289

Анонимен

преди 2 седмици

Недей се коси Мутро! Апаратчиците от ДС мислят и за теб и за Дебелян и за Агент Сава, както и за себе си разбира се. Те са изключително можещи в това отношение. Ще измислят удобен изход с още компромати и и още пудели. Те не са чували за пачки и кюлчета, за чували с пари от магистрали, за фалити на банки и предприятия, за строежи на т.н. потоци, за капитан Андреено за къщи за тъщи и какво ли не още.

288

Рая

преди 2 седмици

Боже с Тея неомъжени ще ни затриват!

287

Малко за политика

преди 2 седмици

Когато се сваля правителство, за отговорност не става дума. А сега - дайте да сме отговорни и да направим правителство с премиер, министър на отбраната и на външните работи от ГЕРБ. Е, нека си го направи Бойко. Но никоя партия не е длъжна да го подкрепя. Да се договори с когото може. Сигурно вече се е усетил, че Делян Пеевски му мина отзад. Мао Дзе Дун имаше на времето една знаменита мисъл: "Когато те клатят не мърдай, защото правиш удоволствие на другия".

286

Сенеката

преди 2 седмици

На тоя вече не му става и и е обещал поста за да не го издаде...

285

Анонимен

преди 2 седмици

До сега анатемосваха ПП, а сега искал кабинет с тях.... Мутрата си остава мутра!

284

Хах

преди 2 седмици

Значи всичко в територията се свежда до това, Боко да наложи своя човек(Рая Назарян) за шеф на събранието! Представям си какъв дневен ред можем да очакваме от това събрание в бъдеще.Хах, пък като се стигне до опит за съставяне на кабинет тогава циркът отново ще е пълен. Но тоя филм вече го гледахме и прекрасно си спомняме как завърши!

283

Да предложи

преди 2 седмици

На Путин , там ши стане работата. Построй му газопровод все пак

282

Анонимен

преди 2 седмици

Въпрос на време е Пеевски да се усети, че единствените с които ще може да работи в бъдеще са ПП-ДБ и да даде Борисов като жертвено ягне за оправяне на политическата катастрофа в страната.

281

КРАЙ С ГЕРБ?

преди 2 седмици

ТОВА ЛИ Е КРАЯ НА ГЕРБ?

280

Шизофреник

преди 2 седмици

Горканчото Борко засмука тиня...

279

ЖАРГОН БУДА

преди 2 седмици

КАТО ТИПИЧЕН БКП-ПРОФПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ИЗХВЪРЛИ БУДА, КАТО МОКРАТА ЧОКИЙКА НА ПЕСОКА,КОЛКО Е НАЙ-ОТГОВОРЕН С НЕГОВАТА ШАЙКА ГЕРБ-СДС ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ!!! ДАВАЙ БУДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА ИЗОПАЧИТЕЛ НА ИЗОПАЧАВАНЕТО!!!...

278

Хах

преди 2 седмици

Ами ако искат да се закопаят окончателно шарлатаните нека да се включат в правителство на ГЕРБ и ДПС.

277

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов е изпаднал в патова ситуация и не знае какво говори.Хем нямало да прави коалиция с ДПС,хем плюе по ПП,хем трябвало трите партии да управляват.Е,това нормално ли е?

276

123

преди 2 седмици

когато отвратените не гласуват, на власт идват отватителните: крадльовци и чалгари

275

Анонимен

преди 2 седмици

Както беше казал някой,властта развращава,а абсолютната власт развращава абсолютно.Пример:Б.Борисов.

274

Сега

преди 2 седмици

Отидете до Кърджали нема смисъл да ходите до Истанбул и после искате да има България

273

Анонимен

преди 2 седмици

Очаквайте Сглобката 2 - втора серия.

272

Анонимен

преди 2 седмици

Сега Боко трябва да вдигне мизата към ИТН.Те си го казаха.Нямало конкретика.И понеже са единственото му спасение,освен и ония от мания за величие не вдигнат прага за подкрепа,или ще клекне и ще се бръкне дълбоко,или отиваме на нови избори.

271

Анонимен

преди 2 седмици

Съд ,ако трябва народен съд , Връщане на всики пари и активи в полза на държавата и после при бай Ставри . Началото трябва да е от Пеевски , цял свят го сочи за корумпиран по Магнитски , той тук в собствената ни държава се държи назидателно и нахално с народа .Това е недопустимо .

270

Анонимен

преди 2 седмици

Боко е изпаднал в тежка шизофрения.Има нужда от лекар.Лъчо мозъка защо не му помогне,нали му беше личния лекар?