146

Хахахааа

преди 3 месеца

Ще удря лилипутът, със зад Ницата си по френските Краставици. Хохохо, а този дето е лапнал врабче, ще го изплюе за да го замести с французка "Франзела".

145

Анонимен

преди 3 месеца

Тя така или иначе удря по всичко в Украйна. Деца , майки, стари хора, блокове интн. Такаче не е голяма новина.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Англия вече е Англостан. Англия е мини държава без колонии. Не могат вече да паразитират. Англия се доближава до рецесията. Иконоимиката и е пред колапс. Върви по пътя на германия и швеция, които вече са втора година в рецесия. Западния kиндзеф се разпада, дупката се напълни с Fекалии. И да виете русофобчета, това е положението.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Маkpoне мakpoнееее, Наполеон Бонапарт дето е бил в пъти по голям мъж и военен стратег не успя срещу Русия та ти ли женчo ще успееш?!?! Ще накараш своите нErpи с френски паспорт с алжирски и марокански произход да ходят да се биятт ли ве?!? Нямаш шанс бре мишшшок!!!

142

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

В така наречената страна украйна не достигат хора, които да правят протези, както и не достигат гробари да копаят гробове. Мобилизират хората, които работят в заводите. Така нар. украйна е гробище, демографска катастрова, фалирала отдавна и кара на вересия. Западните фашиски режими грабят от населението си във вид на данъци и инфлация за да спонсорира киевския нациски режим. Обратното броене за западняците, нацягите и русофобите започна. Времето ви се изчерпва марляци!

141

Анонимен

преди 3 месеца

Русия вече удря по натовски наемници и ги праща при техния бог один да пият медовина муахахахаха

140

Анонимен

преди 3 месеца

Това ли успяха да измислят? Мираж 2000? Самолет от 1965-та и престанал да се произвежда през 2007-***? Погледнете само на картата кои страни и по колко бройки използват тия летящи каруци. Индия, Египет, Тайван, Гърция, Катар, Перу и от тоя сорт. Държави, бъкащи с въздушни асове... Миг-29 го мачка.. А руснаците имат над 700 от тия бараки. Те французите нещо нормално могат ли да произведат? Геноцид? В момента ги съдят - Гана, Алжир, Сенегал, Мадагаскар, Камерун, Руанда, Чад, Мароко. Удобно забравят

139

Анонимен

преди 3 месеца

и к'во ща направите бре чебуурашки, ще пратите срещу миражите безаналоговия танк "черепаха" ли :))) това само руска пиянка може да създаде

138

Анонимен

преди 3 месеца

Много хвалби нолеви резултатти

137

Анонимен

преди 3 месеца

Ако френските военни си врат гагата на чужда територия и в чежд конфликт си е напълно в ред бой по каските.

136

Факт

преди 3 месеца

Франция без Африка е петел със счупена човка ((

135

Анонимен

преди 3 месеца

виж ся другарЮ Песков, тука вашите платени тролейбуси ежедневно ни разправят че треепете видиш ли по едно 200-300 франсета и англета в Украйна, а па ся ти говориш други работи, айде там се уточнете

134

Анонимен

преди 3 месеца

Къде беше Гаранция-Франция когато дрогираните азовци са нарушавали Минските споразумения?Ако си бяха спазвали уговорката сега там нямаше да има война.Не стига,че не са спазвали ами и сега искат световни войни да палят като набутат натовската държава в държава,която не е член на НАТО.Останалите държави на НАТО не им искат войнитв и провокациите.Макарона се е разболял със синдрома на Наполеон,бръщолеви нещо несвързано за ресурси все едно говори за компютърна игра!

133

Обективен

преди 3 месеца

И Макрон ще свърши като Наполеон. Жалкото е, че ще пострада цяла Европа, но това е целта на юдеомасонската върхушка от САЩ.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Франсетата разбират само от бой и евън.И ще си го получат за пореден път.Последният беше преди няколко години в люцерната на Плевенското село Коиловци.

131

сатиричен театър

преди 3 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860 Само на Балканският полуостров две държави вече са въоръжени с френски изтребители Рафал - Гърция и Хърватия. сърбия също иска да ги придобие. Индия и Катар също имат на въоръжение. Индонезия и ОАЕ също ще придобият този изтребител.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Кат не искаш да те млатят по главата скалпове, миражи, Ф-ки и т.н. си събирете башибозука от Украйна и кръго в жалката си диктатура

129

Анонимен

преди 3 месеца

Путин и Макрон са един и същ продукт, създаден от съвременната политическа класа. Путин го направиха Йелцин, Шрьодер, Тръмп и кой ли още не. Макрон е по опасен, гледах го преди десетина години какви амбиции имаше да съсипе Германия с помощта на баварците и бавюците.

128

Фед Красивия

преди 3 месеца

Франция за 3 години изтри всички колонии.Никакво влияние вече.Обикновенна държава като Мали се превръща.Туй е проблема.Па жултопаветниците да си пишат глупости ,че и НАТО голяма работа...Само снаряди не смогват,камо ли друго....Това са фактите!!!

127

Анонимен

преди 3 месеца

Руските джуджета , газ п.каят.