257

Анонимен

преди 4 седмици

В Швеция се живеело най-добре? Там е най-високата престъпност в Европа. Официални статистики-погуглете да видите. Но Митове и легенди не умират лесно. В Швеция се е живеело прекрасно, но преди 30 години. И най-вече по времето на Астрид Линдгрен.1

256

Анонимен

преди 4 седмици

Хърватия Еврозоната им разказа играта, но при нас ПП-ДБ и ГРОБ са проблемът

255

166

преди 4 седмици

Темата е: ,,Най-добре се живее в Нидерландия и Швеция, най-зле в Хърватия и България,, ...Толкова. Стига с тая Русия, Русия, Русия....Ако беше много хубаво там руснаците нямаше да ходят да работят на запад като строители или камериерки.

254

Анонимен

преди 4 седмици

До Дядо СоциСамия Борисов е такова ГМО в политиката прокси на Доган. Изказването в село Кочан за порциите от властта е такова, за да напомпа рейтинга му, а Първанов му осигури и 28 мажоритарни депутати. Гупавияя Станишко беше изигран и така. Боцето крепи царските имоти, умилква се на Русии на Америки и не знам па на него защо сте му толкова фенове, като той даже не му пука за вас. Само от себе си се интересува.

253

Анонимен

преди 4 седмици

Костов е позор, съветник на Живков, после съсипател на държавата след 1997 година. Заради него икономическото ни развитие толкова се забави. Или е чужда слуга или е награмотен като икономист. Колко предприятия неговите гольовци приватизатори нарязаха за старо желязо. Чисто нова закупена вмключително и западна техника и технологии се изнесоха на запад на безценица или се унищожиха.

252

Дядо Соци

преди 4 седмици

До Анонимен 251 Кой ни натрапи машинното гласуване ? Ние си го натрапихме.Какво ли не направиха да отстранят Борисов от политиката. Що пари потрошиха и сега пак премиер.За какво бяха тези ялови напъни ?А машинките да се ги заврат в .....

251

Анонимен

преди 4 седмици

Западното тролчее с випиенчетата, я дай пак 450 харесвания. ЗНаеме че го можеш.

250

Анонимен

преди 4 седмици

96-97 година си беше българския Майдан, инспирарана хиперинфлация ат запад, за да се завземе държавата. И се завзе. СВАЛИХА ЕДИНСТВЕНИЯ НЕКОРУМПИРАН ПРЕМИЕР, ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА И ДОЙДЕ КОСТОВ ТА РАЗДЪРЖАВИ АКТИВИ ЗА СТО МИЛИАРДА НА ТРИ ПРОЦЕНТА ОТ СТОЙНОСТТА. НЕ СЕ ПРАВИ НА РАЗСЕЯН, ЗАПАДА СИСТЕМНО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА АМА СЕГА В ГРУЗИЯ УДАРИХА НА КАМЪК, ЗАЩОТО ГРУЗИНЦИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ КОЛКОТО СА УКРАИНЦ;ИТЕ ДА *** ЗА ЯНКИ КОРПОРАЦИИТЕ.

249

Анонимен

преди 4 седмици

Най-добре се живее в България.. Който иска да бега дека иска.. Да се отървем от предатели - зяпаднячести..

248

Анонимен

преди 4 седмици

КАКВИ ФЕНОВЕ НА Русия те гонят бе? ЩЕ ПРЕСТАНЕШ ЛИ С ОПОРКИТЕ. ТИ СЕ ФИН НА РУСИЯ АМА С ОТРИЦАТЕЛЕН ЗНАК. ВСИЧКО ИЗВЪРТАШ КЪМ РУСИЯ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С НЕГАТИВЕН ОТТЕНЪК. Ако някой има работа в Украйна, това е Русия, ако някой има работа в Тексас това е САЩ. Когато САЩ се намърдва в Украйна е явно че не му е работата и следва реакция на прекомерната наглост. Хрушчов като е закарал ракетите в Куба САЩ са реагирали защото е прекомерна наглост. Та спри с русоомразата, дишей по-леко и спокойно.

247

Анонимен

преди 4 седмици

А беше толкова добре през 1989-1990 година и 1996-1997 година, когато нямахме нищо общо със запада. Нищо че нямахме пари, нямаше хляб, нямахме ток.

246

Анонимен

преди 4 седмици

САМАТА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА В ЩАТИТЕ Е ПОРАЧНА, НЕДЕМОКРАТИЧНА, В НЯКОИ ОТНОШЕНИЯ Е И АБСУРДНА. НАТРАПИХА НИ И НА НАС МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ТА ПЕПЕЙСКИТЕ МАРИОНЕТКИ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА. ПЪЛЕН ТШАК.

245

Анонимен

преди 4 седмици

Гледам, че феновете на Русия още са тук и не са заминали? Защо така? Аз преди 20 години бях фен на Германия. Живях там 9 години, престанах да им бъда фен и се върнах в България. Сега съм фен на България и затова си живея тук. Харесва ми, стоя си. На вас хем не ви харесва в България, хем хвалите по цял ден Русия, хем не заминавате за Русия. Защо? Да не би да ви мързи? Така както ви мързи да учите и да си намерите хубава работа ли? Харесвате СК, защото само Ким може да ви избави от мързела ли?

244

ЗАПАДНА ""

преди 4 седмици

Запада иска да ни натрапва и дава непоисканата си помощ. Ежегодно за тази непоискана помощ отвлича милиарди, като не са нито един нито два тези милиарди. В същото време финансира медийни издания, с което ги прави пропагандни а не информационни. Тоест дезинормационни. И ни плаши с някаква хипотетична руска заплаха, като пак всяка година следват отчисления в западна посока. Спира ни изгодните като пари търгавски отношения с Русия и ни дава своите скъпи доставки на същото. А НИЕ ДА СМЕ КАТО ТЕЛЕТА!

243

Руски Трол

преди 4 седмици

На дъното на класацията са още Унгария /// Нашият агент Орбан води Унгария към истинският евразийски стандарт.

242

Анонимен

преди 4 седмици

До Помня А сега трошка без електроника е по-скъпа от нова западна с електроника, защото нема части. Пак се връщаш на ладичка. Апартамент нема ако не си реститутка или го плащаш до живот до 80 г. ако си жив да живееш

241

Анонимен

преди 4 седмици

А някои не се ли чувствате като украинска под-метка. Интересно как на щатните обидните думи не ви се хващат от авмтоцензурата по този начин си признавете че сте свързани с редакцията. Не мислите ли че е по-добре да сте по-друг сайт, обективен да речем.

240

Пълен булшит

преди 4 седмици

Вземете си Швецията и Нидерландията, а аз понеже съм по първичен и глуповат ще си остана на Балканите.Моят рай е тук!

239

Помня

преди 4 седмици

До До 196 204 При Живков като се роди дете , трябваше да му направим вноска за кола , апартамент и телефон.До пълнолетие можеше да му излезе късмета .И за лада не 5 г. , а 15 и я купуваш на цената на мерцедес.Много хубаво беше. Формулата за успех беше пред пенсия да си горд собственик на панелка, москве и лозе с фургон.Няма да забравя една журналистка се изхвърли ,че младите искат веднага жилище. Трябвало да поработят 20-тина години , че тогава.До тогава децата са пълнолетни и всичко започва

238

Анонимен

преди 4 седмици

Орбан е един от малкото разумни хора. Навремете Соросс сам се закопа пред унгарците като извъртя едни борсови спекулации с унгарски платежни инстрнументи, да спечели един милиард ама унгарския народ му сложи хикса. Не го щат никакъв. Искат си Орбан.