81

Бивш Избирател

преди 1 седмица

на Разграждане - вчера ЕвроДепутатите на Измамата Костя Копейкин Подписаха Декларация в ЕвроПарламента, в която се казва цитирам: "всички Законни мигранти имат пълното право да Идват в ЕС и те имат голям принос за Европейската Култура" и били само Против НеЛегалната Емиграция - разбрахте ли сега - Брюксел Узаконява Всички Мигранти, но Копейките били само против НеЗаконните - другите Културно Обогатявали Европа! Я като Бел Станете Мигрант в Китай или Япония - да Ви видя!!

80

анонимен

преди 1 седмица

Нека не се заблуждаваме, че на запад няма подкупи на най-високо ниво. Подкупа колкото и грозно да звучи,е смазката за да се подкара една машина-парламентарна,правителствена, общинска, административна,съдебна и който се заблуждава в обратното не се е сблъсквал с подобно грозно явление. Има и обратното мнение: "Ако проблемът може да бъде решен с пари,това не е проблем,това е цена"Хората сме много различни и не сме подвластни на едни и същи правила.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Докато не видя реални действия Марков -Пеевски , както обеща не веднъж , аз доверие няма да дам .Справили се обаче с Пеевски , ще ме спечели .

78

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждането утече.При Атаката.

77

Анонимен

преди 1 седмица

При така нароилите се партии става ясно,че има хитреци,които се възползват от наивността на народа.Едни успяват да додрапат до парламента,други са доволни и на субсидия.Но рано или късно един ги поглъща и те си остават със своите 15 минути слава.

76

Анонимен

преди 1 седмица

Искате Марков да ви каже цялата истина и всичко което знае ? Сложете му едно джоланче , тава с кюфтенца , една кана вино ...и готово .

75

ЙЕС

преди 1 седмица

Очевидно целта е най-новата "партия" двуличие да се разцепи, за да могат като самостоятелни депутати да подкрепят герб+дпс. И от ппдб има няколко такива...

74

Анонимен

преди 1 седмица

Марков се очертава като назначен председател, а не като реален основател на партия. Ще има много транформации в неговото поведение. Карбовски от друга страна се оказа изпечен търгаш. Не мисля, че случайно е канил Марков на интервюта.

73

Анонимен

преди 1 седмица

от къде се пръкват тези мазници

72

Зозо

преди 1 седмица

Хахахааа, тези ги купиха на кило жива тегло Боко и Шиши :)))))))))))))))))))))) Кабинет ще има.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Този анол_лизатор по сигурността не може ли да се усети за правилото " който плаща , той поръчва музиката " и че не е важно толкова дали са купени , или не , а че предадоха идеята който сами прокламираха . Плямпаш си едно после забравяш . Искал с Буци да разговарял , ама това , че сам е твърдял , че Буци е мафиот вече нямало значение към момента .

70

Анонимен

преди 1 седмица

Обикновен член не е Михайлов.Я малко по сериозно да почне да говори тоя

69

Анонимен

преди 1 седмица

"Hямал право", а дали е имал криво?

68

Анонимен

преди 1 седмица

По принцип.. Ако Михайлов се разграничи от Величие (името той го е измислил дори), на другите избори отиват при Янев. Само казвам. Марков, чакаме борба с Пеевски това си обещал. Един грешен ход и си аут докато при Михайлов не е така

67

Анонимен

преди 1 седмица

На фуражки и милиционери власт не се дава - това е азбучна истина. На тези в главите им са само интриги и манипулации. Хората не са виновни, на това са ги учили.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА

65

Анонимен

преди 1 седмица

Бойко знае как да цепи партиите.Неговото мото е разделяй и владей.Тия едва влязоха в НС и вече се разцепиха.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Марков , Пеевски ти звъни .....

63

Анонимен

преди 1 седмица

Сещам се как Ицо Хазарта излъга всички и сега е евро депутат . Нали не очакване точно Хазарта да направи нещо смислено за държавата .

62

Анонимен

преди 1 седмица

Марков много да внимава с Герб и с ръката която го храни.