123

Анонимен

преди 1 месец

"че всички лица на възраст от 18 до 60 години трябва да се регистрират" - всички тинейджъри на фронта. хахахахахах теи са изтрещяли тотално.

122

до 125

преди 1 месец

с Бургас цял полк!

121

До Митко

преди 1 месец

Митко, Миткоооо, Митко!

120

Анонимен

преди 1 месец

Ако войната се водеше между Украйна и Русия щеше да има много повече доброволци от необходимите 500 000 , но понеже е между САЩ и Русия, разумните хора бягат. В Украйна останаха само тези без кеш .

119

Митко

преди 1 месец

Бягащите от военна служба при бункерното дудже ги разбирам, но защо и украинците. Държавата им се бори за физическо оцеляване. Някой може ли да ми обясни?

118

не може да бъде!

преди 1 месец

Ако терорът вече се нарича твърдост , значи може да се каже че в Украйна положението е "много твърдо"!

117

Анонимен

преди 1 месец

Само в Слънчака ще съберат един батальон + Варна станаха 2.

116

българина

преди 1 месец

и защо трябва да умират за зеленски и сащ? казаха има без нато! обаче цру казва не, DRANG NACH OSTEN. отделно, че мандата му изтече. Някак си е срамно за демокрацията натовски президенти и мин председатели да се срещат с хора окупатори на властта с изтекъл мандат, които цивилизования запад нарича ДИКТАТОРИ

115

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/114 "Ред е на осмокласниците и хората от старческите домове!" - не на осмокласниците, но не виждам защо и 18,19,20,21 годишните да не бъдат и те мобилизирани да защитават интересите на ЕС и НАТО, за които родителите им и те самите гласуват.

114

Христо Христов

преди 1 месец

До до 68/101 "Аз не искам синовете на България да умират за чужди интереси!" - когато бащите гласуват да слугуват на чужди интереси за една "европейска МРЗ" или "достойна пенсия" - и синовете трябва да умират. Точка!

113

Анонимен

преди 1 месец

Унищожението на украинския народ от Зеленски и ко върви с пълна сила!!!

112

ало днесаааа

преди 1 месец

от реклами не може да се прочете никоя статия бе !!!!

111

Христо Христов

преди 1 месец

Важното е, че служителите в казината са освободени от мобилизация, като стратегически важна професия.

110

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/113 "Скоро тази територия ще остане без хора в угода на олигарсите от цял свят..." - а КАК ще е у НАС, как?

109

Анонимен

преди 1 месец

Тези са нагледен пример докъде води пещерният национализъм. Добре, че нашият народ е мъдър и не се поддава на подобни идеологии. Скоро тази територия ще остане без хора в угода на олигарсите от цял свят, които си пълнят джобовете и се надсмиват на простотията им.

108

Христо Христов

преди 1 месец

"Хората си мислеха, че някой друг ще се бие вместо тях." - същите про'с'таци като нашите евроатлантици. Тиквата правилно каза преди две години: Само мачкане!

107

баба мара

преди 1 месец

този украински народ оглупял ли е та не излиза на улиците да спре воинататолкова народ се изби толкова семеиства се съсипаха унищожи се държаватаа те мълчат пръснаха се по света и изобщо не се интересуват какво става

106

Анонимен

преди 1 месец

Питам колко украински евреи има на фронта и колко от тях са загинали?

105

Ром'с

преди 1 месец

До102 Яворов полигон на три етажа под Земята ..към 350-400 човека е имало ,обучавайки украинците да "летят" на Ф-16 ...тоз "град" е струвал милиарди додари да се построи..има убити и ранени ..линейки е хвьрчяха..но Това не политкоректно към Вашингтон и Брбксел или по точно всичко е хванато в медиите и ТВ

104

пацифист

преди 1 месец

В Украйна властта отдавна не е легитимна. Нови избори така и не се проведоха. Вече нито един, даже и последния украинец, не е длъжен да им спазва заповедите.