495

Николай

преди 3 седмици

КОМУНИСТИТЕ НЕ СА НАУЧЕНИ ДА РАБОТЯТ. ЖИВЕЯТ ОТ ТРУДА НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО. ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО . ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ РОД И РОДИНА. ЗЛО НА ЗЕМЯТА СА.

494

Анонимен

преди 3 седмици

И да инвестира в Исторически Парк и единствената оцеляла българска маййймуна през вековете - Киро Брейка! Е нали сте за НАТО и ЕС, пък сега против Украйна! Или е по-важно бизнеса за Ивелин да върви, защото не е пирамида, само дето е намерил баллъци да вкарат 500 млн, но винаги е на загуба и не са вижда някога да излезе на печалба и да си плати данъците! Е как се нарича нещо, което води единствено на печалба за първите участващи в него?

493

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Bиенето на KpaBapopo6а..." о неразумни юроде, поради що се срамуваш да се наречеш копейка. Нима копейките не са най-безстойнотните монети, нима руша не е най-нежеланата от норманите хора държава, нима руският лилипут не е най-големият лилипут, нима най-добрите им "приятели" не са Севрна Корея, Сирия и Еритрея, оооо забравих и аятоласите. Нима ти копейко нед Ъгава, не си с най-гладкия мозък! Пий си самогона и поддържай вечната си спиртна агония!

492

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 седмици

Тоя харесва жени значи е враг на евроатлантизма

491

Анонимен

преди 3 седмици

Крайно време беше някой да им го каже открито на тези ЧуждоПоклоници!

490

Със сигурност

преди 3 седмици

тези "интелигенти" от вилицие (т.е. обичат да боравят с вилици на софра) са поредното недоразумение като изх Ождане. Копейки са откъдето да ги погледнеш, но се опитват да прилапат и колкото се може Евро и Долари. Двамата им т.нар. лидери минавали ли са психо тест!?!? Със сигурност няма да го издържат!

489

Генерал шаМарков

преди 3 седмици

Путин, с такива противни типове ще загубиш и малкото си останали поддръжници в България! Продължавай така и след няколко години няма да остане и спомен от русофилията тук. И слава Богу, време е да се види кой кой е! А, да: и когато цитирате Левски, не му променяйте думите; човекът е казал, че ще отиде да освобождава руснаците. Затова фалшивият ,,полковник" изговори онези глупости за ,,мита Левски" (не че няма такъв мит, но той е съвсем друг, свързан е със Спасителя).

488

Анонимен

преди 3 седмици

избирателите на тия са по-зле и от тия на тиквата и копейката.. не вярвах, че е възможно ама на

487

БГ сме с Украйна

преди 3 седмици

Оръжието за Украйна, НАТО и природно бедствие може само Бог да го спре. нито Путин, нито Костя нито този старщинка са богове!!!!

486

Анонимен

преди 3 седмици

Мислих, че се е появила партия, която да мразя повече от Възраждане, но тия бързо ще си отидат. Затова - КОСТАДИН И ЕЛЕКТОРАТА МУ СА МАЗНИ ГЕЙШИ!

485

Българка

преди 3 седмици

Байдън е свежарка напоследък.

484

Анонимен

преди 3 седмици

На част от малкото останали български граждани, които гласуват, трябва да им се забрани да гласуват.

483

за държанието на

преди 3 седмици

на ,,величието,, слушах го за финансиране то му пак се прояви като хлъзгав плазмодии репортерката го птта конкрено за разни суми ,а той ,там 20 хил от един почитатл ,на другото място 10 от приятел на третото 30 хил. ама то било само един път и т.н.т. Да де ама ако имаш спонсор голяма държава тя няма да ти прати 1-млн на сметка на твое име ,а ще ги разбие --сега ако беше Божков добре ,ама така от нищото партия офиси срещи вярно много пчитатели има ! Който плаща поръчва музиката-важно е !

482

за държанието на

преди 3 седмици

На ,,величието,, Няма,, печен,, който при един подобен разговор със такава личност да не каже този е ченге и слухти по кръчмите ...еми все нещо ще падне някаква информациика по която да работим ...Умния човек си личи по изказа и винаги може да научиш нещо полезно ,а така със увъртане и клинчене става до едно време във политиката всеки трябва да е кристално ясен за да може да се направи информиран избор иначе е --гласувайте за мен,пък Аз после ще ви кажа какво ще направя само трябва да видим дру

481

Анонимен

преди 3 седмици

Това дебело нещо е огромно НИЩО- НАПОМНЯЩО НА НЕАДЕКВАТНИЯ ВОЛЕН СИДЕРОВ- САМО ЧЕ НЕГО ГО НЯМА ВЕЧЕ, НЯМА Я И ТЕЛЕВИЗИЯТА МУ!

480

за държанието на

преди 3 седмици

на ,,величието,, усукването и уклончивостта във разговорите е стар ченгесарски номер хем да отговаряш хем нищо да не казваш и ако може пък ти да разбереш нещо още по добре НО това винаги оставя у събеседника един вкус че се е докоснал до нещо лигаво което не иска да си каже мнението и даже се прави все на приятно рассеяно НО пък много иска да знае какво точно мислят другите Е ДА ама и другите не са балами . При разговорите със недомлъвки се представя все че знае нещо ама ще има да чакате да го

479

Не ми пука

преди 3 седмици

Ако ще и Марко Тотев да е!

478

за държанието на

преди 3 седмици

,,величието,,-- батката съм го гледал много пъти и е много уклончив поне пред медиите това криене на позиция не е приемливо във политиката --така може да се държи само на разпит във гестапо но там бързо ще му отворят устата . Но най накрая от мъглата му изплува украйнската позиция която тои е споменавал във под кастове но официално поне Аз не я бях чувал -зарадитова спечели и доста десни гласове доколкото той сам говореше --ама това усукване си е пак подвеждане и нейскреност няма нищо ясно

477

Гатьо

преди 3 седмици

Бат Николай Макароф ще им разкатае фамилиите в парламента! Най-успешния ми вот до момента !

476

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя измамник дори не бил полковник. Гледах му няколко интервюта - недомлъвки, подхвърлени с половин уста лъжи и клевети, клюки. Прави впечатление на лукав човек.