45

Анонимен

преди 2 седмици

До Кюфтета с кристали лИДЕОЛОГИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ЧАЛГАТА С КРИСТАЛИ, ВПРОЧЕМ И НА БОЙКО БОРИСОВ

44

Парадокс Бг

преди 2 седмици

От три дни Тошко тъъъпото повтаря като папагал "третия мандат,третия мандат". Когато народа ви даде цялата власт, защо не направихте правителство? Какви кандидати за премиери представихте? Шнархела и Прагиата!!!

43

Анонимен

преди 2 седмици

Тоше, Тоше, ти си като един дребен жабок, който за да изглежда по-внушителен се надува, та се надува. Гредай само да не експлоадираш от прекаленото надуване, че нищо няма да остане от теб. А с Борисов изобщо недей да се сравнявате, защото откъдето и да погледнем сравнението не е във ваша полза. И не си приписвайте заслугите, които нямате. Фактите говорят следното: след вашето изчегъртване ГЕРБ отново е на първо място с 11% преднина.

42

Цирк Буш

преди 2 седмици

От тези мошенници ИТН някой да е очаквал нещо друго? Те са ясни, сега ще се продадат на ДПС тя продажбата е от преди изборите, сега ни разигранат театро, уж ИТН се опъва като "срамежлива булка".

41

Анонимен

преди 2 седмици

Кажи си, че си седял в скута на Боко или поне на коляното му.

40

Анонимен

преди 2 седмици

А в САЩ голямата демокрация има само две партии от 200 години и не помня да са ги питали какво искат на референдум.

39

леле

преди 2 седмици

А аз си мисля, че ИТН и Тошко-момчето за мръсни поръчки, работят по план. Целта е тотално отвращение на народа от това, което се развива в Парламента. От цялото простотийско говорене и оттам саботиране на всякаква работа. Целта е Парламент да звучи като *** дума. Съответно да се пожелае президентска република. Гонят интересите на Раде с Ив- алапутинско управление. И не знам ГЕРБ не се ли усещат? Може и да имат уговорка, но докарат ли Радев на власт- уговорката ще падне и дотам ще бъдат всички

38

Анонимен

преди 2 седмици

ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ПРИКЛЮЧИЛО НО ОТ ГЕРБ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО. ДОРИ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО ОСТАНА ОТ НДСВ

37

Анонимен

преди 2 седмици

Политическата ни система се е изчерпала навсякъде с такава система гои управляват партии дет не могат да се гледат и това води до вреди за хората и държавата.

36

Възмутен

преди 2 седмици

Тошко тъъпото лоша дума за дебелян не каза, лоша дума за боко не издума. ПП/ДБ не управляват, той постоянно само те са му в устата. Щеше да "чегъртат" Боко и Шиши, а сега сююнетчийски се намества в скута им. Тошо е любител на иширетите. Лошото е че по места малкото дпс дилърите на голямото дпс плащат за да влезе ИТН в парламента.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Тогава се замозакрийте те хората затов гласуваха за вас.

34

Анонимен

преди 2 седмици

изчегъртали ГЕРБ като за един ден си промениха позицията на 180 градуса и гласуваха това което искаше борисов, смазваща логика, на тошко му е наредено да спасява г-на си трифонов, по-добре да си мълчат

33

Анонимен

преди 2 седмици

Тошко, ще се продадете ли за 2 сребърника? ССлави и той голям го дава, ама дали няма да залезе точно след някой и друг ден? Хората мислят да ви изхвърлят от държавата.

32

Анонимен

преди 2 седмици

На тошко му се превиждат порции . Гладна кокошка просо сънува . Явно Слави пак предлага да делят 50 на 50 . Тиквата няма да даде баницата . Явно си трябват още много избори докато не спрат да гласуват за герб - дпс .

31

Анонимен

преди 2 седмици

Без значение е при кой ще е мандата. ГЕРБ, ДПС , ИТН , БСП и Възраждане са едно и също! Имате дени и същи шефове!

30

Мъжка к...ва Тошо

преди 2 седмици

Много скоро Шиши "ще му го подаде" на Тошко Чалгарчето...за пари е готов на всичко.

29

ИТН са предатели!

преди 2 седмици

Да каже първо Тошко-тъъъпото каква е идеологията на ИТН. Освен борба и клевети срещу ПП/ДБ и гласуване с Борисов и Пеевски не сме виждали.

28

Наблюдател

преди 2 седмици

По голяма глупост скоро не бях чувал!

27

Песен на Ицо Хазарта

преди 2 седмици

Тошко Йорданов, "как успя да го поемеш едновременно на Тиквата и на Дебелия, за мене е мистерия"!?!? По Христо Петров

26

Анонимен

преди 2 седмици

Педя човек, лакет лъжи.