166

Анонимен

преди 2 седмици

Значи поне още 500 000 ковчега да направят. В русия погребален агент да си днешно време еййй голям берекет пада.

165

БАНко

преди 2 седмици

РУСИЯ СТАНА УЧАСТНИК В МИРНИЯ ПРОЦЕС !!! В ШВЕЙЦАРИЯ МОГАТ ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ , НО БЕЗ РЕШАВАЩАТА РОЛЯ НА РУСИЯ - КЪДЕ НА МАЙ...НАТА СА ТРЪГНАЛИ НАТООВЦЕТЕ ???

164

Развеселен

преди 2 седмици

До Анонимен 184 Е, нищо де, нали се съгласих с теб - керванът си върви :))

163

Анонимен

преди 2 седмици

До Развеселен 186. И кво от туй ? Да не би войната да приключи ?

162

Развеселен

преди 2 седмици

До Анонимен 185 "Както и колкото и да врякате керванът си върви." Така е, Днес до Евпатория пак е била унищожена система Ес-400 (радара, командния център и две изстрелващи установки)

161

Анонимен

преди 2 седмици

Както и колкото и да врякате керванът си върви.

160

Анонимен

преди 2 седмици

До скоро ще са 300хил. А ти заслужаваш така и ?

159

Развеселен

преди 2 седмици

До Анонимен 176 "Навсякъде по света руснаците пътуват със самочувствие" Даже наскоро имаше клип с едни руснаци със самочувствие в турски курорт. Кодова дума "памперс" :)

158

Развеселен

преди 2 седмици

Хихихи. Какво стана с опорката на руските петоколонници, че руската армия "още не се била включила" във "специалната аперация"?

157

До 178

преди 2 седмици

БИЛА е руска територия. О, минало незабравимо! А Крим Е БИЛ Българска територия. И мнооооого още...В МИНАЛОТО.

156

Анонимен

преди 2 седмици

Само защото имате честта да минете немски zadници и подове, а синът ви Петър стана Гретхен, решихте, че живеете по добре от руснаците. Старо ви е инфото. Навсякъде по света руснаците пътуват със самочувствие, пари и по курортите в които сте busboy..Така живеят и в родината си, патриоти са, не се занимават с зелени gluпотевини мигранти не приемат,нито ***. А вие си мислете, че голям късмет извадихте в ЕС...

155

Анонимен

преди 2 седмици

На Путин не му трябва Хаг или друг съд или затвор! Той в затвора ще е по-свободен. Сега живее в страх и постоянна паника. Живее с охрана и в тоалетната не ходи без бронежилетка. На 70 години да ходиш с бронежилетка навсякъде е по-гадно от луксозен затвор в Европа. Да не може да имаш и една секунда спокойствие е по-голям затвор от физически затвор! Путин вече отдавна е в затвора на страха, а това е най-лошото нещо което необръснати да се случи на един човек. Не пожелавам на никой подобна съдба.

154

1616

преди 2 седмици

Който си е имал някога работа с мечк ата сега горчиво съжалява.Коя страна е дръпнала напред след срещата си с нея?Сев. Корея ли, Куба, половин Африка,Сирия,Източна Европа,Средна Азия итн. Някои страни от изт. Европа се окопитиха по- бързо заради близоста си със запада и правовия ред, други като нас още се лутат в червената мъгла.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Ейй помните ли като хванаха натовските генерали! Паметен ден!

152

Анонимен

преди 2 седмици

...и още 500 000 руска трупа, наторили украинската земя

151

Анонимен

преди 2 седмици

Русия спечели над 10 годишна война, благодарение на тяхните лидери!Това означава за 10 години поне 3 милиона жертви ( загинали и ранени). Това за Русия е нищо, но е една държава като Албания или Косово. Общо взето щесе върнат поне 100 години назад. На края ще има гражданска война. Тя ще бъде всеки срещу всеки и ще има глад и болести!

150

Домбил Бомбасов

преди 2 седмици

До Анонимен169 лабораторията, от която излезе заразата е в новосибирск. даже и тука пишеше за инцидента, обявен от руснаците, като чернобил - неколко месеца по късно, като стана невъзможно да се скрие

149

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Анонименвие хюмнозавърите с килийно събота сутрин хич ви няма. дефинирай "победи". самият факт, че украинците направиха падането на още една стена и втората перестройка неизбежни, е победа сам по себе си. проблема за членестоноги като тебе ше е като почне перестройката и резко спре хоното за поддържане на дискусии, а мосад и сбу тръгнат да търсят агенциите "разпалващи междунационални вражди", и разни по устати солисти антисемити и крайно леви.

148

Анонимен

преди 2 седмици

Още търсят ковид лабораториите

147

Анонимен

преди 2 седмици

Заклинанията как Украйна ше победи продължават :) :) :) Явно има още грантове за усвояване :)