44

Анонимен

преди 1 седмица

Лекарите вече не са лекари , а печалбари . В конституцията е записано , че е безплатно , а те дерат пари за най-малкот нещо .Щяха да ме затрият , добре че потърсих един професор , койото веднаг ми каза да спра лекарствата иначе ще съм мъртъв

43

ПроСоТо

преди 1 седмица

26,напълно си прав!..Семейството ни беше близко със това на д-р Милчо Коев /и двете му деца са лекари/..Когато някой от нашите имаше проблеми,доктора идваше у нас и с такава усмивка ,блага дума и отношение влизаше в стаята,че САМО ОТ ТОВА болежките минаваха..Беше истински медик,лека му пръст !

42

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата трябва да отделя най-много пари за психиатрията!

41

хейтър

преди 1 седмица

Винаги съм се възмущавал на римляни и други маргинали които бият лекари ама...След случая с англичанина... честно казано лично бих ги наритал тези от оная пловдивска болница. Те между другото явно сами осъзнават че са си за бой. Затова са наели онези башибозуци...

40

Германец

преди 1 седмица

До 37 майка ми е германка

39

Бизнесмен

преди 1 седмица

Аз като имам проблеми летя до Германия или Турция.. в тия бг касапници за нищо на света не стъпвам!

38

Асан

преди 1 седмица

Доктора ми даде час за 9 септември аз да не съм комунист

37

ИЗПАДНАЛ ГЕРМАНЕЦ

преди 1 седмица

РОДЕН ОТ БЪЛГАРСКА, КАК НЕ ТЕ СРАМ ДА СЕ ОТРИЧАШ ОТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ?

36

Анонимен

преди 1 седмица

До Психиатър - А, като мъж ти каже, че е жена, различно ли е?

35

Анонимен

преди 1 седмица

Здравният сектор навсякъде в Европа е много зле от 15 години, заради високата и неравномерна урбанизация и постоянно прииждащи мигранти, които товарят системите, без да плащат нищо. Но в България не е така. В България системата е убивана отвътре от МЗ, НЗОК Медицински надзор, едни непотистични мрежи от простии и наглии селяндуури, които си пазят приятелствата и контактите и не правят нищо, освен да осакатяват и убиват, бавно или бързо. Корупцията не е задължително едни пари на масата.

34

Така е! Прав си!

преди 1 седмица

До 24 Ивелин Михайлов. Винаги втопо мнение, особено ако бързо, бързо исщат да ви метнат на операционната маса. Баща ми почина заради такива търгаши-лекари, които не му направили биопсия на щитовидната жлеза, а го оперирали набързо и след два дни ... Майка ми след падане, в спешното не й показали снимката, викат :" Можем да те оперираме веднага!" Добре, че отказала, после се оправи само с фиксатор за ръка "Дезо" и се възстанови бързо, а е на 80 години. Лекарите са измамници с малки изключения!

33

Психиатър

преди 1 седмица

Последните две години 90% от пациентите ми казват, че са Путин!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Лекари няма отдавна. Само алчни иззроди, готови да утрепят човек, само и само да докопат парите по здравна каса.

31

Българин

преди 1 седмица

Отивам на кардиолог, оказа се че системата забила и не излиза направлението и тоя ми вика е как ще вземем парите сега.. айде заминавай си като се оправи системата тогава

30

Айше

преди 1 седмица

На брат ми балдъзата работи чистачка в енергото зима повече от доктор анааа

29

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 16Пълни глупости. И много лекари са необразовани и напълно лишени от природна интелигентност, ама те правят най-бързи кариери в България! Едни обикновени чиновници и търгаши! Само формално образовани! Образован ли е шефът на Пирогов, който е завършил Тракийския? Коя болница е еквивалентът на Пирогов в Германия, САЩ, Франция, Великобритания, и какви са хората, които оглавяват такива болница? Дали са завършили престижния Тракийския, след като едва са избутали средното, а, кретн?!

28

Ром"с

преди 1 седмица

И аз се сблъсках веднъж с един лекар-*** и разбирам понякога хората защо тъй се държат с лекарите тъй ,те ги предизвикват..но си има и паиенти които са си агресивни ...еми то лекарите и мед сестрите излизат от "пациентите" -народа и те какви да бъдат "умни и красиви" ли ? А и у нас има една черта(ако бе само една..) която ама никак не е хубава и тя е ,че човек когато стане малко по наположение и започва да си вдига "нослето" нагоре .. а не да става благороден човек и си мисли за голямата ..

27

Германец

преди 1 седмица

До 23 вашето съществуване е позор за човечеството!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Така е, прави са пациентите. Докторята не разбраха, че когато човек е болен, първото, от което има нужда е човешко отношение, емпатия. А това се учи по време на следването, ама, вероятно са пропускали лекциите по медицинска етика.

25

Програмист

преди 1 седмица

Отивам да ми разбият камък в бъбрека оная пусна машината да ме бие и отиде да пуши с.. после се връща след 20 минути и вика мали то ти разбива бъбрека, а не камъка.. станах, подкосих й краката и я ритах в бъбреците...