466

Хм

преди 3 месеца

Не е казал нещо ново-всеки трябва да разчита най-вече на себе си.Видяхме,че и САЩ не получиха желаната подкрепа и освен преките васали никой друг не ще да се ангажира.

465

Анонимен

преди 3 месеца

Русия мачка сащ и НАТО в Украйна с малкото си пръстче. Ако първите се решат да пратят явно собствени войски, тогава в западните държави ще пламнат граждански войни и кукловодите може да не излязат съвсем сухи

464

мдаааа

преди 3 месеца

Русия, която предлага край на войната, ще стане основният миротворец в очите за международната общност, а нейният президент Владимир Путин може дори да получи Нобелова награда за мир. Това каза в интервю за киевския журналист Василий Голованов бившият съветник на президентската канцелария Олексий Арестович, който избяга от Украйна след уволнението на главнокомандващия ген. Валерий Залужни.

463

Анонимен

преди 3 месеца

Искам да се къпя в ЯДРЕНИ вълни. Къде е тоя ядрен апокалипсис на никой не му стиска. Гледам ги рашистанците реват по телеввизиите на умрело щото осъзнават, че след Северна Корея само атомните бомби им останаха, а май май хич не им се мре.

462

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя вече мирише на гpoбищща! Ша омирише цяла Русия!

461

Анонимен

преди 3 месеца

Той влади за това отиде при ким.....обмяна на опит.

460

Анонимен

преди 3 месеца

На вълка му е дебел вратъ, защото сам си върши работата! Вярно е, но кво общо има вълка с тоя пyмяp?

459

Социопат

преди 3 месеца

Като папагал да пишеш с чужди имена, води само до едно-набиване на зъбите в гърлото.

458

Зозо

преди 3 месеца

Психото в Мордор ще яде голата опашка. Да ходи да проси пак от Сев.Корея и Иран.

457

Анонимен

преди 3 месеца

Е вчера нали беше умрял Путин?

456

Сатърчето

преди 3 месеца

Бранейки пyйкин русофилето брони своето робско минало незабравимо, на евтината ракия и кебапчета, опашките по магазините, дефицита , уравниловката, мързелуването, руската култура! Гладомор и руска естрада оправя русофилията!

455

Зозо

преди 3 месеца

......Никой няма да дойде и да ни даде нещо с протегната ръка, всеки сам ще си го направи...... Хахахахаа, Психооо това да не е 1944г. САЩ да ви дават всичко за да воювате с Хитлер. Този път ще ядете голата опашка :)))))))))))))))))))))))))))

454

Анонимен

преди 3 месеца

А на кого да разчита, след като направи всичко възможно да отблъсне всички от себе си?

453

Анонимен

преди 3 месеца

До 568,Докато не свърши войната никой нищо не е взел - дори и на Путин му е ясно това, затова иска този мир. Спрете да заемата страна, а се замислете, че там умират хора и от двете страни, докато "лидерите" се карат по телевизията.

452

Анонимен

преди 3 месеца

До Юлиян...смяната ти свърши тичай в посолствоТО да си вземеш центовете.

451

Анонимен

преди 3 месеца

До RU - недей умува мн мн ами тръгвай да ми правиш банички *** pycopoбски искам ги топли като пристигна след около час-2, ясен ли съм?

450

RU

преди 3 месеца

Русия си взе Крим, Донбас , ДНР, ЛНР, областите Запорожие и Херсон.............ако Зеленски продължава да се инате и не иска да преговаря за мир............очаквам руснаците да си вземат още две области - Одеска и Николаевска и Украйна да стане една малка държавица без излаз на море............като Сърбия!!!

449

Нелче,

преди 3 месеца

мило, пусни си климатик и опитай нещо друго! Това не е силата ти, не се мъчи повече и да не мъчиш и нас!

448

Анонимен

преди 3 месеца

Юлианчу е неква нощна пипиpyтка! По цели нощи пърха тука. Явно е некъв дpът старши пазач на паркинг или строителен обект и много скучае. Такива се самоопределят бодигардове. Ееей много авторитетно бе! А?

447

мисирките

преди 3 месеца

така ли му разбрахте думите.