75

Анонимен

преди 1 седмица

на сръбския слуга Мицковски не трябва да се отстъпва нито милиметър. Нещо повече, така наречената Македония съществува от 1945 година преди това е България там.

74

емо

преди 1 седмица

защо евро-атлантическата сбирщина, която извърши национално предателство и ги допусна до преговорния процес, сега не реагира. а те са безкрайно нагли, като украинците, допуснали били грешка и сега ще я поправят. като знам как защитават националните, за разлика от личните си интереси, евро-атлантическия сбиртък като нищо може да им позволи да променят преговорната рамка.

73

Игнорирате ги !

преди 1 седмица

След втората св. война СФРЮ е държава със 50 % западно влияние те са мноооого по свободни от нас излизат навън живеят и работят Коминтерна за да угоди на вироглавия Тито си затваря очите дори помага на сърбите да претопят македонците и българите от западните покрайнини чрез различни видове репресии и същевременно карат България да се отрече от българския пройзход на македонците и да ги признае като др народ дори и във нашата страна се признава македонско население--- айде сега ходи обясняваи!

72

32335445

преди 1 седмица

Както винаги под статията коментари на копейки как само нашите политици са много зле...Киро това, Спиро онова, АЕЦ, не знам какво си. Копейки...безплатни сте.

71

Гоце Делчев чий е

преди 1 седмица

ЧИСТ БЪЛГАРИН

70

Христо Христов

преди 1 седмица

Хората си защитават нещо,което смятат за национален интерес. У нас про'с"раците казват Йес и затварят блокове в АЕЦ и рушат гранични заграждения. Факти..

69

ВЕТО

преди 1 седмица

НА МАКЕДОНИЯ И ТОЧКА

68

Анонимен

преди 1 седмица

албанците най-добре да се отделят от македонците в преговорния процес за присъединяване към ЕС. Македонците яко ще ги дърпат назад и тях.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Този вожд, далеч ще стигне, виждам го!

66

Хмм

преди 1 седмица

Късно е либе за китка. Кака вече се ожени. Кирчо, който няма чувство за принадлежност към България, можеше и да ви пробута някак.

65

Христо Христов

преди 1 седмица

Браво на македонците! Здраво се подиграват на европеидните недоразумения!

64

Игнорирате ги !

преди 1 седмица

И твърда дипломатическа игра на всякъде където може им се пречи не бива да ги смятаме за приятелска държава защото много отдавна те не са ! Няма смисъл да ги наричаме наши братя и да се правим на разсеяни ,от тях струй дива омраза ,отделно ние сме им истинския враг те съществуват като измислена държава на база на наша открадната история ./На тъях им е изгодно да сме врагове и да тъпчат главите на децата от малки със фалшификати и анти-българизми --ние сме заплаха за тях !

63

загубена работа

преди 1 седмица

Тия отдавна съм ги отписал!А тоя плондер да не ни се мотае в краката,че ще го отнесе!

62

Ббн

преди 1 седмица

Четем, четем и не разбирам, кои са тия три неща.

61

Буци и Шиши Любов

преди 1 седмица

Дрън, дрън, бълнуванията на един изтрещял сърбоман. Вето! Като гърците - докато се научите.

60

Хъх

преди 1 седмица

Този е за психиатрията. Не си струва въобще да му обръщаме внимание.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Звездите са огнени яйца на Жар птицата орлица ( Феникс), разпръснати от Урагана ( символизиран пак от бика Уран, духът на бог Ур, Бал) в тъмното небе, но те са и огнени семена посяти в тъмното небе. Нощта е била считана за подземие , 6 месеца полярна нощ в Арктика бог Ур чрез бика Уран и Орлицата земеделстват змиите, накрая взимат пепелта от тях и от тази пепел Истър меси яйце, което разчупва на олтара и така запалва новото Слънце. Слънцето- счупено орлово яйце,а всички хора змии са в него.

58

Анонимен

преди 1 седмица

тоя нагляр сега ще ни диктува какво ще правим ли - не стига че само ни плюе и заплашава, ами на диктовка иска да ни подлага - маке ти и ....

57

Анонимен

преди 1 седмица

Браво бе мицкоски! Покажи им на бугарите какво означава да си наследник на Великия Македон!

56

Анонимен

преди 1 седмица

Т.е. Тея вече не са Северна Македония, а отново са БЮРМ ли?