36

до 29

преди 2 седмици

""""""Само където режима на тока и водата беше през 80ште години.""" ------- Верно, имаше режим, затуй "лошите" комунисти ни построиха АЕЦ и язовири, а, "добрите и умни" демократи кво построиха за 34 години????? Започни да изброяваш..., чакаме в захлас!

35

До Анонимен 33

преди 2 седмици

Абе т.р.о.л. я погледни статистиките през годините. ББ ни е.а майчицата в дългосрочен план.Не само парично а и интелектуално-хора като теб са свидетелство.

34

До до IQ 3.14

преди 2 седмици

И какво ...викаш Европа е виновна... ние вина нямаме.Само се чудя защо всички други в ЕС са 100 години пред нас.Даже румънците, които имаха много по-гаден комунизъм от нас ни задминаха с 300. Само *** може да обвинява всички други за нещастието си , но не и себе си.

33

Анонимен

преди 2 седмици

За 3 години ППДБ ни върнаха при Виденов и започнахме да говорим за режим на тока. Ужас

32

@@@

преди 2 седмици

От дете си спомням , като почне режима на тока до 5 години режима пада.После глад и безработни и хиперинфлация, такъв му беше реда, ааа, забравих, и мутри за разкош.

31

Re: до Промяната

преди 2 седмици

""""ТЕЦ Марица Изток е просто един смукач на ресурси."""" ------- Ами, хайде, утре да го закрием и да видим кво шъ стане, а??? А, да..., щях да забрава, VI Блок на АЕЦ-а е спрян за планов ремонт...

30

Анонимен

преди 2 седмици

Важно е в чекмеджетата на Бойко и Шиши да постъпва редовно кеш поток. Благодарете на Киро *** че ще ни изкара на свободния пазар и ще плащаме в пъти повече за ток

29

До До 18-ти, Да се

преди 2 седмици

Само където режима на тока и водата беше през 80ште години.Ей заради тази кратка памет ни управляват наследниците на комунистите.Вярно сме *** народ.

28

Помня

преди 2 седмици

До Анонимен 18 Бяхме си прекарали втора ел инсталация с акумулатор 12 волта и крушки от кола.

27

Анонимен

преди 2 седмици

До До 18-ти, Да се По-късно падна, ако въобще е паднал мен :)))

26

До Анонимен 12

преди 2 седмици

Политическата клика се управлява от Москва. За съжаление Европа не се намесва достатъчно твърдо, но пък се очаква,че българите имат поне малко мозък и ще протестират срещу матриошките.Надценили са ни.

25

До 18-ти, Да се

преди 2 седмици

бъркаш нещо? Соца падна 89-та, а не 99-та.

24

И така....

преди 2 седмици

Земи тая "Зелена сделка"......

23

До Промяната

преди 2 седмици

ТЕЦ Марица Изток е просто един смукач на ресурси.От години работи на загуба обаче всички управляващи се правеха на разсеяни. Сега в момента се реве понеже е направена някаква промяна а на чорбаджийте не им изнася и както винаги се ръсят глупости по всички медии.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Сега много рядко се спира тока, но явно е за сметка на цената, иначе през соца като дете, помня много добре, че ни спираха електричеството и ни държаха на тъмно, явно щото изнасяха за съседните страни, да си правят пари комунистите :)))

21

до IQ 3.14

преди 2 седмици

Проблема с Електричеството и Водата, казваш??? А..., да, и "коминтернъ" не забрави!!! Ами даа тъ питам: Де е тоз "коминтерн" вече 34 либерал-демократични години??? Да не би да имаш приедвид Вашингтонския и Брюкселски "коминтерн" с неговите че..., сини Комисари??? Щото 34 год. след "краха" на Соца, ние още живеем и ползваме построената по онова времеи нфраструктурата, успешно рушена от либерал демократичните ни Реформатори и Менъджери, които за 34 год. не са построиха -Нищо!!!

20

Промяната

преди 2 седмици

Затварянето на ТЕЦ Марица Изток, който беше освен другото и регулатор на тока в енергийната система си каза думата, Кирил Петков пусна своите фирми да правят ВЕИ -та без никакъв контрол само и само да напълни партийната каса на ПП с комисонни!

19

Анонимен

преди 2 седмици

В две последователни изречения има коренно, коренно различна информация. Искат се знания до седми клас по математика. Тук се вижда , че липсват.

18

Анонимен

преди 2 седмици

През соца имахме спиране на тока през 2 часа, поне за 9-10 години дето съм живял през този период го помня това нещо, даже свещи палихме в тъмното... :))) Иначе тока поскъпна, но нямаме затъмнения в определен час, така че не мога да кажа кое е по-добре... :)))

17

Анонимен

преди 2 седмици

подарихте реакторите на украинците,на 100% платени,предателски ***.