316

Анонимен

преди 1 месец

Този път няма да има руски войници в Берлин. Няма да има Берлин.

315

Анонимен

преди 1 месец

За три месеца от началото на план Барбароса 4 милиона храбри красноармейци се предадоха в плен ,американският Ленд лиз ги спаси а за благодарност сега им въртят мозъците .Недалновидна политика >

314

Анонимен

преди 1 месец

Mercedes-Benz съобщи, че оперативните маржове са паднали до 9,6% от 14,9% от миналата година, докато продажбите на автомобили са паднали с 8%. Още няколко години с такива показатели и ще дойде време да говорим за прехода на Европа към превози на конска тяга.

313

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Бий роZнака по главата!

312

пълни нещастници

преди 1 месец

Правят автомобили повече от 100 години събират опит и знание, а Китай започна да прави коли само преди 20 години, и ги спука от бой в автомобилостроенето. Днес китайските коли превъзхождат немските във всяко отношение.

311

Не позна

преди 1 месец

До Анонимен 330 "Осем години говореше за Украйна, и никой не вярваше че Русия ще се намеси, няма да посмее." Елементарна лъжа. До последния ден буквално руските фашисти твърдяха, че нямат никакво намерение да нападат Украйна.

310

Чърчил

преди 1 месец

Точно пък Шолц да поставя ултиматум на Путин - не ми се връзва. Размахва червено на бик. Двамата с Макрон - тореадори.

309

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Путин освен млатене по кратуната друго не отбира. Така се "преговаря" с такива.

308

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

307

Анонимен

преди 1 месец

Ако Украйна остане извън НАТО, но бъде приета в ЕС без зелени ограничения, става прецедент, благоприятен за България!

306

Ценител

преди 1 месец

Kвичeнeтo на koпeйkuтe - музика в ушите на нормалните хора!

305

Анонимен

преди 1 месец

А западът действа - действа мигновено със санкции, доставки на оръжия и пари, к --Аха и за това зелето ходи като обезумял, че всичко му идва навреме, нали? Даже го бяха оставили повече от 3 месеца без нищо и колхозниците пак 3 та год не могат да се оправят с урките и дадоха жертви невиждани от ВСВ. Обаче колхозниците са самая могучия, нали кАпейки? А вие коги ше идете в най голямата и богата държава, а? Или ше си седите в загиналия ЕС?

304

Анонимен

преди 1 месец

Само ще пpacна една злoбapка, че цял ден коментирам и веднага се връщам.

303

големи тъпаци

преди 1 месец

са украинците. Умират, за да могат да влезат в НАТО, да не ги напада Русия. А всички и Байдън, и Блинкен, и Борел, и Урсула, и Столтенберг и Макрон, и Руши, и Шолц уверявят и постоянно повтарят, че Русия ще нападне страна от НАТО. Е тогава защо умират за НАТО, като Русия така и така напада страни от НАТО - укродебили!

302

Пич

преди 1 месец

Пичове, да ви светна ако не знаете да знаете, НАТО е отбранителен съюз, и ако Путин ни нападне, НАТО ще ни отбранява. Путин нападна Украйна без никакъв повод и без никаква причина, значи и нас може да ни нападне, но ние сме си добре в НАТО, НАТО е отбранителен съюз и ще ни пази и САЩ ще започнат пълна програма размяна на ядрени удари с Русия да ни защитят от Путин, защото ние българите сме равноправни партньори със САЩ и със Запада.

301

Анонимен

преди 1 месец

Китайските коли вече превъзхождат немските, Китай прави най-добрите коли.

300

Анонимен

преди 1 месец

Русия говори, но не действа. Осем години говореше за Украйна, и никой не вярваше че Русия ще се намеси, няма да посмее. А сега всички реват и са в паника. А западът действа - действа мигновено със санкции, доставки на оръжия и пари, контранастъление, и нищо не се получава от действията му. И сега пак Русия говори, говори че ще удари по Европа, и западът си казва - само говори, няма да посмее.

299

Анонимен

преди 1 месец

"Руската икономика през 2023 г. стана номер едно по покупателна способност в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония." --Блажени да са вярващите кАпейки. И преди така разправяха комсомолците, че аха да победят капитализма и взеха, че фалираха. Егати и късмета, а?

298

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 326 "Руската икономика през 2023 г. стана номер едно по покупателна способност в Европа" Мужиците БУКВАЛНО вече ровят по кофите :))) Видеа колкото искаш. Най-желаната помощ за рендосан син/брат/мъж в Украйна от жените им в Разия е 5 килограма гнили картофи или 2 килограма риба.

297

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 323 Щото НАТО е отбранителен съюз другарю комсомолец.