153

Анонимен

преди 2 седмици

Капейки, не се научите, пише се пРосия!

152

Анонимен

преди 2 седмици

"Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха."Не, че ме интересува Русия ама нещо не ми се вярва във Владивосток примерно да няма канализация а това в град на хиляди километри от Москва.

151

До 147

преди 2 седмици

Пак е бил в Уколандия и не е разбрал ,че това не е Русия може би щото и украинците говорят на руски

150

Анонимен

преди 2 седмици

Умните и кадърните в България са добре, само пpocтите и некадърните русофили живеят зле в България.

149

Българин

преди 2 седмици

По добре в ЕС просяк и да прося пред супермаркетите отколкото да живея в Русия. Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

148

До 144

преди 2 седмици

Ами,аз ти давам най-простата методология

147

По-точно

преди 2 седмици

До Анонимен 90% от пpocтитутките в Германия са българСКИ РОМКИ. ФАКТ. И в България е така по магистралите.

146

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

145

До 137

преди 2 седмици

А как се смята и защо Бате Боко прие плоския данък,ама тия ,които взимат повече пари да плащат по-малко да данъци ,защото 10% от 1000лв е едно ,ама 10% от 10000 е съвсем друго нещо или като имаш две ризи вземи и гащ'тите на ближния си щом може без риза може и без гаш'ти

144

Бойко мафиот тиква

преди 2 седмици

Стига с тази Русия ве ***. Не виждате ли, че целият свят и запада и изтока има проблеми и пропада по един или друг начин. Въпроса е ние да оцелеем защото до 2100година българи няма да има. Трябва да си съхраним традициите и реално да си вдигнем стандарта на живот с много бачкане. Изкривените статистики, че сме по-добре от Русия, Индия и Китай няма да ни спасят а ЕС, Германия и Урсула фон дер Лайен няма да дойдат да ни оправят пътната инфраструктура, улиците и икономиката.

143

Анонимен

преди 2 седмици

"А ка се смята бе просяк и май ще те наричам обратно в Урколандия като ми наглееш" Има си методология описана от НСИ, ама за абните кАпейки като тебе се смята като си написал. И да ти обясня, няма да ме разбереш. Делят ни няколко вагона книги

142

Роб на Запада

преди 2 седмици

По добре да съм роб на западни господари,отколкото да съм роб на български слуги, робуващи на източни, южни или западни господари. В България няма дори един, който да не слугува на руски господари, или на турски господари, или на западни еврейски господари.Никой от властимащите ни управници не мисли и не работи за България. Партиите ни бягат за инструктажи до руското посолство, до американското посолство, че имаше и един дето се кри в турското посолствео да за не го арестуват. ПОМНИТЕ ЛИ?

141

Анонимен

преди 2 седмици

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

140

Анонимен

преди 2 седмици

Мда, за пореден ден ни една кАпейка няма да каже как се живее и работи в пРосията. Разбирам ви кАпейки, не ви се напуска топлия и удобен диван в ЕС. Те колхозниците драпат за имоти в ЕС, дори главния Копейкин си купи още една къща ама пак е евраци и пак в ЕС. Що така ве кАпейки?

139

До 137

преди 2 седмици

А ка се смята бе просяк и май ще те наричам обратно в Урколандия като ми наглееш

138

Анонимен

преди 2 седмици

До морски-И какво трябваше да стане. Ако не помниш Русия разпусна СССР и изостави всички държави и сателитите като нас

137

До 134

преди 2 седмици

Ами ,ако си бяха стояли можеше и да не е мутренска

136

Анонимен

преди 2 седмици

"Ами то това със средните заплати се изтърка .Значи аз вземам 5000 лв заплата ,а ти 1000,ама средно и двата сме взели по 3000" М да, явно няма да разберете, че не се смята така, ама нищо вярвайте си, че е така и се успокояввйте. Идете в пРосията там няма да сте роби и се живее прекрасно, питайте кАпейките, нищо, че ни една не е отишла там ама е важно в кво вярват

135

Анонимен

преди 2 седмици

Що не кажат ,че това са ромей. Само ни излагат навсякъде.

134

До.129

преди 2 седмици

Ами май не е съвсем така или тия дето са отишли щото са си мислили,че е така и сега нещо се срамуват