173

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

172

Анонимен

преди 4 седмици

Комунистите взеха на баба ми 8 козички, 4 офчички, две яренца, три агънца, 5 кравички, две теленца, три прасенца, 8 кокошчици, едма мандричка за млекце и масълце и я пратиха в ТКЗСто да работи за 32 стотинки на ден.

171

Анонимен

преди 4 седмици

Глусувайте за когото и да е, но за не за ГЕРБ,ДПС,ИТН или ППДБ. Те ще ни хвърлят в огъня като нищо. Евроатлантиците поне един път проявете малко чувство за самосъхранение, защото после никой няма да ви съжалява когато вземат решението и си дигнат ръчичките.

170

Анонимен

преди 4 седмици

По времето на социализма живота беше нормален. Комунистките навсякъде правеха безплатен Кекс. Имаше весели опашки за хляб и хората си шушнеха колко е прекрасна петилетката на Бай Тощо! По училищата децата стояха на чиновете със скръстени ръце отзад и единствено им се разрешаваше да си вдигнат ръката с два пръста нагоре, когато учителката задаваше въпрос и очакваше отговор. А сега кво? За Кекс навсякъде се плаща! Няма опашки, да си приказват за Петилетки! Децата обучават учителките! Абе Чалга!

169

Анонимен

преди 4 седмици

На изборите през април Възраждане ще са първи на изборите, но пак няма да имат мнозинство да направят правителство. Чак през ноември, или април 2026 могат вече да имат мнозинство за правителство.

168

Христо Христов

преди 4 седмици

Очаква се до 9 Юли да бъде взето решение НАТО директно да поеме командването на войната в Украйна. Отделно се събират 100 милиарда за оръжие на сметката на НАТО. Факти. ПП. Гласувайте за НАТО.

167

Радослав

преди 4 седмици

И сто пъти избори да правим с дърти урви нов публичен дом не се прави! За партиите си гласуват само твърдият и платен електорат. Затова и разликата между процентите сега и преди е почти нулева. И на следващите избори когато са пак същите муцуни процентите ще са същите +-2% разлика.

166

Българин

преди 4 седмици

Ние българите нема никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, ама никога, ама наистина никога, съвсем никога, абсолютно никога, нева, нева, нева, нева, нева, нева, нева нема да позволим Русия да окупира Украйа. Нева! Ето защо трябва да се готвим за война.

165

Анонимен

преди 4 седмици

Маткапитал на первого и второго ребенка в 2024 году. По словам министра труда и социальной защиты Антона Котякова, в 2024-м материнский капитал на первого ребенка составит почти 631 тыс. руб. и 834 тыс. руб. - на второго.

164

Анонимен

преди 4 седмици

Не знам за вас, но ако трябва да бъда обективен в последните месеци войната доста ескалира и доста се увеличи възможността това по един или друг начин да засегне мен или моето семейство.Защо Ви казвам това? Защото това ще бъде единствената причина която ще ме накара да се размърдам до урните.Ще отида да гласувам за организация която има най-малък шанс да допринесе България да участва в пряко в тази война.С други думи няма да гласувам за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС.Това мисля да направя.

163

Анонимен

преди 4 седмици

Без да се вкара месо от източна Европа няма да стане.

162

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с крокодилите, какво става с крокодилите? Нахранени ли са крокодилите в Тиса?

161

до 182

преди 4 седмици

Ми да, нали на Путин му трябват млади войници, които да загинат на фронта. Пък и ако имаш 3 деца май не те викат в армията, щото после държавата трябва да ги гледа вместо тебе като те застрелят украинците.

160

Христо Христов

преди 4 седмици

До Анонимен/172 "Москва се готви изцяло да замести вноса на лекарства за страната." - не знам за Москва и малко ме интересува, но знам че в холандия, на която про'с'таците у нас искат да приличаме, 5 милиона от гражданите и са изпитвали трудности да си намерят необходимите лекарства.

159

Анонимен

преди 4 седмици

В Русия стана модерно в семейството да имат по три и повече деца.

158

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Спагети на ушите слагат!Народа мрази и едните и другите,всичко е решено под масата!

157

.

преди 4 седмици

В неделя публикуваха проучване , според което ГЕРБ са 28.6% , а шарлатаните четвърти с малко под 13 %. Днес виждаме как едни 4% от ГЕРБ са се прелели към пепедерастите. Като гледам как вървят нещата , нищо чудно след изборите разликата да бъде редуцирана до 2-3% , което ще е поредната изборна измама с цел продължаване на сглобката или продължаване на кражбите ....Кога у нас са се крали по няколко милиарда от раз без никаква реакция ?!Само в управления на мистър кеш и/или при шарлатаните !!!

156

Анонимен

преди 4 седмици

Въобще не ми пука. Овцете да гласуват

155

Тодор Живков

преди 4 седмици

Вкусни ли са бананите?

154

Българин

преди 4 седмици

В Китай няма демокрация. Китай е диктаторска недемократична страна. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори и народа не гласува! В Китай няма политически партии. Китай е бедна изосатанала страна в която няма канализация и ползват външни тоаленти. Могат да произвеждат само евтини продутки като капачки или най-много дръжки за автомобили работейки по 12 часа за купичка ориз. Нали не искате да бъдем като Китай, ние искаме да живеем като норвежци и шведи, а не като китайци.