134

ЯМБОЛИЯ

преди 2 месеца

В нашето село Воден разчитаме на Турция,не на България. Българите са по приказките,не по действията. Като помолихме за час помощта от вилает Едирне пристигна-цели 20 екипа.

133

Аналния отвор:

преди 2 месеца

всички гласоподаватели на пеефски са купени с пари. В Костинброд мишо ДПС-то организира нещата и една пожарна в Опицвет! Всичко е купено на дебелака пеефски. Дано Доган го изгони по долен начин! Заслужава това прасе!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши завижда защото него хич го няма в летенето! И парашути за неговата физика също още не са разработени! Ако го хвърлят от самолета ще лети надолу като камък!

131

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв е Радев бе, айде стига? Най-посредствена личност, популист,позьор и празнодумец! И поддържа Русия в идиотските и войни! Костя Копейкин 2 !

130

Краси Петрофф

преди 2 месеца

абе дебелак нещастен, държавата трябва да сте вие - в парламента, щото нали сме парламентарна република! Вие сте маскари долни и мръсни! Президента е единствения, който ти се опълчва в момента - браво, за което на Радев!

129

Зевс

преди 2 месеца

Той и Шиши искал да лети, ама строшил крана, който се опитвал да го спусне в пилотската кабина и сега го е яд :)

128

Анонимен

преди 2 месеца

Баци, демократите и тем подобри биха сключили отново брак с шишо! Вън шишо и демократите и баци от България!

127

Изклатен демократ

преди 2 месеца

А ти шишо си толко противен, че ме амбицираш да гласувам за Възраждане и цялата ми рода другия път, само и само да си набит в ъгъла!

126

Доган Ахмедов

преди 2 месеца

Още най-много месец ще призоваваш.... после ще почерпя с бахур!!!!

125

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши, защо си мисли че може да командва президента!? Много арогантно от негова страна, ако смята че програмата на президента трябва да се съобразява с желанията и настроенията на един нагъл политик!

124

Анонимен

преди 2 месеца

Радев е президент и главнокомандващ избран два пъти мажоритарно, а ти си никой, теб никой не те е избирал, а са те поднесли. *** ако нямаше медии щеше да църкаш опорки като прокопиевите тук. Ставаш само за храна на троловеете на Прокопиев, с които се оказа че пиете турско кафе.

123

Бай Чеп

преди 2 месеца

"Роденият да лети не може да пълзи"господине! Та затова пак е излетял.

122

vs

преди 2 месеца

Със сигурност е с някакво психично заболяване! Навсякъде го плюят (вкл. и неговите хора) а той си мисли, че вали дъжд! Кражбите от бюджета чрез обръчи от фирми не се наричат бизнес, а се квалифицират като престъпление! Ако беше в Китай, отдавна да си дал фира!

121

Анонимен

преди 2 месеца

А президента като обиждаше премиери, министри,като отказваше да изпълнява решения на НС,като се подиграваше с Конституцията,защо никой не се намеси? Той какъв е, Цар ли е,с права над другите ли е?

120

Striker

преди 2 месеца

Не съм вярвал, но Пеевски е най-адекватният политик в момента! А М у н ьо Крадев е на другия полюс - пълна неадекватност, национален предател и лапач на заплата! Как не се намери безработен снайперист...

119

Анонимен

преди 2 месеца

До Striker"Не съм вярвал, но Пеевски е най-адекватният политик в момента!" ------------- хахаха, абе платените, аре постарайте се малко повече! Този крадееец и далаверджия, лижещ крафарските макари само и само да не му вземат краденото да го наричате политик??? И малките деца ви се смеят!

118

Анонимен

преди 2 месеца

Защо се дава трибуна на тази ***

117

Анонимен

преди 2 месеца

Изказванията на Пеевски са паника и голем страх за самия него .Спрете да му обръшате внимание

116

До От хладната одая

преди 2 месеца

е как кой му дава думата, медиите са негови и не само

115

Анонимен

преди 2 месеца

сараи и кючета има, хеликоптери за гасене на пожари, не