74

Анонимен

преди 3 седмици

Изпробвали са всичко!

73

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото и да драпате ***, няма да ви се получи

72

Анонимен

преди 3 седмици

Толкова "велика " е РуZия, че от радост руzнаците се наредиха на опашки пред чейнч бюрата.Велики опашки, като през 90-те.Хайде стига сте ни говорили глупости за тази преключена държава

71

До 80

преди 3 седмици

А стига си писал глупости, ходи си в маймунарника, дето го беше написал в парцалника същото. Виж котировките ***, 1 долар- 69 рубли и се чака на 50. Това е от днес, и знаеш защо.

70

Истината

преди 3 седмици

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

69

Анонимен

преди 3 седмици

До До 76 200 - къде бе? скочи на 146 и се савали на 85,4. А вече като няма петрол зад долара може да има изненади като 0,5 долара за рубла :)

68

Анонимен

преди 3 седмици

ООН провела световна анкета с въпрос:"Моля, кажете честно какво е Вашето мнение за решение на проблема с недостига на храна в други страни?"Анкетата се провалила поради:В Африка хората не знаели какво е "храна".В Източна Европа не знаели какво е "честно".В Западна Европа не знаели какво е "недостиг".В Китай какво е "мнение".В Близкия Изток какво е "решение".В Южна Америка какво е "моля".В САЩ какво е "други страни".

67

големи некадърници 7

преди 3 седмици

тия с планирането хич ги няма! Дотук със тяхното противодействи и планиране направаиха Русия отново велика и независима!

66

До 76

преди 3 седмици

Рублата е толкова стабилна, че долара стана 200 рубли

65

Анонимен

преди 3 седмици

След съвместни военни учения на Русия, Китай и Индия на територията на Сибир се е изгубила рота китайци - два милиона човека.

64

края на долара

преди 3 седмици

тия гюрояци това ли ознаменуват? :) от днес долара вече е обикновена тоалетна хартия. Арабите им отрязаха клона.

63

рублата е стабилна

преди 3 седмици

обаче украинската гривна се запързаля

62

Анонимен

преди 3 седмици

Как е Днес.Ру редакторите?Рипа ли рублата????

61

Анонимен

преди 3 седмици

И тези като Кирчо хванали гората. Едно време баба му poмkата викала на Киро: "Ставай човек или хващай гората", а Киро казвал - гората, гората.....Та е тези хванали гората. Чудят се къде да се скрият. Остин одеве каза, че няма да пращат ракети Патриот на Украйна.

60

Глупаците са 7

преди 3 седмици

тия както са се събрали що не си направят един гей-парад или там кавото прявят! ДА затвърдят западните ценности!

59

Анонимен

преди 3 седмици

Трите имена са Руши Сунак ***.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя предпоследния, отляво надясно - как се е барнал, голям тарикат се пише а преди му давах стотинки да ми мие стъклата на колата

57

Анонимен

преди 3 седмици

В ляво на Байдън вижте как гледа! Сякаш чака да види дали Байдън ще заспи прав или ще потърси отново да седне във въздуха. Хахахаха

56

Г7

преди 3 седмици

Шолц- загуби изборите, Макрон- също, Байдън- старец, с тежка явна болест, Кишида - 26% одобрение, Трюдо- най- нисък рейтинг от 50 год., Сунак - пред загуба на изборите, Фон дер Лайен - неизбирана, даже разследвана за ваксините Ковид, Шарл Мишел - неизбиран европейски чиновник, назначен от който трябва.На тези хора нашите се кланят, такива хора ни определят съдбата, до там, че да си мислим дали ще оживеем утре, но още по- бедни от днес.

55

До 64

преди 3 седмици

Това е Риши Сунак Министър-председателят на Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия. Има индийски произход и двойно гражданство - Индия и Великобритания.. Родителите му Яшвир и Уша Сунак са пенджабци, емигрирали във Великобритания от Източна Африка през 60-те години на XX век.