430

Да и благодарят

преди 3 седмици

Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.

429

Малко за политика

преди 3 седмици

Първият опит за промяна се оказа неуспешен. Сега пак ще управляват ГЕРБ и ДПС с някоя патерица или с "експертно" правителство. Връщаме се там, откъдето започнахме.

428

Да си припомним

преди 3 седмици

До Анонимен 493: Г'лупости са това. По времето когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката нито един патрон не е заминал с неин подпис към Украйна. Към други държави да, но към Украйна - не. Много я п'люха за това всички слуги на евроатлантизма.

427

Банкеръ

преди 3 седмици

Все си мисля,че всички партии са се обединили срещу Българските граждани.Дали опозиция или управляващи само се чудите по цял ден за модерни начини да избирате гражданите и селяните,напоследък и гъбарите даже.

426

Анонимен

преди 3 седмици

Близо 80% от хората в България подкрепиха ББ и Пеевски чрез отказа си от гласуване. Браво! Надявам се сте доволни от резултатите. Все пак вие сте главната причина за тях. Когато ББ и Пеевски управляват и когато нещо в държавата и в управлението не ви харесва, тогава трябва да си напомняте на себе си, че те са там не заради някой друг, а заради вас самите. Знаете ли Априлското въстание защо не е успяло. Ами защото са се надигнали шепа хора. 80% и много повече са си останали вкъщи...

425

до негласуващите

преди 3 седмици

Изборите ги спечелихте вие. Сега бихте ли обяснили, как чрез негласуването си ще се изпълни това, което искате да се случи на България. Благодарение на негласуващите хора като ББ и Пеевски, които си имат твърд електорат, са лидерите на първите политически партии. Ако ББ и Пеевски ви харесват, значи не мога да ви упреквам, защото те са спечелили. Ако пък не ви харесват, тогава споделете как чрез негласуване ще направите така, че те да са далеч от властта. Или не знаете?Обзалагам се, че не знаете!

424

Анонимен

преди 3 седмици

Опитва се да се измъкне по терлици, а колко комисионни прибра от оръжията за Украйна и не само, нали така Импексова?

423

Хмм

преди 3 седмици

Няма лошо да има левица, но идеята е тя да се модернизира. Новите пенсионери ме харесват БСП и съответно отпадат - независимо че пак увеличиха пенсията. За да пребъде България трябва да се погледне средната класа. Тези с децата и тинейджърите, които в момента крепят икономиката иначе всички политически партии си заминават.

422

Анонимен

преди 3 седмици

За 6 години, Корнелка загуби 800 000 гласа на БСП, което я прави рекордьор и заслужил борец срещу комунизма и социализма. Благодарим ти, Корнелка, айде хващай пътя.

421

факт

преди 3 седмици

изпразни партийната каса , изкара пари от куршумите за *полша* и подаде оставка

420

Анонимен

преди 3 седмици

Корабът /БСП/ потъва, но капитанът /Корнелка/ няма да потъне с него. Напротив, тя ще иде в друг кораб... Който също чака да бъде потопен.

419

Пак по опорката?

преди 3 седмици

До баба мара: Г'лупости са това. Както и опорките, които се повтарят тук: "Корнелия Нинова ликвидирала БСП", "ама защо не останела още малко за да я доликвидира" и т.н. При тоя раздробен вот и малък брой гласували всички губят. Но е вярно че точно Корнелия Нинова запази БСП от коалиция с ГЕРБ.

418

Анонимен

преди 3 седмици

Казва се не "сдава БСП", или "подава оставка", а "напуска потъващия кораб". Журналисти, учете ги тия термини.

417

Нищо ново

преди 3 седмици

До баба мара: Бабо маро, пак ли извади копи/пейста?

416

Анонимен

преди 3 седмици

Каката си е направила много добре сметката и има план за действие. Кой знае на какви врътки и номера ще бъдем свидетели! Ще гледаме цирк. Но фактът си остава - затри цяла 130-годишна партия и я сведе до малка групичка маргинали, от които нищо не зависи.

415

Пак по опорката?

преди 3 седмици

До Анонимен 427: Толкова ти е пипето, затова не се напъвай да мислиш за това кой ще остане историята.

414

до 425

преди 3 седмици

и ти като мая и корни имаш мокри сънища с Борисов как те мандръса

413

баба мара

преди 3 седмици

махаи се и като депутат изпълни заръката на костов да съсипеш бсп ами пажоветена снимките зад тебе те какво се ослушват да се махат да не ги гледаме наглосттави няма краи за какво ще се мотаете в нс като нищо не зависи от вас наглеци

412

Да и благодарят

преди 3 седмици

Корнелия Нинова запази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.

411

Анонимен

преди 3 седмици

Корнелия Нинова ще остане в историята с... нищо. С нищо няма да остане в историята. Ей я, одеве си подаде оставката, а аз вече я забравих. Коя беше тая?