251

Боби

преди 2 месеца

До Фют Оригинал Защи купуват оръжия - защото им е евтино. Значи ако произведеш един снаряд той има сток на годност 25г и след тестове още 10г. След това тези снаряди трябва да платиш да ги утилизират - а това е скъпо. Идва руснака и казва изкупувам всички снаряди като се почне от 35 годишните до тези произведени преди 20 години на ето тази минимална цена и тя е такава защото купувам огромни обеми милиарди бройки. Всеки АРТЕЛЧИК с пълни складове само си мечтае за подобна сделка.

250

Боби

преди 2 месеца

До росия приключи Само дето пропусна да включиш едно НО. 1. В Китай се създават "независими" фирми и банки официално "несвързани" с големите вериги китайски банки които обслужват руско-китайската търговия. 2. Китай и РФ са свързани с банковата система МИР(Еквивлент на Суифт) и тези "несвързани" банки си бачкат като стой та гледай. Китай знае даже по-добре от РФ как да заобиколи Западните санкции.

249

Откъде е тая руска

преди 2 месеца

Пропаганда последните седмици бе ?Тая новина я няма никъде ?Измисляте си новини ли ?И за тръмп че имало подготовка атентата . Пълни конспирации . Почти нищо не писахте за европейското . Само питинска пропаганда . Жалка конспиративна платена медия сте

248

Анонимен

преди 2 месеца

До Фют Оригинал Абе грантаджия, на Запад официално си признаха, че Русия произвежда ТРИ пъти повече снаряди от натовските държави. Кво оръжие от Китай и СК. А руснаците си произвеждат сами шахедите, наричат ги геран. Много елементарна киевска пропаганда.

247

Фют Оригинал

преди 2 месеца

До ОДАБ-3000 250. Затова ли купуват оръжие от Китай и Северна Корея, дронове от Иран, щото складовете им пращят от оръжие, мало умна чебурашке.

246

До Striker

преди 2 месеца

Иска ти се... Икономическият център на света отдавна е преместен на изток и това ще определи коя държавна система на управление ще бъде по-жизнено способна през следващите 30-50 години. Петродолара умря, криптовалутата на БРИКС *** на вратата.

245

Анонимен

преди 2 месеца

Ся, като е толкова зле руската армия, що НАТО седи нас.рано в ъгъла и не смее да се намеси? Изтупа си складовете и даде всичко, което можеше да отдели, без да застраши собствената си безопасност. Къде са милионите яки солджъри да подкрепят ВСУ. Къде са самолетоносачите, да блокират всички руски пристанища. Що отаносвки офицери ги връщат в чували от Украйна.

244

ОДАБ-3000

преди 2 месеца

Къде ги тия китайски танкове? Русия има резерви за още 10 г. война. Скадовете им пръщат още от студената война.

243

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де разбрахме за руската армия. Унищожена е. Тотално. Кажете за украйнската армия колко подводници има колко кораба къде са и самолетите ,хеликоптерите ракетите ? Покажете хилядите дивизии украйнски солдати който на скок и бегом превземат руски градове. Разбрахме че руската армия е смалена почти до 0. Що нема контранаступ?

242

росия приключи

преди 2 месеца

но превземането на финансовия пазар на Русия от юана вече е факт. В същото време найа-големите китайски банки прекратиха преди повече от месец всякакви сделки с руски фирми и банки и отказват сделки с рубли. Това поставя руската икономика и промишленост на колене. За немалко китайски стоки Пекин иска от Русия да плаща в юани или долари. Също и в евро.

241

Striker

преди 2 месеца

Ковидарите знаят много добре, обаче, че ако дори и един техен танк бъде засечен в Украйна, чичи Сам ще го избомби директни в Бейжин, Ухан, ***-нан и подобните клоаки и ще са до там с "братя ьавинаги", хахха

240

вс руско е боклук

преди 2 месеца

най добрите руски танкове да закъсали на Червения площад ха ха ха ха

239

Христо Христов

преди 2 месеца

На Русия и трябват милиони дронове и средства за РЕБ, но все още в командването им има некадърни и корумпирани служители да задействат доставките, а от китайска страна има нежелание лесно да доставят нещо което действително работи.

238

aZ-ът

преди 2 месеца

Ми след като целия запад подкрепя зеления комедиант, чието най голямо постижение е танцьорка на кьочек , Изтока ще подкрепя Марушка Рус. Как е либерасти, добре ли е ,? Гърчи ли се душата ? А така . Пълни ли се джигеря с гной ? Само така .

237

Боби

преди 2 месеца

До Природен закон Северен и Североизточен Китай е "Северозападнал" в сравнение с останалата част на Китай. Това е площ почти колкото Сибир. Китай дори при своите свръх сериозни възможности ще му трябва десетилетие да усвои тези земи и то при идеални условия.

236

Анонимен

преди 2 месеца

Това е най-голямата глупост която може да се направи в световната политика в момента, поради това може да бъдем оптимисти че няма, но е редно и всички да проявят мъдрост и да внимават да не влошават положението.

235

Анонимен

преди 2 месеца

Извинете, вие там, които копаете дъното, какво намирате там, руда, нефт може би.

234

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупости. Русия се справя добре и без помощ за разлика от западните ***.

233

КаскетЯ

преди 2 месеца

А бе верно навлизат, ама в Сибир да си вземат изконно китайски територии!По братски, нали и те са от монголотатарски произход!

232

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете да си измисляте глупости и конспирации. Ако стане пишете.