242

Радев е позор

преди 3 месеца

Импичмънт и Затвор

241

Анонимен

преди 3 месеца

Рундьо се превръща в любимия хейтър на нацията.

240

Анонимен

преди 3 месеца

цял ДЕН копейчовците реват у форума - стига ред сополи ред сълзи - малко мъжката се дръжте и престанете да скимтите - тоя чорапа да си седи в долапа

239

Анонимен

преди 3 месеца

Слава Богу, че е голям резил всеки път този като отиде на посещение някъде.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Айде рундьо, покажи юмруче. Ти си нашата гордост.

237

До 236

преди 3 месеца

До Българин - Заминавай за Америка, щом искаш живот като на американец. Аз искам като българин да живея в България. На когото не харесва, айде, друм по света.

236

Българин

преди 3 месеца

За всичко е виновна корупцията и политиците.

235

Българин

преди 3 месеца

До Рендето до 218 Никакви сериозни функции на президентската институция не са засегнати от промените в Конституцията. Факт.

234

Българин

преди 3 месеца

Ох, с нетърпение очаквам политическите дебати между двамата млади енергични американски кандидати за президент на Съединените Американски Щати. Мене Съдединените Американски Щати много ме кефат, Съединините Американски Щати са най-демократичната страна, а ние българите много обичаме демокрацията защото при Тодор Живков нямаше демокрация, и Съединените Американски Щати ни донесоха демокрация да живеем в демокрация, ние българите искаме да живееме като американци, а не като руснаци!

233

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 229 "Парламентарна, президентска и юридическа трябва да имат възпиращо действие" Нямаш никаква представа от Конституцията на Република България. Президента не е конституиран като "власт" а точно като представително лице. Трите власти в България по Конституция са ЗАКОНОДАТЕЛНА, ИЗПЪЛНИТЕЛНА и СЪДЕБНА и президентскката институция не е НИТО ЕДНА от трите.

232

абе

преди 3 месеца

Да пратят Ники, бе! Той нали искаше да пътува.

231

Анонимен

преди 3 месеца

Трябваше да иде и да си отстоява неговите. Щом оная чиновничка от казуса Сребреница може , що президента да не може?!?! И щеше да ги остави с пръст в гъс(т):-)))

230

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 230 Направо фисстинг ви направи с тази позиция.

229

Хах

преди 3 месеца

Като ви чета коментари ме хваща срам. Много ясно, че няма да отиде и да цитира решенията на Боко и Пеевски да изпращат военни в Украйна. Това е равно на смърт, хайде малко мислете с тия глави!

228

Анонимен

преди 3 месеца

Рундьо юмручето вкара шарлатаните във властта.

227

Анонимен

преди 3 месеца

По Конституция, според духа на Конституцията, всяка от трите власти: Парламентарна, президентска и юридическа трябва да имат възпиращо действие, за да не се събира цялата власт на ено място и да става безконтролна, което води до залитания. Ето, чв на практика се вижда мъдростта на политиците от Великото народно събрание. Защото ламтежите за диктат от едно място са повече от болезнени. пеевски и Борисов *** като недоклани поради "непризнаването им за победители".

226

До Анонимен 218

преди 3 месеца

А има ли ред в България? Ред няма никакъв!

225

Рендето до 218

преди 3 месеца

""""""""""Радев демонстративно показа, че не смята да се съобразява с конституционния ред в държавата."""""""" ---------- ДПС осъществи дългогодишната си Мечта - оряза функциите на Прездентската институция с помоща на ПП-ДБ. Днес, Президентсвото е превърнато в 100% импотентна институция, Радев отказа на Герб и ДПС да бъде тяхна марионетка с "Рамките", в които се опита да го вкара Министерският им съвет!

224

Поименен Рефендум

преди 3 месеца

да проведем референдум поименен. Който е за войната да дава мило и драго и да си сложе д/то където са думите му. Другите ще гледаме от разстояние. Ще останат само един файтон евроатлантици ми се струва - Порко, Курьо, Хасан, Фидан, Мароф, Михаля, Шаломон, Надето, Костов, Ниновица и Ментата.

223

Анонимен

преди 3 месеца

МС в служебен и не може да има позиция за България и международни отношения. Не може и да се вземе страна сега Радев ли е крив или онези, които крият позицията на България с ГРИФ СТРОГО СЕКРЕТНО. Защо е секретно? Главчев не е избиран от народа, за са решава позицията на България. Сега като крият позицията на България, а главнокомандващия има правомощия за гриф секретно (прочел я и отказва) само се дава храна за конспирации. Хората започват да се притесняват, че ще пращаме войска от българи.