249

Анонимен

преди 4 седмици

До 261.Като гладам Китай,Бразилия(и някои други латинстински държави)Арабските щати и тези в Азия си мисля,че Вие г-не сте много изостанал.А като гледам Индия на Моди,си мисля,че Вашето място,е сред тях.

248

Анонимен

преди 4 седмици

Владимир Величков: Здравейте, аз съм копейка и сега ще ви кажа едни опорки...

247

Анонимен

преди 4 седмици

Този анализатор като го чета имам чувството, че Русия вече щурмува Париж .... а те на 20 км от собствената си граница едвам минават по 100 метра на ден !!! На тези хора не им ли е ясно, че стават смешни с глупостите, които говорят. Разбирам Копейката да е той лови "умен" електорат ама един експерт !!!

246

Анонимен

преди 4 седмици

Защо се публикува интервю с четрихилядници?

245

Смешко

преди 4 седмици

Мястото на България било в БРИКС...този чете ли си глупостите които ръси всеки път, не знам. Но този път ме изненада сериозно.

244

redordead

преди 4 седмици

"Който се бъзика с Русия, хубаво не е видял" - всъщност, който е С Русия, хубаво не е видял - всяка държава, която е в нейната орбита е бедна, изостанала и корумпирана...и обратното - която е успяла да се откъсне от имперските амбиции на майка ппррроссия - се е излекувала от душевният и физически сиффилис, който руснаците разпространяват!

243

Анонимен

преди 4 седмици

Човекът си казва нещата точно1:1Има голяма вероятност,Русия да поправи грешката си,която допусна преди да почне операциятаА тя e,че не удари САЩ и Запада,преди да я започнейАко го беше сторила сега операцията отдавна да е приключила и да е забравенаБогатата класа вСАЩ и наЗапад си мислят,че акоРусия реши да поправи грешката си,те ще оцелеят в бункерите си и се нахъсва сами.Но това е илюзияНикой няма да се спаси,понеже ще е изненадващо"Матряла"ще даде най-много фира но техните мъки ще са жестоки

242

Анонимен

преди 4 седмици

И тоя е на заплата към пасолството.

241

До анонимен келеш

преди 4 седмици

Ама сами или само С ДуПяСе нищо не могат да направят,а Възраждане дори да са втори ще имат много представители в новия Европейски парламент,а там няма да си мълчат,а имат и много съмишленици,в Европа,които си мълчат щото веднага ги засипват с клишета Путинисти Русофили,а На Възраждане изобщо не им пука и тук такива неща не вървят ,както на запад.Ей там е тънката разлика и Мурсула трепери щом даже се напъва да каже Вазраждане,ама и е трудно да каже "Ъ"

240

Анонимен

преди 4 седмици

Копейка ръси опорки в БГ медия. Нищо ново...

239

Домбил Бомбасов

преди 4 седмици

ае, на тоя пенс що биографията му почва от 1995та? да не е случайно да е набор `71

238

Анонимен

преди 4 седмици

Който се бъзика с Русия, хубаво не е видял

237

IQ 3.14

преди 4 седмици

До Гаварит Масквасещаш ли се за ония експерти от "кен" дето въведоха на ново бдс? нема значение, че е ял мазно от външнотърговските фирми, важното е че чичаците и ши3аците у форума(тире пет човека) ще коментират сабале на кафето как "човеко им го е казал". тва, че най вероятно е продавал бомби на сепаратистите в донецк преди да стане "експерт" също не е от значение

236

master

преди 4 седмици

поредният папагал

235

До анонимен келеш

преди 4 седмици

Кой Бойко бе тоя дето търкаше колите на Сикаджиите пред стадион Славия ли.Тоя се е окопал с разни около него,ама вече е сам в изолация,а няма толкова гласове за да има сам мнозинство в парламента.Да ти напомням ли за Барселона гейт или Суджук гейт,а

234

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен:"От коя партия е тоя бе ?" - __- и слепият вижда и глухият чува -този е от партията на путин, руски т p o л!

233

Факт

преди 4 седмици

Тоя не е никакъв експерт, а платена руска под лога. Мога да се подпиша с две ръце за това.

232

До анонимен келеш

преди 4 седмици

ДГД на Бойко! Затова сте на това дередже в България.

231

Анонимен

преди 4 седмици

Ето това е истината.

230

До 243

преди 4 седмици

Защо трябва да си от някоя партия да кажеш нещата такива ,какви са или пък да кажеш разни измисли да се харесаш на Запада.Е тя истината не е за прости хора или както казва Фройд "Масите нямат нужда от истината.Те вярват в това,в което искат да вярват,защото имат нужда от илюзии без,които не могат да живеят