129

Българин

преди 2 седмици

До Анонимен 149 И вие СЪЩО.

128

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 137 - бляяяяяк ...

127

Анонимен

преди 2 седмици

До do 131 - Но защо не икаш, да има никого? Не е ли хубаво, да отидат 1000 човека и да правят марш ... ам чеснов, че другия го забранили гледам ;)

126

Анонимен

преди 2 седмици

До 145Кросдресърът е човек който носи дрехи на другия пол. Например мъж носи женски дрехи или жена носи мъжки дрехи.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Тези, които подкрепят ненормалнните си деца са по-болни и от тях, трагедия.

124

Анонимен

преди 2 седмици

"а не да си надничаме под одеялото кой с кого си ляга" - Ами стойте си в завивките и в "килерите".

123

do 131

преди 2 седмици

На 22-юни пред Александър Невски няма да има никой. Мерси. Смешни сте с контра парадите си, ама много. не, никога не съм ходил на гей парад, няма и да ходя, ама вашето е доста по-смешна картинка. Защо ли? Ами повечето сте работническа класа със заплати в плик- неносещи нищо на икономика и общество, ама иначе първи да лаят за ценности. Е лицемерно е, бе!

122

Jackie

преди 2 седмици

Болшинството от оскотялите шинпанзета неможачи са латентни гейове, понеже само ааанален ссекс им е в главата, ама иначе са против парада и за семейството, разбираш ли

121

Анонимен

преди 2 седмици

До Домбил Бомбасов "да го чуеш поне как говори. въри земи нещо за кръкане и пак заповядай" - Искаш да каже, тея дето "Кой пайкте, дюдс! Ние тук си переме кодинката на чилче, после с един мой ше ексчейдженм малко инфо за оня крипто проджект, а след това, лудаци, да правим биър тестинг, в едно крафтче?" ... Защото така звучт 80% от разработчиците в нашата фирма и е ... плачевно.

120

до 136

преди 2 седмици

Кво по-конкретно ще рече "кросдресър", че нещо много станахте стази мутация...

119

Биби Банкянски

преди 2 седмици

Наполовина никарагуанец, наполовина - ***, плаче за български ценности? Шизофрения, нещо?

118

Java

преди 2 седмици

До 133 Домбил БомбасовМай то нямаш хал хабер нито от бранша нито от нищо. Кой знае какъв 50 годишен психично болен пишен отстреща. Хора не се връзвайте на такива. 1 пише като за 10 защото е жалък хейтър дето само спами глупости, за да оправдае мизерното си съществуване. Почни да медитираш и прочети някоя книга за духовно извисяване. Но няма да го направиш вероятно, а ще махаш цветенца на парада радвайки се че те приемат в някаква общност изобщо.

117

Анонимен

преди 2 седмици

Може някой от политиците да отиде на прайда понеже се задават избори и важното е да трупа рейтинт.

116

Анонимен

преди 2 седмици

На Боко внукът Мандингго или Шейн Дизел да му докара за зет. :-) Или примерно жена с 15 инчова паламарка и брада.

115

Българин

преди 2 седмици

До Jav Нормална държава е всеки да си гледа работата и да е полезен, да не е престъпник и ако може да прави нещо хубаво, което да е от полза и за други, а не да си надничаме под одеялото кой с кого си ляга. Ето затова не ви вярваме, че работите професии, които изискват акъл - ако имахте повечко щяхте да разберете, че между опорките ви и това, което твърдите че искате, няма НИЩО ОБЩО!

114

158

преди 2 седмици

Добре де, поименно и партийно кажете кой го разреши тоя прайд на задушница.. Да знаят после гласоподавателите.. Те, че софиянци си избраха гей за кмет е ясно, ама те пък срам нямат.. Безбожници!

113

Анонимен

преди 2 седмици

До Домбил Бомбасов - Под съд може да те даде и после ще има 100 дела срещу него от отдел "Правен". Едно да загуби, ще трябва да плати не само разноски, но и правните разходи. А правните разходи какви са? Ами заплатата на целия правен отдел за всичките месеци, в които се точи делото. За едни 10 000 лева, момчето може да изгори с 500 000 ...

112

Рендето

преди 2 седмици

Ся, разбрахте ли що Европа вкара Милиони Бежанци от Бл. Изток, някой трябва да се размножава по Традиционния начин, а "снежинките" не могат...

111

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм кросдресър и съм хетеросексулен. С една дума не се вписвам нито в софия прайд и нито в парада на семейството.

110

Jav

преди 2 седмици

И аз съм програмист, но изобщо не поддържам тези ценности. Нито харесвам чужди знамена пред общината. Стига стереотипи. Има много нормални колеги които виждат какво става. Аман от обр захапки и фили, фоби. Искаме нормална мирна държава, да растат децата ни без да ги преобличат с дрешки на другия пол и да им обясняват че е нормално.