32

Анонимен

преди 1 месец

Хамас управлява и води битките там Защо Хамас целенасочено убива гражданите си

31

Странно

преди 1 месец

Най-странното е, че "човеколюбивите" демократи, реват за загинали войници в Украйна, но се радват като алкаж на патронче ракия на избитите жени и деца в Газа.

30

123

преди 1 месец

Ужас !

29

Терористи

преди 1 месец

Израел е международен терорист - нужни са САНКЦИИ!

28

Преди атаката

преди 1 месец

срещу Израел , Хамас бяха на аудиенция при ЖужаКъсий в Масква . Хамас използват путински инструктори и жив щит от палестинци за войната срещу Израел . И Хамас и Путин не признават съществуването на съседите си съответно -Израел и Украйна . Сега терористите ядат бой непрекъснато.

27

Анонимен

преди 1 месец

От цялата работа путин печели най-много. Сега всички са заети със събитията в Газа, а не с касапницата, която устройват кремлинските главорези в Украйна.

26

Кръчматъ

преди 1 месец

Плаша съ от нивото на граматическите знания на нашту журналисти!!!!!! Вместо "тела без глави", написали "глави без тела" -))), вместо "изгорени живи хора", са написали "изгарящи живи хора", тоест, тя е жив свидетел на изгарянето на живите хора в дадения момент?! Ужас!!! Видимо, автоматичния преводач владее български по-добре от журналиста, а после във форума мнозина се смеят на ромите... -))))

25

СПОКО ,БЕ...

преди 1 месец

...повечето от ХАМАС---вече са в Донбас....ха,ха,хаааааааа....и там си търсят главите!

24

Анонимен

преди 1 месец

Явно в Газа има някакъв Макгахан!

23

Анонимен

преди 1 месец

Каквото си потърсиха това намериха. Кой изстреля първите ракети в онази тиха и спокойна вечер по Израел - те. Сега да си сърбат попарката.

22

Хич не е

преди 1 месец

ужас.Това е следствие.А както се знае то не е виновно.Виновна е причината.Да си бяха стояли на задниците.Само в Украйна причината си прави каквото си иска.Жалко,че няма още един Израел.Р.С.Не обичам Евреите,но шапка им свалям,че гонят злото до дупка.

21

До Докога?

преди 1 месец

Ти там ли беше? Видя го с очите си ли?

20

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за невинното население! Повечето Хамас, отдавна е в Донбас!

19

Терористите

преди 1 месец

от Хамас, Хизбула, Кремъл - бъдат унищожени до един.

18

Анонимен

преди 1 месец

Путин за 2 години утрепа общо около 300 човека, при това основно френски и американски наемници. А фашистите на Нетаняху за 2 месеца избиха над 48 000, основно жени и деца. Но това не е геноцид, така да знаете. Геноцид беше това срещу мюсюлманските терористи в Сребреница. Затова отровиха и демократично Милошевич в Хага.

17

Анонимен

преди 1 месец

Щеше да е новина,, Тела с две глави".....

16

Анонимен

преди 1 месец

Повечето население, от месеци не получавали заплати? От Хамас ли?

15

Докога?

преди 1 месец

Какви терористи? Те Хамас да не са стояли да чакат да ги бомбандират? Исрел изби пак хиляди жени и деца. Рафах е осеяна с бели кефени с деца и жени вътре. Погребват ги в масови гробове с багери. Всеки ден е така. Този свят е сляп за тези зверства, но говори още за неща от преди 70 години, със съмнителна достоверност. За разлика от тогава, сега има смартфони и всички гледаме какви зверове са ционистите.

14

Анонимен

преди 1 месец

Геноцид.

13

Анонимен

преди 1 месец

Неслучайно тия са гонени по целия свят!!! Да!!! Евpeите или по скоро циoниcтите са божия народ, но техния бог е луцифер!!! Рано или късно всички злиннни и тоя Геноцид, който извършват над невинни майки, деца и старци ще им се върне!!!Нашия Бог забавя, но не забравя.....