109

Анонимен

преди 1 седмица

Ама вие очаквате справедливо правосъдие в България ли? Естествено, че нападателите са на свобода!!! Може и награда да им дадат.

108

Ивелин

преди 1 седмица

Положението е страшно, това е ежедневие. Преди седмица бях на гости в едно село. От една къща, в която живееха поне 30 индивида решиха, че ще пускат музика. Извадиха едни огромни колони и без да се съобразяват надуха музиката. Стана 13:00, 14:00, 14:30. Решихме да отидем и да ги помолим да намалят, защото все пак са обедни часове.....Веднага излезнаха 7,8 индивида, които започнаха да ни казват да се махаме и говореха на неразбираем език. Изключително нахални и невъзпитани

107

Анонимен

преди 1 седмица

Това е демокрацията. Изчезване на българската нация и размножаване на тия необразовани и примитивни същества, от които нищо не става. Футболните агитки къде сте? Не е ли време да им отидете на гости за малко на тия. Те разбират само от груба сила. При бай Тошо тези вече щяха да са в урановите мини и да копаят. Ама при демокрацията не е демократично.

106

Истанбулец

преди 1 седмица

Това не е насилие над жени, тъй че ПРОБЛЕМИ НЯМА!

105

Анонимен

преди 1 седмица

спрете им безплатните ток и вода, спрете да им плащате детски, социални и т.н. докато не започнат да работят и да си плащат, както си плащат жертвите им, пратет ги да копаят камъни, да чистят улиците, да поддържат градинки, да мият, за да не им идва на ума да пребиват, крадат, изнасилват възрасни жени

104

Анонимен

преди 1 седмица

Тез дето се обаждат на близки ги знаем каква боя са

103

Коментарът ми

преди 1 седмица

"До 100" вече се отнася до 98 ! Аман от цензура, не само от "индийци" !

102

Дам

преди 1 седмица

Досега да беше изгоряла махалата ако беше случката в Украйна.

101

До 100

преди 1 седмица

А ти какъв субект си бе "тюлен" от континента на белите мечки ли ? Имаш ли разум или на нивото на павианите ?

100

Убиец на уиски

преди 1 седмица

Ако депутатите пипнат наказателния кодекс,а кабинета сключи договор с приятелска Украйна за доброволци пандизчии да служат в укроармията срещу наказанието си да им ги пращат докато победи Украйна или до закриването и или до мира,кво стане.

99

Анонимен

преди 1 седмица

А защо полицаите вече са татуирани и брадясали като талибани?

98

Анонимен

преди 1 седмица

Те, ромите, по хора са вече от българите,

97

Анонимен

преди 1 седмица

Пътниците на автобуса вързани ли са били? Имам чувството, че истински мъже у нас вече няма.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Аз пък гласувах за Възраждане - те си имат изготвени политики ,как да се справим с тези ,без да ги правим ***!! Не виждам къде е проблемът да им се спре безплатните ток и вода, да се махнат незаконните постройки и всички други придобивки ,който имат...Ако на посолството не му харесва би следвало да им се напомни ,че в Америка , има милиони бездомни, без здравни застраховки ,което няма общо с расизма , а с желанието за работа и просперитет!!!

95

На три буустера

преди 1 седмица

Жалко, че шофьорът не е имал пистолет и да ги раздумка тия ***.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Мале, мале... Типични балкански субекти. Дали щяха на мене да ми скочат да ме бият, като ме видят с каква кола съм? Че обикновено поодбни страхливци скачат на някой бачкотещ бачкер шофьорче или някой осморазряден ***, ама странят от имащите- зверски комплекс имат повечето подобни. Иначе е ясно, че шофьорът на рейса е бил за бой, ама малко са прекалили.

93

Емигрант

преди 1 седмица

"...към 26.06.те вече са на свобода..",пребиват ви,убиват ви и след 24 часа престъпниците са на свобода с право да изчезнат от България?Къде живеете и сред какви животни?Трябва да се основе световна организация за защита на българите ли след като не можете в собствената си държава да се защитите от тези"индийци"и да ги"култивирате"!Айде стига с тези"права на човека"навсякъде ги има,но който ги наруши по подобен начин го чака по бързата процедура сериозен затвор,а вътре още по-сериозно"отношение

92

Анонимен

преди 1 седмица

Големия майтап е че биячите вече били пуснати на свобода!?! Абсолютно съм убеден че няма друга държава, която да не е от Третия свят, и в която това да е възможно да се случи

91

До ДАААА

преди 1 седмица

особено коментари срещу герп-дпс

90

Анонимен

преди 1 седмица

По селата мнозинството са *** и то без никакво ниво на култура, образование, възпитание- направо са в диво състояние- Маугли! Ако нещо не се направи- да има повече полиция на място и някакъв ред нещата ще излезнат от контрол и ще има райони, в които българи и изобщо нормални хора няма да могат да припарят!