165

Е?

преди 3 седмици

Здрасти натовче! Искаш ли да ти кажа две три села превзети от руснаците вчера ,или ти само на градове играйш ...аааааахахахахахахахахахахахахаха

164

Анонимен

преди 3 седмици

То относно фалшивата информация, това не е нещо ново. От поне 25 години се поднася фалшива информация в България. И то по различен начин. Тpoлене по форуми и социални мрежи, създаване на фалшиви новинарски сайтове, пускане на подправени видеа и записи (което това последното вече в последните 2-3 години е супер лесно с разни платформи за изкуствен интелект и даже и ученици от домашните си компютри го правят вече постоянно).

163

Е?

преди 3 седмици

Здравейте козяци ! Ко стана ,върнахте ли си Волчанск? Ааахахахахахахах

162

Анонимен

преди 3 седмици

Те винаги досега това и са правили...

161

Гризел

преди 3 седмици

Сигурна съм,че ако Украйна има далекобойно оръжие,стигащо до Москва,такива като Медведев и Путин ще треперят и няма да смеят да излязат от бункерите.На повечето от днешните лидери дързостта им стига до това само да сипят закани,след което да пращат обикновените хора на предна линия да изтърпяват последствията на техните безумни политики.

160

Съвсем скоро

преди 3 седмици

Този ястреб ще търси убежище в западните страни.

159

От Уругвай

преди 3 седмици

Касиопея кучето на горския се излежаваше на Бакаджика и лениво си гонеше мухитеСнощи беше шетала в Тамарино и изяде две кокошки от курника на бай Иван Пиения дето беше в депресия след като осъзна чи рикията му свършва а докато свари новата ше се разсъхне кът празна каца В далечината се чу лай на чакал друг му отговори по на близоБяха я надушили и нямаше как да им избяга щото корема и беше издут кът на битолски просяк Щяха да я плющят

158

Атмаджа

преди 3 седмици

Ако руснаците се вържат на думите на този индивид,само ще станат по-омразни и ще се изложат на опасност.Медведев като се заканва,да си действа сам,а не да заплашва от дупката си,а пък народът да страда заради надутите му приказки.

157

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 3 седмици

А КАКВО СТАВА С ИЗБОРИТЕ В ФАЩ! ИЗБЯГА ЛИ ВЕЧЕ ТЪПУТИН В БЕЛАРУС ? ЩОМ СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ТОВА Е АВТОМАТИЧНА ЗАГУБА ЗА ЕДНАТА ИЛИ ДРУГАТА СТРАНА!

156

didid

преди 3 седмици

До Немска каска Стигнал до Куба, ама едно Черно море неможе да преплува. Голям герой. рашаните са голем смех!

155

Любо Къдравия

преди 3 седмици

Икономически руснаците ще клекнат.Няма да могат да издаржът на този натиск до безкрай срещу така наречените Великите сили.Тогава Путин пробно ще натисне едно от многото червени копчета.

154

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

153

Анонимен

преди 3 седмици

Айде и другото джудже се из.. хо...ди.

152

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 3 седмици

До Немска каска/ И КАКВО КАТО РАЗПОЛОЖИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ТАМ МЪ !!! ЦЕЛИЯ РЕЖИМ В ТЪПОРУСКАТА Е НА НЯКОЛКО ШАМАРА ЖИВОТ И ТО БЕЗ ЯДРЕНО АКО ФАЩ РЕШИ!

151

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 3 седмици

единствената причина заради която не съм написал ОЩЕ, че ТЪПОТЕРОРРУСКАТА Е СВЪРШИЛА СА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ !ОТ ТЪПОТЕРОРУСКАТА ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДИН ГРОЗЕН СПОМЕН АКО ДЯДО ДЖО ВЗЕМЕ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФЪЩ!

150

Немска каска

преди 3 седмици

Путин стигна до Куба.100 % ще разположи ядрено оръжие там.Янките си усложняват живота сами.

149

Любо нета

преди 3 седмици

Едно и също вече три годинои.Запада и янките тъпчат Зеления с планини от оръжие и пари и ежечасно измислят санкции срещу руснаците.И докога ще продължи тази агония.

148

Анонимен

преди 3 седмици

Русофилите искат да сме като този. Това е техния идол

147

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо ново, това го правят всеки ден 20г вече, но иначе купуват гучита и ифони

146

Реално

преди 3 седмици

Пак пропагандни тъпащини запада сами си набиха тоя кол в седалището.Това което правят руснаците е резултат от действията на запада,който не трябваше да разширява НАТО на изток а да си седят в границите от преди 1989.Взеха източна европа и някои от бившите съветски републики и продължават да наглеят но този път си намериха майстора