12

Вьзмутен

преди 2 месеца

Кьщите на хората горят , тия си , мерят граматиката вместо да помислят как и с какво да помагатВярно сме заорали под дьното

11

Анонимен

преди 2 месеца

Вашият Герберски " език", изобщо Не е Актуален вече ***! Ти разбираш ли го това?!-:)

10

ъ

преди 2 месеца

Тия взеха да се попържат като селяни на къра. Невероятна управленска селекция, резултат от 35 години демократичен разцвет и просперитет. нещата за България приключват, но има и едно положително нещо. нещата за целия Запад приключват. Айде, със здраве и продължавайте да се пцувате.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Проблемът не е лингвинистичен а ментален. Не току така всред народа е популярен като Про 100 Киро

8

Анонимен

преди 2 месеца

Върти сучи..все картите да са у тях и ЧЕКМЕДЖАН ДА РАЗДАВА- а гробаджиите за целуват ръка и за удрят подпис и печат..До като държат съд,прокуратура ..мвр..нап ..митници..служби..областни..кметовеНЯМА КОЙ ДА ГИ БУТНИ- ЩЕ БОРЯТ КОРУПЦИЯТА С 200..А НА НАРОДА ЩЕ МУ СЕ ВЪРТИ..ВЪРТИ..ЩЕ МУ ГО НАБИВАТ..НАЛИ ТОМИСЛАВЕИ ПОСЛЕ ЩО ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ

7

ДЪНИНГ - КРЮГЕР

преди 2 месеца

СЛЕД 4 ГОДИНИ ТЕРАПИЯ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ПАЦИЕНТЪТ Е БЕЗ ВИДИМО ПОДОБРЕНИЕ.. ..... ЛЕЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА...

6

мак

преди 2 месеца

бивша противничка на герб и сегашната върла членка на същия срам няма. Какво доверие има герб с тази смехотворна изборна активност? А гербав чадър от правосъдие бе в пъти по-голям, когато бяха на власт, примери бол, лицемерке.

5

Хаха ха

преди 2 месеца

Сачева и тя не е цвете кирчо поне не е сменил няколко партии за далавера като госпожата

4

Продьлж пеша

преди 2 месеца

Кирчо може да не разбира бьлгарски но в далаверите го биваПример - пудела и кеша

3

Анонимен

преди 2 месеца

Вторият мандат дойде изненадващо в ППДБ тъй като Доган направи тотална глупост и разби партията си.50 НС ще се запомни с разбитите парламентарни групи.След 50 г спокойно може да се чества и 100 НС, защото кризата ще е вечна.Няма елит вече, а просто заплатаджии.ЕС и НАТО си действат, Бг то си под стряхата и може да си прави нон стоп избори.Народа е или по море, или в чужбина, или не го касае нищо.

2

Анонимен

преди 2 месеца

А Боцко и Шиши знаят ли езика ?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ахахаха, права е Съчката :)))))))))))))