26

Боримечката

преди 1 седмица

Стойнов от БСП ще отиде при Магнитски.Дедо Байдън ще му направи главата мека.Само янките имат право да взимат решение.Бсп и те са мафия.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Оффф па тоя фъфлещия гламар не мога да го понасям.БСП-то пак за пред хората подхващат неква тема ей тъй уж,че пък загрижени.

24

Анонимен

преди 1 седмица

евржендерска небивалица - същата като с оръжията " отпаднала необходимост", допреди 2 г не беше отпаднала, сега по заповед на мъртъл търтъл отпадна в полза на ус райнта

23

Зозо

преди 1 седмица

Да го продават тоя 40 годишен скрап в Украйна. Хюндай започват да строят 2 блока в Козлодуй - последна дума на техниката.

22

До 16

преди 1 седмица

Това да не ти е кола втора употреба от моргата? Абе що не се ограмотите малко, вместо да подхващаме опорните точки????

21

Анонимен

преди 1 седмица

БКП - крадливи комунисти всички на остров Беляне :)))

20

Иди@ти!

преди 1 седмица

Реактор не знам да е аварирал, щеше да се чуе надалеч! От знанията ми по физика във физическия факултет на су не спомням някой да е сменял реактор! И забележете- доставените компоненти не включват парогенератори и помпи! Румен Овчаров беше поне физик! Да му се обадят от БСП да ги научи малко, не да плямпат просто така! Материята е сложна и не е за бетонни глави!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Нали ни го откраднаха това оборудване? Или още не са?!

18

До Русофоб

преди 1 седмица

ама ние много добре знаем че русофобите (американофилите) сте майцепродавци.... типичен пример - Стойчо Мошанов... :)

17

Капитанът

преди 1 седмица

"Гуцан за бой се стяга , мята пушка на рамо "

16

Да допълня...

преди 1 седмица

Има логика в това. Ако е възможно да се използва като резервни части.

15

Анонимен

преди 1 седмица

То Украйна не се знае дали след година ще я има на картата а те нашите преговарят с нея.Нали разбирате че ако Русия анексира Украйна то договорите които сме сключили с Украйна ще станата невалидни

14

вие си ги избрахте

преди 1 седмица

правилна позиция на БСП, да излязат и да се обясняват герб сдс дпс пп и дб защо искат да го продадат на каква цена и кой ги натиска. Докато гореспоменатите ни загубиха 15 г, турция строи втора руска. в крайна сметка бсп с 19 души пролет не прави. искате атлантизъм, ще го получите в пълния му блясък заедно с увеличение на тока тройно

13

Анонимен

преди 1 седмица

10, в Украйна няма фашисти, мозъкът ти е повреден от руска пропаганда. Стига гледа РИА и РТ.

12

Анонимен

преди 1 седмица

А КОИ БЯХА БСП...АХ ДА ТИЯ ДЕТО ОБРАХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СИ, НАПРАВИХА 1997Г НАД 2000% инфлация, ТИЯ КОИТО СИ ПРИСВОИХА ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ С КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ И УДОБНИ ТРИМА СВИДЕТЕЛИ, ТИЯ КОИТО НИ НАПРАВИХА ЗАПЛАТИТЕ ПО 2/3ДЛ, СЪЩИТЕ КОИТО НИ НАПРАВИХА 30% ИНФЛАЦИЯ СЛЕД КАТО 2020Г ОЛИГАРСИТЕ ПЛАЩАХА ЩЕДРО ПРОТЕСТИТЕ, А ПОСЛЕ НИНОЧКА НАПРАВИ ЦЕНИ ХРАНИ ПО ВИСОКИ ОТ ТИЯ В ЕВРОПА- ЕХ ЛИЦЕМЕРИ ГНУСНИ, САМО ДА ЗНАЕТЕ КОЛКО СМЕ ПОГНУСЕНИ ОТ ВАС....

11

Хи хи

преди 1 седмица

Да не се дава на украйна това руско оборудване, за монтажа те ще трябва да трябва да търсят врага !

10

Разумно

преди 1 седмица

Все някой трябва да прекрати това безумие и подлагане на фашистка Украйна! Това, че БГ новините са осакатени, не означава, че не знаем какво се случва по света!

9

Русофоб

преди 1 седмица

Не продавайте нищо! Направо подарявайте всичко на Украйна! Да и е гадно на Русия! Майка си продавам стига на Русия да и е зле! Предлагам всички да се хвърлим от някоя пропаст и ще обвиним Путин!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Що , БЕ......реактора У с. Крушовица ли ше го носят...?

7

Анонимен

преди 1 седмица

4, няма такова нещо като СВО. Има инвазия на азиатски орди в Европа с цел завоевание на белите и настаняване на кавказци. Вижте всички какво направиха с Мариупол и какви изселиха там.