85

ТТ

преди 3 седмици

А ти си мъртво роден, знаеш го нали?

84

Анонимен

преди 3 седмици

Представете си сцена, Костя да се изрепчи на Полковника нещо, както обича да скача като петле. Това ще се случи, вервайте ми! Костя обича театрите!

83

Анонимен

преди 3 седмици

костя и без да о4аства си е жив погребан времето *** възраждане свърши както и рублите ВРЕМЕ Е ЗА ВЕЛИИЕ

82

до 73

преди 3 седмици

Прав си много - баща ми ми е разказвал. Той е бил млад полицай по това време, но отрасъл в турско село с турски приятели и перфектно знаещ турски. Нарочно си е счупил крака, за да не участва в това. Най-работливите и честни хора, които познавам са от турски произход, хора със сърце и душа, винаги си помагаме. Стига расизъм в тази държава.

81

Анонимен

преди 3 седмици

Кой не знае,кой не е чувал за него - за Костя ЛЪЖЖЕЦА.

80

До 75

преди 3 седмици

Аз не казвам че няма други! Говорим за публични личности. Казвам че в момента няма публични личности които да говорят и да разбират проблемите. Хора винаги е имало, но винаги са били малко и остават неразбрани. Например навремето имаше един Жорж Ганчев. Изключително интелигентен човек на който българите масово се подиграваха заради начина по който говори. Той беше много висока топка и пак не го разбраха.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Киро Брейка ги вкара в парламента тези артисти. Че са артисти ще видите до няколко месеца! Ние сме държава, в която Брейка е фактор!

78

До 73

преди 3 седмици

*** естествено, че не иска да участва в управлението - нали това е вид работа, а той е ром с цвят на онова, което изпълва септичните ями. Той е там, за да получава социал.

77

Зозо

преди 3 седмици

До Анонимен... Христо Иванов подаде оставка.... Пак ли? Кой го е еня?

76

Анонимен

преди 3 седмици

ТиЪ шЪ сЪ изродят, власста покварява, парите разяждат Душите ((

75

Анонимен

преди 3 седмици

Жалък ром. Не знам кой му се връзва на бръщолевенето на този грозник.

74

Тенгри кан

преди 3 седмици

До Анонимен 59Абе, господинчо Никой, тва дето твоят любим селчнин Киро Брейка с грозният си грачещ глас и одяланата със сатър чутура ги говори, аз ги говора от 2009-та година нататък. Къде са през 2009-та година, твойте любимци Брейка, Марков, Ивелинчо?;))) Правят кинти, нали? В Системата;))) Така, че, хайде по-спокойно! А преди 2009-та ги говориха и други, но те вече не са между живите!;)))

73

Осман Адемов

преди 3 седмици

Костя, да ти кажа защо ДПС винаги ще са преди вас павиан такъв :). Българските мюсюлмани бяхме гонени, убивани, унижавани, грабени на всичкото отгоре взеха идентичността ни. Сега Костя ще обясня Делян и ДПС са нашата гаранция, че проруски партии като твоята няма пак да посегнат на нас. Ако си спомняш БКП беше създадена в Съветския съюз, а вашата партия лиже да не казвам какво на мутрафанова от руското посолство. За това ще изпаднеш макак нещастен!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Какво означава това? След като предварително не искаш да участваш в управлението и съставяне на правителство, защото въобще регистрираш партия и караш хората да гласуват за теб? На някои май им харесва само да са опозиция и да плюят, щото друго не могат.

71

Факт

преди 3 седмици

Когато е прав Костадинов е прав. А сега само си помислете колко малко избиратели са гласували за про-руския му проект и колко човека представлява той.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Христо Иванов подаде оставка. Хахахаха

69

Анонимен

преди 3 седмици

Влизането на величие само показва политическото инженерство в действие

68

До 64

преди 3 седмици

Николай Марков преди време в едно интервю сам заяви че който и политически субект да дойде на власт, когато се качи да поеме управлението на държавата той ще разбере че тя е неуправляема. Като един кораб на който му липсват лостовете и уредите за навигация. Командният център на държавата е изнесен на друго място! Не е в парламента. Затова си говорим за дълбока държава и мафия. Но явно тия неща не са за всяка глава и не всеки разбира за какво става въпрос.

67

Х

преди 3 седмици

аз не гласувах, защото знаех, че ГЕРБ ще спечели и без мен.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Величие ще изяде възреаждане.