358

Анонимен

преди 1 месец

На всеки копейкаджиски коментар - по един могилизиран алкаш!

357

Анонимен

преди 1 месец

Много са жалки копейките! Мислят си, че като се самонадъхват с просташки коментари под новините, Украйна сама ще се бие ха ха.

356

е как бе?

преди 1 месец

Е как бе, стига бе, Литва, Латвия, Естония, България, Полша, Чехия, Финландия, Швеция, Малта, Холандия, Австрия, Дания, Швеция, Норвегия, Румъния, Косово, Хърватия, Канада, Португалия, Австралия и Нова Зеландия дадоха разрешение на Украйна да удря по руски територии, с Русия е свършено, край, каква цена, кава загуба на Украйна!

355

Анонимен

преди 1 месец

Дреме ми науя...да изчезва по бързо че вече става досадно...предполагам че каубойскитефашаги са направили достатъчно пари за да имат дори и за оня свят

354

Анонимен

преди 1 месец

А Папуа Ню Гини даде ли разраешение, а Папуа Ню Гини даде ли разрешение на Украйна да нанася удари по руска територия да се защити от агресията на диктаторя Путин който без никаква причина и без никакъв повод нападна мирна и тиха Украйна която просто спокойно си седеше и нищо не правеше? Даде ли вече Папуа Ню Гини разрашение?

353

Агресорът

преди 1 месец

Явно Споко не знае, че украинците издевателстваха над руското население. Убиваха руснаци. И че тази война американците я готвят от години.

352

противен народ

преди 1 месец

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

351

народ - путка

преди 1 месец

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина. Да живеят на социални помощи в ЕС, да ги хранят с парите на европейските данъкоплатци.

350

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с могилизацията? Наркомана намери ли 500 хиляди за пушечно месо?

349

До ХА хаха

преди 1 месец

Гледай след победата на Русия ти пръв да не обърнеш резбата

348

Хайде

преди 1 месец

Хайде на фронта всички ентусиасти! Борете се с дела!

347

Анонимен

преди 1 месец

Ще плаща Северна България! Южна минава към Турция!

346

Споко

преди 1 месец

Споко, Украйна няма от какво да се притеснява, украиците защитават родината си от путинската агресия, а както и децата в родилния дом знаят, агресорите винаги губят, Украйна със сигурност ще победи Русия, няма друга възможност, просто така е устроен света. Нали? Иначе ще излезе, че светът е устроен несправедливо, и тогава по-добре да се фърлим от десетия етаж, нали?

345

ароматния пръч

преди 1 месец

Българино,демокрация може да има само там където има живот.Без живот само територии без хора има.

344

до 364

преди 1 месец

Интересно, като са избягали, кой изпрати милион мародери на концерт на Кобзон и защо онези, дето "не избягаха", тактично си биха камшика от Херсон? Не бъркай реалността с болните си фантазии!

343

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да плащаме! Само ще работим, като роби за Путин!Част от копейките, най-вършите, ще бъдат стотници!

342

Истината

преди 1 месец

Западът усеща, че губи ролята на световен лидер. Усеща дебелия

341

каква цена бе

преди 1 месец

20 милиона украинци избягата от страната, 10 милиона от тях предпочетоха да станат руснаци, другите 10 милиона са на хранилка в ЕС и изобщо не смятат да се връщат. Защо те не се върнат да се бият с агресора който ги нападна без причина докато те си седяха мирно и тихо без нищо да правят, а? Те да плащат цената?

340

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Какво стана с Фицо - Следващия е Пуутиин....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

339

Българин

преди 1 месец

Ние българите трябва да сме готови да платим всякаква цена за Украйна.