31

Анонимен

преди 3 месеца

Бате гейко стана голям противник на гей културата и мутира в ханъма на агите

30

ФАКТ

преди 3 месеца

26 процента от 30 процента имащи право на глас.ХОРАТА ВИ КАЗАХА БАСТА....Ходете си с МИР защото после няма да можете.

29

Анонимен

преди 3 месеца

БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА: НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ! СПРАВКА БОЙКО БОРИСОВ.

28

ДЕМОКРАТ

преди 3 месеца

До Ристю Фашиста... НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАЩОТО СИ ЛАКОМО МУТРЕНСКО ЖИВОТНО ХАХА ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ЗА МУТРИ И РЕКЕТЬОРЧЕТА ОТ РЕЖИМИ

27

Анонимен

преди 3 месеца

По правилно е да се каже ДБ печелят х23 и 24 МИР в София. ПП нищо непечелят

26

до 19

преди 3 месеца

А вие какво спечелихте, като гласувахте! Социолозите ви нагласиха, комисиите натамъниха, партиите изкупиха колкото им трябва, преброителите коригираха малко % да изглежда победата по категорична и това спечелихте! Отивайте пак, като ви е толкова акъла!

25

Анонимен

преди 3 месеца

бате гейко и ники ботокса - два гей милиционера

24

Ристю Фашиста

преди 3 месеца

Мъка. Изгониха ме. Няма да има турско кафе. Боко обеща три министерства. И тях ги няма. Нищо няма. Пълен Провал. ДееБе м аа му.

23

Анонимен

преди 3 месеца

През 2013 ход.Борисов изкара хората срещу Пеевски.Днес без него не може.Крепи ги силна мъжка дружба,за радост и на двата електората.Е,да са ви честити!

22

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

И какво? Бате Бойко се зарича, кле се в кой ли не, сигурно и в майка си, въртя се и накрая направи това което уж никога нямаше да направи, за което ругаеше БСП. Седна в скута на Доган. Спечели цялото доверие на Българите за да седне в скута на Доган и Ердоган.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До До Боби Много си е добра изборната система - избирателите са проблема. Българинът все нещо или някой му пречи.

20

до 15

преди 3 месеца

За тебе - да! А ако не искам нито да съм крепостен, нито марионетка и просто не ходя да гласувам! С какво ви преча - с нищо!

19

Герен

преди 3 месеца

Той тази мутра и шиши си делнаха обсебеха България със 10%от народа имащи право на глас. Те за области говорят. Не виждат чуват, че народа масово ги не иска. ИПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ДУЯТ. ПОЗОР И ЗАТВОР ЗА ТЯХ.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Сега вижте картата с областите и как са гласували хората съответно във всяка една от тях и ще ви стане неумолимо ясно: ХОРАТА ЖИВЕЯТ ТАКА, КАКТО ГЛАСУВАТ.

17

До Боби

преди 3 месеца

Предния път като гласувахме, какво стана - нищо? Нито демографията, нито геополитиката работи за нас! И да отидеш да гласуваш, порочната изборна система си намества правилния резултат и ти си смее на наивността! Може да се отиде, но поне 2 неща да се променят! Първо - да има не повече от 5 участника на вот, а не 35! Второ - социологията да бъде спряна поне 3 мандата! Трето - в секциите да има представители на всички /5/ участника, а не само на ,,парламентарно представените"! И да върнат машината

16

Анонимен

преди 3 месеца

Какво спечелихте,като не гласувахте?Пак от същото,та даже и по-лошо.

15

До 6

преди 3 месеца

Борисов спечели изборите, ако не си разбрал!!! Не той даде България на турците, а Слави и неговите другари, които уредиха да има толкова много секции в Турция и чужбина. Помогнаха и всички, които не гласуваха, а иначе мрънкат, че не живеят добре. Манталитет български!!!

14

Полковник Марков

преди 3 месеца

Боко и Шиши да се готвят за среща с Бай Ставри!

13

Анонимен

преди 3 месеца

*** трябва да е спокоен и щастлив. АГЕНТИТЕ Буда и Сава и Дебелян започват поредния грабеж на ПСЕВДОГРАДЕЖА. Магистрали и тротоари може и да няма, но пък има чували от магистрали. И страна в коловози! Честито и на Учиндолският КАПАЦИТЕТ, най - после имаме държава, но тя не е България, тя е ЧАЛГАРИЯ. Дерзайте българи!. Сараите в Росенец и Драгалевци, както и яхтата на Философа трябва да бъдат захранвани. А пари от философските трудове няма. ДЕРЗАЙТЕ!!!! ЧЕСТИТО И НА ЧЕНГЕЧИЙНИЦАТА.

12

ИСТОРИЧЕСКИ ГЕЙ ПАРК

преди 3 месеца

МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОЕКТ ЗА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА