62

Анонимен

преди 3 седмици

А вземете изборите, та да ви видим! Същите ще сте като ИТН - единствено собствени интереси и деструктивни. Слави поне пести пари от заплати, че ако трябва да се самоиздържа да е умрял прав. Само като предложи Малкият Мук за финансов министър и лъсна каква сбирка от чуккундури е събрал в партията си. Ще ви видим и вас с голите ви приказки - от историк нищо не става - това са библиотекари дървени философи. "Историята учила" и в следващия момент "Нищо не същото каквото е било по-рано".

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав- Бъркаш времената. Това го имаше в навечерието на лелеяната демокрация и началото и. По соца опашки за хляб - друг път. Купиш си току-що изпечен ароматен хляб и докато се прибереш, половината е заминал. Защото имаше аромат на хляб. не като сегашния, ни вкус, ни аромат, едната химия в него, че и те агитират да не го ядеш, вреден бил.

60

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав - Сомалийския стандарт на живот го знаеш от съвременните демократи. Такъв не е имало. Носталгията по миналото не е заради сомалийския стандарт. По-скоро в днешно време го достигат доста българи.

59

Анонимен

преди 3 седмици

Държава България няма да има след още десетина години. Всички ги слагат под управление на германците в новия евро Райх.н Какво значение има кой ще изберем да слугува в София на евро началството до тогава. Да правят каквото са си наумили. След като не можахме да си опазим държавата щеб станем граждани на друга...

58

Анонимен

преди 3 седмици

Въпросът е не за лев или евро, а ако остане лев, ще има ли валутен борд или не. Без валутен борд левът ще се обезцени, а тегленето на заеми ще е безконтролно, бордът държи стабилен левът.

57

Анонимен

преди 3 седмици

До Нане "...тока и парното в частност на софиянци са ви още евтини..." ------------- я пак, сееелски? 500 лева на сезон само за общи части, без нито един радиатор евтино ли е? Над 150 лева месечна сметка за пенсионер евтино ли е??? Е за такива като тебе въжетата ще са без ***!

56

Анонимен

преди 3 седмици

Ами ето, чудесна нова коалиция - Герб-Дпс и Възраждане ! Само да кажат ще сменят ли паспортите с руски, да не подновяваме. Възраждане вече са наслагали навсякъде руски знамена, сега остава само да направят една здрава коалиция и да празнуваме присъединяването на България кам великия СССР на Путин !

55

Анонимен

преди 3 седмици

ДПС работят за единна европейска държава. Те се срамуват, че са български граждани. Те работят против интересите на българите. Всички етнически турци гласуват за тях за да си направят хиляди джамии един ден в област България част от Европейските Съединени щати, където и българския език вече няма да е официален и дори да се използва. Към това се стремят ДПС

54

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав -------------- ахахаха, надай се булка на корав .. ! Възраждане да не ти е поредният проект на ко0зяк, дето като му кажат лягай си с боко и шиши, и те само да питат - с вазееелин или без! За разлика от псиииходесните, гласоподавателите на Възраждане не само никога повече няма да гласуват за тях ако ги предадат, но като нищо и ще линчуват "копейката"! Но това ефрожендарите няма как да го разберете!

53

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав - Не се намират балами, ами доста ще гласуват за него. Балами се намират за ППДБ-то, ама доста намаляха.

52

???

преди 3 седмици

Пак му се връзвате на този въшляк. Както се връзвахте на пияницата цар с анаболната си дъщеря с бицепси по-големи от тези на Скалата. Много сте, как ви нарече един хотелиер - тъпоглави. Как точно ще излезеш от НАТО и коя държава ще ти гарантира сигурността? Ако излезеш от ЕС как точно ще имаш търговски договори с европейските държави? Визи ли ще въвеждаме за граждани от ЕС да влизат в България? Как ще могат децата на обикновените хора да учат в чужбина? Таксите са огромни за студенти извън ЕС.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Вижте къде ни водят ДПС тата и си правете изводите... ДПС тата не искат да сме независим български народ със самостоятелна държавност. "Не" казват те. Ние трябва да сме с евро, не с български лев, ние трябва още да се "интегрираме" в ЕС. Това е "предначертан" път, от който ние не трябва да се отклоняваме. За нас няма друга възможност. Иначе отиваме право в ръцете на лошите руснаци...фалшива дилема... ДПС тата разбиват българската държавност. Те искат да бъдат "европейци", а не български граждани

50

Анонимен

преди 3 седмици

До 1 РУБЛА = 2 СТОТИНКИ -------------------- чудесно! Парно, ток, газ и вода за тристайна панелка - 2000 рубли на месец. Само можем да си мечтаем за такова нещо.

49

Радослав

преди 3 седмици

До 50: питаш и ти отговарям. Това,че отговора не се съвпада с фантасмагориите ти, че копейката не е в политиката за далаверата си е твой проблем, той на това разчита, че докато не направи официално правителство с ДПС и ГЕРБ, а този парламент може и да се наложи, че все ще се намират балами да гласуват за него и да може да си осребрява гласовете.

48

Герб-Дпс-Възражданe!

преди 3 седмици

Ами ето, чудесна нова коалиция - Герб-Дпс и Възраждане ! Само да кажат ще сменят ли паспортите ни с руски, да не се занимаваме да подновяваме.

47

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав "Ами например в последното НС Възраждане заедно с Герб и ДПС гласуваха" --------- квиии, квиии, квииии - като гласуват - те са заедно с гроб. Като не гласуват - ауу те са заедно с ппдебиилите. Айде нема угодия! Ти ми припомни с чии гласове се гласуваха правителствата! Кои партии бяха в управляващата коалиция или там какТо си наричаха семейните отношения! Кой седеше като мокро куче пред кабинетите на боко и шиши да благоволят да го приемат? И най-вече КОЙ ИЗПРА БОКО!?!?!

46

Радослав

преди 3 седмици

Възраждане не се регистрираха и така помогнаха на Герб, ДПС и ИТН да направят Пеевски член на комисията за промени на конституцията. После Възраждане, Герб и ДПС отхвърлиха промените, че частни болници получаващи повече от 50% от бюджета си от НЗОК трябва да провеждат обществени поръчки. И още много други.

45

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав - И какво от това? Когато им съвпадат вижданията и интересите, що да не гласуват заедно? Или едните ей така, на инат, да се опъват, само и само Радослав да не ги критикува.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Костя, ти първо изкарай процента, пък после му мисли... ГЕРБоляците са много - не забравяй!

43

Пфф

преди 3 седмици

Този пак е прекалил с наркотиците. Аз предлагам референдум да не плащаме данъци, да няма ДДС, държавата да раздава по 5 хиляди на месец на всеки и да купи/построи на всеки дом.