не мисли адекватно при такава ситуация. Но са първенци в изпразване на военните складове от техника. Да си на власт се изисква изключителна отговорност и подготовка. Не е майтап

42

Точка на кипене

преди 2 месеца

Пълен ***.Каква организация като нямаме елементарна техника и професионално обучен персонал.Ние сме пропаднала държава с демотивирани хора.